Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, mozna to tu nekde je, ale v lupe mi to naslo vse mozny, jen ne to, co hledam.
Dcerka ma malou nozku (v lete bude mit dva a ma 13 cm) - nebo si to myslim, ale ma ji asi sirsi (cca 6 cm). Nejedeme vylozene barefoot, ale letni mela Jonap, podzimni Nike po sestrenici (sedely ji pekne), zimni DDStepy. Ted nevim, jake jarni objednat (nikde nevyzkousime). Ted ma jedny kotnickove, ale rada bych nejake botasky. Libi se mi Superfit, ale jsou spis na uzsi nohu, co jsem cetla.
Nepotrebujeme vylozene barefoot (vetsina se mi moc nelibi), ale rada bych dobre ohebnou podesev (treba DDStepy maji, co vim). A aby sedely na sirku. Taky nechci dat za boty 2tis, kdyz jsme prevazne (ted teda ne) na hristi, venku a na stavbe…
Diky za tip, priapadne kde dobre poradi ![]()
@Kukacka123 druhá dcrka má taky širokou nožku. Takže mám dobrou zkušenost s teniskama RAK, pak značka Primigi a DD step.
@Platanka @lucynka25 diky holky
a nejaky tip na dobry eshop, kde je velky vyber a kde dobre poradi?
Syn ma taky sirsi nohu a ted na jaro jsem kupovala DD step a jsem moc spokojena!
Mam dobre zkusenosti s prodejnou Vrzalka (v Brne), vzdycky mi perfektne poradili. Maji i eshop, tak treba bys neco vybrala ![]()
Příspěvek upraven 30.03.20 v 15:36
Eshopu je hodně a snad nikde nemají nikdy všechny značky, které zrovna potřebuju
Rady bych hledala na vpavucine. Cz
@Fiškuska @Platanka diky
snad nejak vyberu…
Hodne delaji platenky a ty nechci jeste vylozene. Rada bych boty, ktere otru, kdyz nekde dupne do blata, kaluze a ne abych je porad prala ![]()
Koukni na littleshoes.cz. Mají tam boty perfektně popsaný, včetně šířek bot a určení pro kterou nohu jsou vhodné.
Dcera má taky širší nohu. Dobré jsou značky primigi, d.d.step, viking, některé fare (jak měla dcera rok a půl měli jsme takové černé s hvězdou, ty byli super, ohebné a široké), ted mám objednané keeny ale nevím jaké budou, řada CNX by měli být měkčí, v malých velikostech je jich hodně všude. Keeny kupujeme i sandále, ty jsou boží široké, ohebně a nezničitelné. Taky kupujeme boty kompromis ne vyložené bare. Ohebné a široké.
@Janli @Veru1987 dekuju za tipy holky
ja bych prave rada nekotnikove a vsude maji v tech malych velikostech 22, pripadne 23, jen kotnikove same ![]()
@Janli píše:
Koukni na littleshoes.cz. Mají tam boty perfektně popsaný, včetně šířek bot a určení pro kterou nohu jsou vhodné.
Ty joo děkuji taky za tuhle stránku, neznala jsem ji. Koukala jsem a je to parádní fakt, popsené i šířky, ohebnosti bot. Parádní stránka. A krásné botky.
@Veru1987 píše:
Ty joo děkuji taky za tuhle stránku, neznala jsem ji. Koukala jsem a je to parádní fakt, popsené i šířky, ohebnosti bot. Parádní stránka. A krásné botky.
jj tam to mám ráda a pak je fajn také botatex.cz, sojkashop.cz,
superfit určitě NE! jsou úzké ![]()
@Káťa19 jo, do Superfitu nejdu i kdyz pry delaji i siroke. Nakonec jsem vybrala Jonap, mame zlusenost s letnimi a byly super
jsou pekne siroke a ohebne…