Jaké boty do kanceláře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.8.14 17:52

Jaké boty do kanceláře ?

Prosím poradíte?

Jaké boty nosíte k černým kalhotům do kanceláře krom lodiček s podpatkem? :think:

Mokasíny? Polobotky? Baleríny? Jsem trochu bezradná.
Nosím jen tenisky, botasky, pohorky a sandále :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
17.8.14 17:57

A musí ty kalhoty být černý? :lol:
Nosím baleríny, sandálky, lodičky na klínku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.8.14 17:58

Nosím všechny, co jsi vyjmenovala;-).
Pokud se necítíš na podpatky, tak baleríny nebo boty na klínku, např:

http://www.botybotky.cz/…-klinku.html

Příspěvek upraven 17.08.14 v 17:59

• Citovat
  • Upravit
Markéta Fe
17.8.14 17:58

Ahoj, já jsem se do práce přezouvala, koupila jsem si černé zdravotní boty od Schollu na klínku, které vypadaly reprezentativně a byly velmi pohodlné. V lodičkách bych si nohy celý den neničila (a páteř), na druhou stranu myslím, že korkáče do kanceláře nepatří. A tohle byl kompromis, který vyhověl po všech stránkách :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.14 18:02

Jé moc díky, nečekala jsem takový ohlas hned.

No jiné než černé zatím nemám :-)

Tak když už jsme u toho jaký outfit do kanceláře volíte vy?

Protože je to opravdu trochu jiná práce než jsem dělala a moc kusů v šatníku do kanceláře nemám, tak si nechám poradit ;)

Jsem tedy spíše sportovní typ, takže mám doma pár barevných topů z krátkým i dlouhým rukávem a šedé a černé kalhoty :roll:

• Citovat
  • Upravit
Meha
17.8.14 18:12

Třeba něco takového, pokud nechceš šaty a sukně:

http://www.medzizenami.sk/…pristane-vam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.14 18:17

Děkuju.
Nosí se teď vůbec klasické kalhoty s širšími nohavicemi? Nebo je mám vyhodit? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Meha
17.8.14 18:21

Tak nosí se všechno možné, ale ty klasické černé rozšířené kalhoty už téměř nevídám, pokud ano, tak spíše na starších.
Také záleží, kolik Ti je a jakou máš postavu.

• Citovat
  • Upravit
864
17.8.14 18:46

Boty - já nosím s podpatkem, s antischock úpravou, v těch vydržímcelý den nebo na klínu i platformu sem tam vezmu. Mě z placatejch bot jako baleríny apod. strašně bolí nohy. Jedna kolegyně se přezouvá jako @Markéta Fe, má prostě pracovní boty do kanceláře.

oblečení - já jsem sukňová a šatová, kalhoty mám asi dvoje, z toho jedny tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
17.8.14 18:50
@Anonymní píše:
Tak když už jsme u toho jaký outfit do kanceláře volíte vy?Jsem tedy spíše sportovní typ, takže mám doma pár barevných topů z krátkým i dlouhým rukávem a šedé a černé kalhoty :roll:

No, to záleží do jaké kanceláře :mrgreen: já do ní třeba chodím čistě ve sportovním, ofiko se s klienty nestýkám, tak nevidím důvod pro formální oblečení. Jo a přezouvám se do zdravotních pantoflí.
A na běžná jednání je to většinou „slušnější sportovní“, ale je fakt, že se ti lidé, co spolu jednají znají, takže se tam na formálnost oděvu nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.11.15 18:27

Holky, myslíte že mohu vzít do kanceláře sukni s kozačkama, příp. úzký kalhoty do vysokých kozaček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
17.11.15 18:38

@Ronika Proc bys nemohla? Jen pomysli na svoje nohy, az se budou cely den parit v kozackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.11.15 18:44

@Ronika Proč bys nemohla? Ale já se ráda přezuju do lodiček. Jednak se ta noha tolik nepaří a hlavně ten kostýmek s lodičkama vypadá mnohem lépe než se sebeelegantnějšíma kozačkama. Černý společenský kalhoty do kozaček nenosím, k těm nosím kotníčkové boty a taky se přezouvám. Pro mě jsou lodičky prostě to nej nej. Myslím ke kancelářskému ohozu. Jinak nosím taky samozřejmě vysoké kozačky k sukním.

• Citovat
  • Upravit
2202
17.11.15 18:45
@Cuddy píše:
@Ronika Proc bys nemohla? Jen pomysli na svoje nohy, az se budou cely den parit v kozackach.

Přesně tak, vzít si je můžeš, ale já bych v tom nevydržela, vždycky jsem se přezouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.11.15 18:58

Děkuju, nebyla jsem si jistá jestli se to "hodí“. Pro mě jsou právě zase lodičky dost nepohodlný, mám vel.42 a špatně se shání dobře padnoucí, tak mě napadlo to občas prostřídat s kozačkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková