Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teda to JAP sklo to je fakt nádhera, ještě by mě zajímalo, kolik taková krásná sranda stojí..
Tady moje kuchyně, teda zařizovala ji ještě tchyně, já bych asi vybrala jinou, ale jen tak pro inspiraci.
Omluvte provozní nepořádek.
sunny1981 píše:
Teda to JAP sklo to je fakt nádhera, ještě by mě zajímalo, kolik taková krásná sranda stojí..
No, ceny jsem zatím nenašla, ale jinak je to fakt krása. Myslím ale, že to bude drahý jako prasátko… ![]()
my máme bílou kuchyň a šedohnědou pracovní desku a paráda! neměnila bych, foto bohužel nemám …
ty jo nádhera!!!!!!!! máme taky kombinaci bílé a tmavě šedé pracovní desky - gorenje, úplně podobný styl a neměnila bych !!!!!
Fidak píše:
my máme bílou lesklou Ikea, pracovní desku černou a na zdi černou dlažbu, stejnou jako na podlaze. Máme to tak dva roky a neměnila bych
My máme kombinaci hnědé a vanilkové… na podlaze marmoleum - o pár tónů tmavší, než jsou dvířka linky…
Tak taky poslu fotku nasi kuchyne. Korpusy a deska na zdi je z lamina tresen victorie, dvirka bila vysoky lesk
Edit: omluvte prosim ty letadla na vrsku - vasen myho chlapa a lepsi odkladaci plochu nenasel ![]()
Zdravím, taky se pokusím přispět svojí trochou do mlýna… Jako zástěnu mám tu samou desku jako pracovní, kdyžtak mrkni do galerky ![]()
Jinak co se týče barev, tak podlaha je lino barva neurčitá, prostě tmavě hnědá
Co to je za strom těžko říct
Dvířka jsou vanilka mat a korpus ořech. No a pracovní deska, do které jsem se zamilovala na první pohled a věděla jsem, že to je ta, co chci já, tak tu taky neumím pojmenovat
Mixík
A zdi máme teda vášnivě červený
Jinak ještě není uplně na hotovo, máme objednaný LED diodový lišty (místo zářivek), ale ještě nepřišly
Světla taky ještě nemáme vybraný a židle taky pořád nic.. Nevím, jakou barvu :-/ A takový ty maličkosti, jako je umytý nádobí atd., tak toho si taky nevšímejte
Já jsem s ní maximálně spokojená, vaří i peče se v ní luxusně ![]()
Seizdra píše:
Zdravím, taky se pokusím přispět svojí trochou do mlýna… Jako zástěnu mám tu samou desku jako pracovní, kdyžtak mrkni do galerky
Jinak co se týče barev, tak podlaha je lino barva neurčitá, prostě tmavě hnědáCo to je za strom těžko říct
Dvířka jsou vanilka mat a korpus ořech. No a pracovní deska, do které jsem se zamilovala na první pohled a věděla jsem, že to je ta, co chci já, tak tu taky neumím pojmenovat
Mixík
A zdi máme teda vášnivě červený
![]()
Jinak ještě není uplně na hotovo, máme objednaný LED diodový lišty (místo zářivek), ale ještě nepřišly
Světla taky ještě nemáme vybraný a židle taky pořád nic.. Nevím, jakou barvu :-/ A takový ty maličkosti, jako je umytý nádobí atd., tak toho si taky nevšímejte
Já jsem s ní maximálně spokojená, vaří i peče se v ní luxusně
Ta deska je woodstock, taky láska na první pohled… a ledkové lišty na svícení jsme dodělávali minulý víkend… a je to parádní, nejvíc se mi líbí, jak se to odráží ve všem nádobí a na baterii, když svítí… to je nádherná hra světel, když vařím…
Tak já ještě přidám foto…teda mam tam otevřenou myčku a nejsou tam dodělaný zásuvky ale jinak slouží suprově
![]()
Teda ty zásuvky už mam hotový ale na fotce ještě nebyly. A led lišta teprve bude… čekáme na ní ![]()
Já hledám myčku a nevidím
Takej dekor dřeva jsem taky původně chtěla, ale pak jsem viděla vanilku a byla jsem jistá
![]()
Regina: No já ji viděla poprvé v Oresi, myslím, jsme byli pro inspiraci, a věděla jsem, že je moje.. No ale pak přišel stolař, kterej nám to dělal (je to přítelův známej, takže trocha protekce se taky objevila) a ten mi ukazoval podle vzorníku takový samý „obyč“ barvičky.. Tak už jsem začínala být zklamaná, že deska prostě nebude. Pokusila jsem se mu ji popsat a kupodivu podle mýho popisu přesně věděl, co chci..
Takže mi to ukázal ajá věděla, že jo… Jinak v tom Oresi jsem taky koukala do vzorníku a tam měli myslím dokonce 2 odstíny, světlej a tmavej. Ale vzor stejnej. Nevím, kterej z nich mám (jestli vůbec nějakej a není to střed ![]()
Seizdra píše:
Já hledám myčku a nevidímTakej dekor dřeva jsem taky původně chtěla, ale pak jsem viděla vanilku a byla jsem jistá
![]()
Regina: No já ji viděla poprvé v Oresi, myslím, jsme byli pro inspiraci, a věděla jsem, že je moje.. No ale pak přišel stolař, kterej nám to dělal (je to přítelův známej, takže trocha protekce se taky objevila) a ten mi ukazoval podle vzorníku takový samý „obyč“ barvičky.. Tak už jsem začínala být zklamaná, že deska prostě nebude. Pokusila jsem se mu ji popsat a kupodivu podle mýho popisu přesně věděl, co chci..
Takže mi to ukázal ajá věděla, že jo… Jinak v tom Oresi jsem taky koukala do vzorníku a tam měli myslím dokonce 2 odstíny, světlej a tmavej. Ale vzor stejnej. Nevím, kterej z nich mám (jestli vůbec nějakej a není to střed
Máš ten tmavý, ten druhý je světlý jako buk… jinak nám to taky dělal známý stolař, přijel k nám se vzorníkama a měl jich teda šíleně moc, ale já měla jasno, že chci tuhle desku a takové skříně a taková dvířka, takže jsem šla najisto… a nakonec nás vyšla asi o polovinu levněji, než bychom dali v nějakém kuchyňském studiu… no není nad dobré známosti nebo vědět, kam se obrátit… ![]()
Tady je ta světlá… http://www.google.cz/imgres?…
Regina Hero píše:Seizdra píše:
Já hledám myčku a nevidímTakej dekor dřeva jsem taky původně chtěla, ale pak jsem viděla vanilku a byla jsem jistá
![]()
Takže mi to ukázal ajá věděla, že jo… Jinak v tom Oresi jsem taky koukala do vzorníku a tam měli myslím dokonce 2 odstíny, světlej a tmavej. Ale vzor stejnej. Nevím, kterej z nich mám (jestli vůbec nějakej a není to střed
Máš ten tmavý, ten druhý je světlý jako buk… jinak nám to taky dělal známý stolař, přijel k nám se vzorníkama a měl jich teda šíleně moc, ale já měla jasno, že chci tuhle desku a takové skříně a taková dvířka, takže jsem šla najisto… a nakonec nás vyšla asi o polovinu levněji, než bychom dali v nějakém kuchyňském studiu… no není nad dobré známosti nebo vědět, kam se obrátit…
Tady je ta světlá… http://www.google.cz/imgres?…
Tak to se mi víc líbí teda ta tmavá, ta je jakoby vybledlá. Ale tak zas do tmavé kuchyně by to pasovalo hezky. Já taky šla na jisto. Dvířka jsem věděla, že chci vanilku, podlaha byla taky daná (to se zapojil i přítel, což koukám, většinou zabečí něco ve smyslu „Mně to je jedno“) a desku že chci ten woodstock.. Pak už jsme vybrali jen korpus a bylo… Plány jsem si dělala sama s tím stolařem. Měla jsem už návrh od Oresi, kterej jsem si jen doupravila podle svýho. Cenově nás to vyšlo asi zhruba stejně jak v Oresi, ale ta kvalita se ani nedá srovnat. Kámoška má od Oresi „I“, dala za to 100 tis. (i se spotebičema) a prej Oresi už nikdy víc… Hlavně ten přístup co se týče dodělávek, reklamace atd…