Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mame mimco 80 vel momentalne, ma tlustsi nozicky i hrudnik, jake znacky obleceni mate, maminky, vyzkousene ze jsou sirsi
? Dekuji ![]()
Ahoj, máme pár kousků z LittleAngel.cz a je to takové hodně pružná látka, takže se do toho vejde i baculaté dítě.
Ted maji dokonce i akci 10procent sleva na celý nákup nad 1000 Kc.
Řekla bych že Tesco. Ty nekupuju, protože máme opačný „problém“.
Urcite body F&F, ty jsou kratka a siroka, po vyprani obzvlast
dcerka je celkem drobek a z Tesca ma vzdy o cislo vetsi jak vsude jinde, ze jsou kratsi. Hodne pruzna jsou z Lidlu a nebo Pleasu, prijemna pruzna bavlna ![]()
Jo body z tesca, ale ty nekupuju protože ty jsou na můj vkus až moc široká a mají velké vystrihy, ale jsou krátká takže když to zapnu dole má syn půlku hrudníku holého
fajn jsou z lidlu, ty jsou akorát na šířku, ale jsou i dlouhá na délku (což je fajn když jsou látkové pleny). Co se týče kalhot, třeba polodupky mají hodně široké v pepcu, z těch mi syn vyklouzava i s látkovou plenou, ale body se u nich vyhni, ty jsou naopak hrozně úzká, do toho syna nenarvu a to je hubený a dlouhý
a hm mám taky úzká, tam bych taky nechodila s baculatym dítětem.
Určitě NE hmko jestli ti to pomuže
jejich body jsou sice boží, mají zapínání na patentku, takže nelezou ven ramena, ale na baculaty dite teda spis nie…
Kupovala jsem body f&f a lidl, kalhoty v kiku a svetříky jsem měla pletený.
@Danne píše:
@Káťa19 my jsme na tom stejne
FaF po vyprani krátké a siroke ![]()
Jinak rozhodně Lidl, tu jejich Lupilu klasiku. Rostou s miminem. Jejich bodycko 50/56 jsme zacali nosit po narozeni a nyni, kdyz už mame 68, jej nosime stale. ![]()
@dendron mne prave prijde ze t lupilu body maji hodne odstate krky, dite ma pak uplne holy krk a to mi vadi, to treba bidy z H&M nedelaji, ale zase hm veci jsou uzsi. ![]()