Jaké auto, tři mrňata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9593
8.4.14 17:17

@poppaea XC90 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9593
8.4.14 17:21

@Monysek8 jo, to se mi libi, presne muj pozadavek… posunovaci dvere, ale zadne velke auto. Potrebuji mestske prostorne vozitko, ne korab. :palec:

Je to stale ten stejny typ jako Berlingo nebo tusim Kangoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
8.4.14 17:24

To je těžké tak poradit.
My máme VW Touran, tři sedačky se vejdou v pohodě. Známí mají VW Sharan, taky v pohodě a podle mě výhoda šoupacích zadních dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.4.14 17:27

@Balvik pěkný vozítko :) každopádně budu muset prozkoumat ty dvě, co jsem zmiňovala, tohle je opravdu dost velký a i samozřejmě i dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
8.4.14 17:27

@Balvik to si me potesila. Vejdou se tam 3autosedacky bez problemu?
Premyslim nad XC90 nebo XC60.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
8.4.14 17:35

My máme Ford Focus combi, jsme spokojení, tři sedačky se vejdou, ale jak holky rostou, tak už toho místa ubývá, takže budeme kupovat sedmimístné, asi Citroen C4 Grand Picasso. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.14 17:44

Jsem ráda za tuto diskusi a tipy, budeme brzy řešit to samé. Našla jsem si i přehled aut, kam se vejdou 3 sedačky (dobře - špatně - vůbec). Viz odkaz.
http://www.auto.cz/…u-72569/foto?…
Sama se koukám po hyundai santa fe (příp. ix35, ale to je malé, nevím, jestli se tam vejdou 2 isofixy + sedačka pro větší), protože se mi líbí i designem a hlavně - asijská auta se moc nekradou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.14 17:51
@mikikiki píše:
My mame Citroen Berlingo a naprosta spokojenost.

ale tam nedáte tři sedačky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.4.14 17:55

Ženy, tak nevím, jaké máte autosedačky, ale my dáme 3 i do Hondy Jazz. Máme 2× Romer Advanture a 1× Romer King Plus (9-18). Velké po krajích, 9-18 uprostřed. Pásy v pohodě zapneme. A dokud jsou děti malé nehodláme ani nové auto kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9593
8.4.14 18:18

@andatko Jeziskote, ja netusim… volvo je uz mimo muj budget, navic, nemame garazove stani a i provoz (myslim i pripadne opravy) bude drazsi. Ale 3 autosedacky by se vejit mely bez problemu, je to prostorne auto se 3 samostatnymi sedackami.

@MisaHanuska sedacky Romer Adventure jsem si pred tydnem zapsala diky jine diskuzi jako optimalni (uzsi, bez podrucek), budu potrebovat uz vyssi kategorii.

Spise by me zajimalo, zda je mezi vami nekdo, kdo pouziva!!! (chci zkusenost, ne teoreticke prispevky) prodluzovaci dil na pas (seat belt extender).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
8.4.14 19:11

@Balvik aha. Ja myslela, ze ho mate.
Me jde o auto kam dam tri isofixy dozadu a sedacky pujdou zapnout pohodlne i detma. Jinak je mi jasny, ze tri sutosedacky nacpu skoro kamkoliv. Tak jezdi i sousedka v octavce ale ma to nacpany na sobe a deti prelejzaj. No des :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9593
8.4.14 19:22

@andatko Ne, ale urcite by se mi libilo :D. Zkus se podivat podrobneji tady, ja to prolitla jen zbezne, ale jen tam info, ze isofix muze byt na vsech sedackach.

http://www.volvocars.com/…at-kids.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
8.4.14 19:37

@Balvik diky ;) mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
8.4.14 19:41

Zadej do vyhledavace 7 mistna MPV a hodi ti to ruzne varianty napr Opel Zafira, Renault Grand Scenic, Citroen Grand C4 Picasso, Peugeot 5008, Ford Grand C Max, VW Touran. Na iHned je k tomu pekne srovnani ( deset aut pro vetsi rodiny). Dulezita kriteria: cena, spotreba, komfort, prostornost, design. Me se libi auta s posuvnymi dvermi.

• Citovat
  • Upravit
Hudcová
8.4.14 22:10

Díky holky… Jste skvělý :lol:. Libi se mi Citroen Grand C4 Picasso, ale ještě uvidíme. Dohodnput se s manželem na společném autě… Děs :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix