Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
A musí ty kalhoty být černý? ![]()
Nosím baleríny, sandálky, lodičky na klínku ![]()
Nosím všechny, co jsi vyjmenovala;-).
Pokud se necítíš na podpatky, tak baleríny nebo boty na klínku, např:
http://www.botybotky.cz/…-klinku.html
Příspěvek upraven 17.08.14 v 17:59
Ahoj, já jsem se do práce přezouvala, koupila jsem si černé zdravotní boty od Schollu na klínku, které vypadaly reprezentativně a byly velmi pohodlné. V lodičkách bych si nohy celý den neničila (a páteř), na druhou stranu myslím, že korkáče do kanceláře nepatří. A tohle byl kompromis, který vyhověl po všech stránkách ![]()
Jé moc díky, nečekala jsem takový ohlas hned.
No jiné než černé zatím nemám ![]()
Tak když už jsme u toho jaký outfit do kanceláře volíte vy?
Protože je to opravdu trochu jiná práce než jsem dělala a moc kusů v šatníku do kanceláře nemám, tak si nechám poradit ![]()
Jsem tedy spíše sportovní typ, takže mám doma pár barevných topů z krátkým i dlouhým rukávem a šedé a černé kalhoty ![]()
Třeba něco takového, pokud nechceš šaty a sukně:
Děkuju.
Nosí se teď vůbec klasické kalhoty s širšími nohavicemi? Nebo je mám vyhodit? ![]()
Tak nosí se všechno možné, ale ty klasické černé rozšířené kalhoty už téměř nevídám, pokud ano, tak spíše na starších.
Také záleží, kolik Ti je a jakou máš postavu.
Boty - já nosím s podpatkem, s antischock úpravou, v těch vydržímcelý den nebo na klínu i platformu sem tam vezmu. Mě z placatejch bot jako baleríny apod. strašně bolí nohy. Jedna kolegyně se přezouvá jako @Markéta Fe, má prostě pracovní boty do kanceláře.
oblečení - já jsem sukňová a šatová, kalhoty mám asi dvoje, z toho jedny tepláky.
@Anonymní píše:
Tak když už jsme u toho jaký outfit do kanceláře volíte vy?Jsem tedy spíše sportovní typ, takže mám doma pár barevných topů z krátkým i dlouhým rukávem a šedé a černé kalhoty
No, to záleží do jaké kanceláře
já do ní třeba chodím čistě ve sportovním, ofiko se s klienty nestýkám, tak nevidím důvod pro formální oblečení. Jo a přezouvám se do zdravotních pantoflí.
A na běžná jednání je to většinou „slušnější sportovní“, ale je fakt, že se ti lidé, co spolu jednají znají, takže se tam na formálnost oděvu nehraje.
Holky, myslíte že mohu vzít do kanceláře sukni s kozačkama, příp. úzký kalhoty do vysokých kozaček?
@Ronika Proc bys nemohla? Jen pomysli na svoje nohy, az se budou cely den parit v kozackach.
@Ronika Proč bys nemohla? Ale já se ráda přezuju do lodiček. Jednak se ta noha tolik nepaří a hlavně ten kostýmek s lodičkama vypadá mnohem lépe než se sebeelegantnějšíma kozačkama. Černý společenský kalhoty do kozaček nenosím, k těm nosím kotníčkové boty a taky se přezouvám. Pro mě jsou lodičky prostě to nej nej. Myslím ke kancelářskému ohozu. Jinak nosím taky samozřejmě vysoké kozačky k sukním.
@Cuddy píše:
@Ronika Proc bys nemohla? Jen pomysli na svoje nohy, az se budou cely den parit v kozackach.
Přesně tak, vzít si je můžeš, ale já bych v tom nevydržela, vždycky jsem se přezouvala.
Děkuju, nebyla jsem si jistá jestli se to "hodí“. Pro mě jsou právě zase lodičky dost nepohodlný, mám vel.42 a špatně se shání dobře padnoucí, tak mě napadlo to občas prostřídat s kozačkama ![]()
Prosím poradíte?
Jaké boty nosíte k černým kalhotům do kanceláře krom lodiček s podpatkem?
Mokasíny? Polobotky? Baleríny? Jsem trochu bezradná.
Nosím jen tenisky, botasky, pohorky a sandále