Jaká zavinovačka v červnu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
366
19.3.23 11:14

Jaká zavinovačka v červnu

Ahoj holky, chci se zeptat na skušenosti ohledně zavinovačky pro miminko, které se má narodit v polovině června, jakú by stě doporučili, péřovú, nebo normální? Rozmýšlím nad péřovou, jen nevím zda nebude mimču v ní horko, přeci len začne léto..Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6415
19.3.23 11:26

Péřovou ne, pořídila bych klasickou rychlozavinovačku a pak na cesty zpočátku třeba flísovou, co se dá dát do vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
19.3.23 11:30

V kočárku jsem měla klasickou rychlozavinovačku. Ale nechávala jsem ji rozloženou - spíš ji děcka měly jako takovou výplň, aby v kočárku nelítaly :D
Na spaní do postýlky jsem měla péřovou zavinovačku, ale stejně jako v kočárku, taky jsem jí nechávala rozevřenou a dítě na ní jenom položila a přikryla třeba plenkou.
V létě jsem ty zavinovačky moc nevyužila. Ale ta péřová v postýlce se mi hodila, protože jak začalo být na podzim chladno, dítě si na peřince pořád drželo dost tepla, i když deku zkopalo.
Kamarádka používala péřovku v kočárku i přes léto - dítě na ní leželo jak v bavlnce. Ale dlouho se to tam nevejde.
Záleží na hodně faktorech. Jak horké bude léto, jak zimomřivé bude mimino a jak moc bude mít rádo zavinutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.23 11:30

Péřovou bych taky nebrala. Overal a lehčí fusak do vajíčka? Kamarádka měla na doma
zabaleno do velkeho polštáře. Měla přes vajíčko jen deku z postylkoveho setu

• Citovat
  • Upravit
1402
19.3.23 11:44

SwaddleMe zavinovačky, popřípadě přikryt ještě nějakou deckou. Holka se mi narodila v mrazech v lednu a zavinovačku neměla žádnou, akorát pak spací pytel. Neměla ráda ruce u těla, ale většina dětí zavinovačky má rádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.3.23 12:18

Zavinovačka jsem do pliny. Čtverec 80 na 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
19.3.23 12:34

Jestli to chceš vyloženě na to pevné zavinovani tak bych použila jen plinku a zavinula hlavně ručičky…nebo tu swaddleme jak tu někdo psal či podobnou pouze látkovou…v jakékoliv silnější bude miminu v červnu nejspíš vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10850
19.3.23 13:02

Já jsem na červencového měla Anavy zavinovacku z merina, pěkně jsem ho do toho zavinula jako housenku. Dle potřeby jsem ho pak ještě přikryla dekou..nebo do pleny jsem ho stahovala. Pak jsem měla rychlozavinovacku a ta byla na prd, z toho mu pořád lezly ruce a nelíbilo se mu to..ale byla zas teplejší, což se nám hodilo na začátek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.3.23 13:06

Syn se narodil v půlce prázdnin, nejvíc jsem využila swaddle me zavinovačky a klasickou velkou péřovou zavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.3.23 13:14

Normani bavlnenou ctvercovou rychlozavinovacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.3.23 15:59
@Molu píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na skušenosti ohledně zavinovačky pro miminko, které se má narodit v polovině června, jakú by stě doporučili, péřovú, nebo normální? Rozmýšlím nad péřovou, jen nevím zda nebude mimču v ní horko, přeci len začne léto..Moc děkuji.

Syn je červnový a měla sem rychlozavinovačku, péřovku bych nedávala 😊

• Citovat
  • Upravit
3722
19.3.23 22:01

Nepoužívala jsem žádnou. V zimě ještě bych možná dala, ale péřovou ne, to je alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.3.23 22:11

Mám 3 děti narozené červen/červenec a měla jsem na ně tenčí rychlozavinovačku (kupovaná v Itálii, dělaná na tepla v létě) na doma. Pro nejmladšího syna jsem měla pak ještě do kočárku zavinovačku zn. Lodger, nějakou jejich letní. Jinak jsem zavinovala do tetra-pleny, když byly hice.

Ty pěřový jsou teď hitovky, ale zkušenost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
21.3.23 16:43

Moc děkuji holky, tak asi pořídime tu klasickou rychlozavinovačku 🙂 akorat nevíte, kde bych zohnala nejakú větší? S manželem sme oba dosť vysokí, dítko bude asi taky po nás dlouhé 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
21.3.23 16:49

Taky čekám dítě v půlce června a mám normální rychlozavinovacku a jelikož máme doma vždycky hodně vedro, počítám i se zavinovanim do pleny. Starší děti jsem měla na začátku jara a na podzim a ani u nich jsem perovku neměla, uvařily by se a natož v létě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí