Zimní boty superfit x elephanten

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.9.11 07:30

Zalezi taky, pro jak stary dite. Pokud bude mit rok a pul, nema moc cenu kupovat superdrahy boty, i kdyz superkvalitni. U starsiho ditete, ktery bude na kopci cely odpoledne, uz to smysl ma. My meli Superfity od velikosti 20, takze proto to pisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.9.11 16:33

My letos asi půjdeme taky do Superfitu, protože sandálky mě naprosto nadchnuly. Jen mě trošku štve, že namají moc výběr ve šněrovacích, protože my jiné nechcem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.10.11 21:17

Kupujete už zimní boty?
Dneska jsem byla nakouknout na vzory Superfitů a zarazilo mě, že prodavačka říkala jedné mamince že snad ani v zimě mít nebudou. Tak nevím zda mám taky už vyrazit nebo počkat ještě ten měsíc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.10.11 06:37

koupili jsme předevčírem, měli to dost vybrané a prodavačka na mě koukala jako jojo, že co bych chtěla v říjnu. Ale vím o obchodech, které ještě mají ty, které jsme sháněli, jen jsem to nechtěla nechávat na poslední chvíli. U mladších dětí, kterým se nožička ještě může do zimy dost měnit, bych je nekoupila a počkala, co zbude.. :nevim: ono třeba za Superfitky 1300 i víc je docela pecka a pak když to na zimu nebude, tak to zamrzí, aspoň mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.10.11 08:20

tak mě by to nezamrzelo, já bych bylo vyloženě vzteklá a nadávala si, že jsem nepočkala :mrgreen:
Dcera má 4,5 roku tak nevím. Ty co chci já měli 3 kusy, jenže to může být za den pryč.
Asi teda vyrazím dneska, to zas budou nervy jakou velikost zvolit :zed: já to tak nemám ráda nakupovat boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.10.11 08:33

Ahoj taky jsme koupily Superfity,ale koupila jsem starsi .Jsou po jednom diteti a vypadaji jak uplne nova.Snad budeme spokojeni,dala jsem na rady maminek tady z Emimina.
Jen jsem se chtela zeptat nekdo tady psal o rukavicich s goratexem.To se kupuje ve sportu?Nebo to sezenu normalne v obchode s detskym zbozim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.10.11 08:38
gorina píše:
Ahoj taky jsme koupily Superfity,ale koupila jsem starsi .Jsou po jednom diteti a vypadaji jak uplne nova.Snad budeme spokojeni,dala jsem na rady maminek tady z Emimina.
Jen jsem se chtela zeptat nekdo tady psal o rukavicich s goratexem.To se kupuje ve sportu?Nebo to sezenu normalne v obchode s detskym zbozim :roll:

já myslím, že ve sportu (intersport, hervis, sportisimo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.10.11 19:45

Holky, já to budu řešit zase přes net. Protože my chceme letos šněrovací a ty jsou v naprosté menšině. Takže jen zajdu malému tak za měsíc poměřit nohu a objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.10.11 12:56

Když jsem byla své první dceři kupovat první zimní boty, šla jem v listopadu a koukali na mě, že co jako chci, že jsou všechny pryč.
Poučila jsem se a teď kupuji boty v říjnu.
Pro mladší mám již koupené a pro starší jdu v pátek a snad i pro sebe, pokud seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková