Jaké botičky na první zimu dítěte?

19
7.9.11 13:46

Jaké botičky na první zimu dítěte?

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat.Syn měl nedávno 11 měsíců,momentálně má velikost botů 18.Staví se,pouští se a miluje když s ním chodím za ručičky.To lítá jako zběsilý.Podle toho očekávám že zanedlouho bude chodit.Asi je ještě brzy řešit jaké boty na zimu,teprve je konec léta,ale dělám seznam pro rodinu,co malému koupit k narozeninám,které má za 3 týdny.Jaké botičky koupit?Jsou lepší na zip nebo tkaničky?Když má momentálně botičky na zip,tak mi je rozepíná,když na tkaničky, tak rozvazuje.Myslím si,ale že když bude mít botičky na tkaničky,tak si bude více jistý v krůčkách(více nožička pevnější) a jakou velikost koupit? 19 nebo raději už 2O?Když bude mít ještě teplé ponožky…A kdo ví jak mu ještě nožka poroste…Nevím si v té velikosti rady.Možná 20 je moc,to by se mu asi špatně chodilo,když bude mít botičky větší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
7.9.11 13:50

Ještě mám jednu otázku…Je vhodné kupovat boty přes net-mimibazar?Je mi jasné že každý výrobce má jiné číslování a nejlepší je vyzkoušet přímo na nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.9.11 13:50

Boty bych předem nekupovala, koupila bych až to bude aktuální. Na zimu se ale kupují větší botky, musíš počítat s tím, že mu tam přidáš i teplejší ponožku a nožka je rázem větší.
Moje dcerka měla loni v srpnu rok, první kotníkové botky měla vel. 21, na zimu s teplou ponožkou už měla vel. 24 a ke konci zimy jsme vytáhli vel. 25 aby se do botky i s ponožkou pohodlně vešla. Momentálně má dobré sandálky vel. 24, ale už je má tak tak, kotníkovou obuv má teď vel. 24 a taky je už má tak tak. Tak že už vytahujeme vel. 25 a na zimu počítám, že bude potřebovat minimálně vel. 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.9.11 13:51
Simsi píše:
Ještě mám jednu otázku…Je vhodné kupovat boty přes net-mimibazar?Je mi jasné že každý výrobce má jiné číslování a nejlepší je vyzkoušet přímo na nožku.

Vhodné to je, pokud si boty někde v obchodě odzkoušíš a budeš vědět, že mu opravdu budou. :wink: Bez zkoušení bych boty nekupovala. Já běžně na netu nakupuji, ale nejdříve si je vyzkouším v obchodě a až pak kupuji přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.11 14:05

Kupuj, až to bude aktuální, vyzkoušej v obchodě…

Po netu objednávám jen boty, které už Majda měla, jen větší číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.9.11 14:13

Malá má už rok, chodí perfektně, takže zimní boty nás neminou, ale jsem rozhodnutá je jít koupit s první sněhovou vločkou, dřív ne. Do té doby jí vystačí tenisky a vožení v kočárku, zas tolik toho po venku nenaběhá.

Až začne přituhovat tak zajdu do obchodu. Vybrané boty už mám -
http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
nebo tyto http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…

• Citovat
  • Upravit
7182
7.9.11 14:30

Tak určitě bych nekupovala boty dopředu a bez zkoušení, jinak na zimu už od prvních bot kupuju malýmu kotníčkové na suchý zip. Všechny boty kupuju s nadměrkem 12 - 15 milimetrů, nevím, jak ostatní, ale nemám ani pro sebe, ani pro malýho tak tlustý ponožky, aby bylo třeba kvůli tomu kupovat boty ještě větší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.9.11 15:05

Simsi proboha vždyť je teprvě 7!. září a ty už pomýšlíš nad zimníma botama, zatímco Vítek měl včera odpoledne venku sandálky 8-o
Botičky na zimu jsem loni kupovala ke konci listopadu, pravda prodavačka mě říkala, že je mám koupit nejlépe v říjnu, ale vysvětlila jsem jí, že já v říjnu zimní boty kupovat nehodlám a pokud u nich v obchodě nebudou mít, tak pujdu jinam.
Dopředu bych je určitě nekupovala, ať ti rodina třeba přispěje penízky a vytiskne k tomu „dárkový poukaz“. Jinak Vítek měl při koupi botiček velikost 20 až 21 a zimní botky mi prodavačka prodala 23 a myslím, že letos v nich začátek zimy ještě odchodí. Jinak lepší mi přijdou na tkaničky, protože nožičku více zpevní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.9.11 16:29

Zimní botky budem kupovat jako loni s prvním přituhnutím. To jsem si sice říkala, že jsem hrozná matka :lol: , ale letos to tak bude zase. Malá se teprve staví, ale prvnímu roku určitě uteče a to bude konec října. Zatím jsme totiž naměřili nožičku menší než 18 :-D, proto nevím, co bych jí asi tak koupila :lol: :lol: :lol:
A malému od června povyrostla nožka o číslo, takže čekám, že přes podzim můžeme přeskočit o další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková