Autosedačka - rychlá rada

4515
30.3.14 07:18

Autosedačka - rychlá rada

Holky prosím vás poraďte, v tomhle jsem úplný mimoň. Prodala jsem po synovi trojkombinaci a máme jen sporťák, nepočítala jsem s tím, že kočár tak rychle prodám a zůstali jsme bez autosedačky. Syn má 7 měsíců, něco přes devět kilo, ale zatím úplně nesedí. S přítelem jsme se shodli, že vezmeme ještě vajíčko, protože dost lítáme všude možně a brát spící dítě z auta a dávat do kočáru nás moc nebere. A tak jsem našla za dobrou cenu vajíčko k našemu kočáru, ale je k tomu základna (asi isofix) můžu tu sedačku používat i bez něj? Chápu, že isofix je pevně zabudovaný v autě, ale máme starého pasata, takže tam jej asi nemůžeme mít :nevim: Děkuju za jakoukoliv radu, dost to spěchá, musím paní napsat co nejdřív, ať můžeme normálně fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
30.3.14 07:38

My meli vajicko maxi cosi, bylo taky mozny mit ji na ty isofixovy zakladne, ale nemeli jsme isofix v aute, takze jsme pouzivali jen tu sedacku bez zakladny :-) tak odendejte tu sedacku od zakladny a pouzivejte jen ji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.3.14 07:40

Švagrová měla kdysi vajco se základnou, základna se dala do auta připoutat pásem. Ale fakt netuším, co to bylo za značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

@pet01 Super děkuji, to jsem potřebovala slyšet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660

Ale ta zakladna nemusi byt isofixova. To ta pani nevi, co to je? Ty vis, jak se to presne jmenuje? Znacka a typ vajicka a typ zakladny? To uz se pak jinak radi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.3.14 07:44

@Levandule121 U inzerátu je pouze napsáno vajíčko se základnou, takže fakt nevím, ale je za takovou cenu, že ho chci vzít. Šlo mi o to, jestli se dá používat i bez té blbosti dole jako normální sedačka stejné značky. Je to max na půl roku, takže se mi nevyplatí kupovat něco dražšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
30.3.14 07:47

@Deninina jeste vyzjistete jestli ta zakladna je fakt isofixova, pokud ne, muzete pouzivat i ji a pripoutat pouze pasem, v opacnym pripade pouzijete pouze sedacku :-) ale podle ty fotky, aby byla isofix, nema tam byt takova ta dlouha tyc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
30.3.14 07:58

Tak asi pujde pripoutat pasem. A pokud nepsala pani o zakladne na isofix, nejspis to nebude, coz je jeste lepsi. :palec: Vypada celkem staře, to spis u isofixovych zakladen byly ty nohy. Ale jiste ti to nereknu. Mam take zkusenost jen s MaxiCosi.

Kazdopadne urco jdete do vajicka. Jste zodpovedni. :palec: Nesedici dite v te vetsi sedacce je nemyslitelne. Navic krome sedu a 9 kg je dalsi podminka i 9 mes. minimalne. ;-) Jinak ja mam deti hubene a starsiho jsem udrzela ve vajicku do roka a pul a mladsi je tam vetsinou take a rok a pul uz mu byl. Je to proste nejbezpecnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
30.3.14 07:59

Tak asi pujde pripoutat pasem. A pokud nepsala pani o zakladne na isofix, nejspis to nebude, coz je jeste lepsi. :palec: Vypada celkem staře, to spis u isofixovych zakladen byly ty nohy. Ale jiste ti to nereknu. Mam take zkusenost jen s MaxiCosi.

Kazdopadne urco jdete do vajicka. Jste zodpovedni. :palec: Nesedici dite v te vetsi sedacce je nemyslitelne. Navic krome sedu a 9 kg je dalsi podminka i 9 mes. minimalne. ;-) Jinak ja mam deti hubene a starsiho jsem udrzela ve vajicku do roka a pul a mladsi je tam vetsinou take a rok a pul uz mu byl. Je to proste nejbezpecnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
30.3.14 08:05

Ahoj, podle obrázků mě přijde ze to je zakladna na připoutáni pásem. máme také od chicca. tak bych v tom asi neviděla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.14 08:09
@Pexeso píše:
Ahoj, podle obrázků mě přijde ze to je zakladna na připoutáni pásem. máme také od chicca. tak bych v tom asi neviděla problém.

To není chicco.Ale peg perego. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101854
30.3.14 08:30
@kattkka píše:
To není chicco.Ale peg perego. ;)

Přesně tak bude to Peg Perego a pásová základna… A tahle sedačka je jich celkem těžká, ale v testech dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.14 08:32
@j.a.n.i1 píše:
Přesně tak bude to Peg Perego a pásová základna… A tahle sedačka je jich celkem těžká, ale v testech dobrá.

Ono to jde vidt i z boku na te rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101854
30.3.14 08:37

@kattkka Já na telefonu vidím kulový :mrgreen: ale poznám ji podle tvaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.3.14 08:39

No já bych nekupovala žádnou sedačku o které nic nevím :zed: Jak je stará, jestli nneí bouraná, o značce nevíte taky nic - jak dopadla v testech :nevim:

já moc nechápu, proč jste prodali sedačku kterou ještě potřebujete? :nevim:

@Levandule121 no úplně bych netvrdila, že jsou rodiče zodpovědní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí