Zimní boty superfit x elephanten

1475
5.9.11 18:52

zimní boty superfit x elephanten

Prosím poradíte jaké zimní botky..líbí se mi tyto dvoje.Cena je dost rozdílná,tak nevím zda se vyplatí ty dražší???Máte zkušenosti s těmito značkami?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
5.9.11 19:00

Měli jsme Superfit a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
5.9.11 19:04

taky bych radši zvolila značku Superfit.
Syn je nosil už 2 zimy a nikdy nepromokly. Pravda je, že jsem boty poctivě impregnovala. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.9.11 19:06

Určitě se vyplatí zainvestovat.

• Citovat
  • Upravit
1475
5.9.11 19:08

Klidně dám víc za kvalitní boty to neřeším,jen by mě zajímal rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.9.11 19:11

elefanty nejsou o zas tolik levnější ;-)
měli jsme Superfity u dcery a goretexové z Deichmanna u syna. Jedny stály 1500, druhé 700 - oboje byly perfektní. Posuzuji podle toho, jak na nožičku sednou - nečekala jsem, že levnější boty z Deichu budou tak kvalitní, a já když můžu ušetřit, tak nemusím mít nejdražší, když splní stejnou funkci. Byly opravdu perfektní a pro mě až nečekaně.
z toho deichu byly obyčejné z řady dei-tex nepromokavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.9.11 19:13

aha tak já koukala na nový leták z deichu a botky elephanty mají přes 1.000, každopádně určitě vykoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.9.11 19:13

aha tak já koukala na nový leták z deichu a botky elephanty mají přes 1.000, každopádně určitě vykoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
5.9.11 19:18

Letos pujdu taky do Superfitu. Ale ty botky od Deichmanna jsou celokozeny, tak si myslim, ze budou taky v pohode - meli jsme uz nekolik botek a pokazdy jsem byla spokojena. A souhlasim, ze boty radsi vyzkouset.

Příspěvek upraven 05.09.11 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 19:18

Superfit a Elephanten jsou srovnatelny. Zimni Elephanten zatim vyzkouseny nemam, ale po tomhle odkazu do nich pro nejmladsiho jdu :palec: Kupovala jsem vzdycky Superfity, ale tech bot je cim dal vic, takze sleva mi bodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
5.9.11 19:24

My kupovali Superfit s goretexem. Dokonce jsme měli ty modré z odkazu a byli jsme moc spokojení. Letos půjdem zase do nich. Superfit obecně našemu synovi na noze sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
5.9.11 20:08

Máme superfitky s gere-texovou membránou a maximální spokojenost, nepromoknou, stačili 1 na celou zimu. Impragnovala jsem.
Ale myslím, že Elefanten udělají stejnou službu. Taky jsme měli a taky super, i tyto jsme impregnovali a nepromokly… Taky mají jakousi membránu.
Myslím, že je to fuk, důležitá je péče - nesušit u topení, čistit a impregnovat..... Superfitky mi přišly teplejší… Ale neměli jsme tyto Elefanten, ale jiný typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
6.9.11 08:42

s elephanthy nemám zkušenost
ale ty superfitky, přesně tyhle, akorát v jiné barvě jsme měli a jsou super, na radu prodavačky jsme před zimou ve dvou vrstvách naimpregnovali a nikdy nepromokly a i proti znečištění jsou docela odolné
rozhodně jsem koupě nelitovala a pak jsem je ještě za slušnou cenu prodala dál = nakonec ta cena nebyla tak vysoká a kvalita zaručená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
6.9.11 18:16

Loni jsme měli Superfity s goretexovou membránou a jsou super.....můžu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.9.11 18:24

Za me tedy ty superfity, ani ne tak ze tu znacku, ale ja uznavam jenom s membranou goretex. Ty druhe maji jinou a uz tomu moc neverim. Napr u rukavic se mi to 100% potvrdilo. Jine nez goretexove stoji za nic a kolikrat se cena skoro vubec nelisi. U bot je to to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková