Jaké podzimní boty koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
20.9.16 19:12

Špatný odkaz, zkouším znovu :-) https://www.deichmann.com/…%C4%8D%C3%AD*koza%C4%8Dky. prod? econdaemcs2=&econdaemcs3=&imgFmt=&econdaemcs1=&econdaemcs0=&positionInList=9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
20.9.16 19:16

@Verunka9 já na podzim kupovala botky Pegres například takovéhle https://www.patro.cz/…ocni-boticky?…
jsou to celoroční botky, na teď uplně ideální. Já s nima byla vždy naprosto spokojená + jsou i cenově dostupné. Nehledě na to že maj certifikát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
20.9.16 19:25

Mi teda máme normální tenisky z deichamnna na suchý zip, koženkové, do toho normální ponožky a studený nožky nemá :nevim: dávat mu už ted když je venku k 20 stupnum zimní boty tak nevim v čem by jako měl chodit v zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.9.16 20:04

Syn ma tenisky Befado a na studenejsi podzim celorocni Pegres. To uz mela pod kalhotami puncosky? Nebo to jen spatne chapu? Maly mel ponozky. Sice je sychravo, ale jeste ne takova zima, zimni boty dam az bude pod 5 stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.9.16 20:13

@quinty Aha, ty vypadají dobře, děkuji
@Kriss Tina No ono tady bylo včera pod 15 stupňů a dost foukalo a tyto mi právě nepřipadají jako vyloženě zimní, jsou semišové a ten kožíšek je tenký, aspoň mi to tak připadlo že na zimu moc nejsou, tak jsem si říkala že by mohly být na ten podzim fajn
@paandatko nene pod kalhotami ne, měla punčošky a kraťásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
20.9.16 20:24

Teď mají kluci celokožený „celoroční“ nebo měl starší fare s memránou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.9.16 20:26

Ja dceru taky vcera a dnes vybavila. Koupila jsem holiny, goretexove snehule, kozacky, nepromokavy celorocky a boty na doma. Zatim davam nepromokave celorocky. Vtebiskach a latkovych celorockach ma po ranu navlhle nohy jak je rosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.9.16 07:22

@Kriss Tina - souhlasim s tebou, jen jsem si nevsimla ze by bylo 20 stupnu. :P U nas je rano 10 stupnu a mokro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.9.16 07:26

@Verunka9 - predevcirem jsem byla ve meste a male slecny uz nosily kozacky, puncochace a sukynky. :nevim:
Syn ted nosi jedny softshellove nepromokave, vyteplene moc nejsou, jako normalni tenisky. Pak jsme mu koupily jedny kozene nepromokave nad kotnik, a ty maji uvnitr jemny chloupek. Ale na prosinec to taky urcite nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
21.9.16 07:31

@kacikhanz tak záleží odkud jste no, u nás je ráno chladnějc i kolem těch 10 stupnů ale to ven nechodim když vyloženě nemusim a dopoledne už je kolem 15, odpol už je 18 takže bych zimní boty fak nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 22:29

Oživuji diskuzi..dáváte někdo dětem nízké tenisky na podzim? Nebo je lepší koupit nějaké kotníčkové?

• Citovat
  • Upravit
76238
30.8.25 23:47
@Anonymní píše: Více

oboje, podzim je široký pojem, v září bude 25 stupňů - sandály, v říjnu 13 nízké tenisky, v listopadu 8 kotníčkové boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8906
30.8.25 23:50

Taky je třeba upřesnit věk. Protože pubertální dítě (taky stále dítě) vysvětlí, že nemáš být trapná, když budeš vybírat boty. Stejně si dá prostě tenisky a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
30.8.25 23:53
@Kelsey1 píše: Více

to je přece tajné, když je obnovitelka diskuse anonymní - hrozně intimní problém, jestli tenisky nebo kotníčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
31.8.25 07:07

Není tajné, jen jsem zapomněla odškrtnout kolonku v nastavení příspěvku :lol: :lol:
@Kelsey1 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková