Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím poradíte jaké zimní botky..líbí se mi tyto dvoje.Cena je dost rozdílná,tak nevím zda se vyplatí ty dražší???Máte zkušenosti s těmito značkami?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
taky bych radši zvolila značku Superfit.
Syn je nosil už 2 zimy a nikdy nepromokly. Pravda je, že jsem boty poctivě impregnovala.
![]()
Klidně dám víc za kvalitní boty to neřeším,jen by mě zajímal rozdíl ![]()
elefanty nejsou o zas tolik levnější ![]()
měli jsme Superfity u dcery a goretexové z Deichmanna u syna. Jedny stály 1500, druhé 700 - oboje byly perfektní. Posuzuji podle toho, jak na nožičku sednou - nečekala jsem, že levnější boty z Deichu budou tak kvalitní, a já když můžu ušetřit, tak nemusím mít nejdražší, když splní stejnou funkci. Byly opravdu perfektní a pro mě až nečekaně.
z toho deichu byly obyčejné z řady dei-tex nepromokavé
aha tak já koukala na nový leták z deichu a botky elephanty mají přes 1.000, každopádně určitě vykoušet
aha tak já koukala na nový leták z deichu a botky elephanty mají přes 1.000, každopádně určitě vykoušet
Letos pujdu taky do Superfitu. Ale ty botky od Deichmanna jsou celokozeny, tak si myslim, ze budou taky v pohode - meli jsme uz nekolik botek a pokazdy jsem byla spokojena. A souhlasim, ze boty radsi vyzkouset.
Příspěvek upraven 05.09.11 v 19:19
Superfit a Elephanten jsou srovnatelny. Zimni Elephanten zatim vyzkouseny nemam, ale po tomhle odkazu do nich pro nejmladsiho jdu
Kupovala jsem vzdycky Superfity, ale tech bot je cim dal vic, takze sleva mi bodne ![]()
My kupovali Superfit s goretexem. Dokonce jsme měli ty modré z odkazu a byli jsme moc spokojení. Letos půjdem zase do nich. Superfit obecně našemu synovi na noze sedí.
Máme superfitky s gere-texovou membránou a maximální spokojenost, nepromoknou, stačili 1 na celou zimu. Impragnovala jsem.
Ale myslím, že Elefanten udělají stejnou službu. Taky jsme měli a taky super, i tyto jsme impregnovali a nepromokly… Taky mají jakousi membránu.
Myslím, že je to fuk, důležitá je péče - nesušit u topení, čistit a impregnovat..... Superfitky mi přišly teplejší… Ale neměli jsme tyto Elefanten, ale jiný typ…
s elephanthy nemám zkušenost
ale ty superfitky, přesně tyhle, akorát v jiné barvě jsme měli a jsou super, na radu prodavačky jsme před zimou ve dvou vrstvách naimpregnovali a nikdy nepromokly a i proti znečištění jsou docela odolné
rozhodně jsem koupě nelitovala a pak jsem je ještě za slušnou cenu prodala dál = nakonec ta cena nebyla tak vysoká a kvalita zaručená ![]()
Loni jsme měli Superfity s goretexovou membránou a jsou super.....můžu jen doporučit
Za me tedy ty superfity, ani ne tak ze tu znacku, ale ja uznavam jenom s membranou goretex. Ty druhe maji jinou a uz tomu moc neverim. Napr u rukavic se mi to 100% potvrdilo. Jine nez goretexove stoji za nic a kolikrat se cena skoro vubec nelisi. U bot je to to same.