Jaké bylo šestinedělí? Jak jste se sprchovaly?

63
13.8.17 11:35

Jaké bylo šestinedělí?

Jak jste se sprchovaly v šestinedělí? Stačí vždy opláchnout si jen spodek? A je řešení také flaška s levandulovou vodou?
Pomáhají homeopatika na hojení a silné krvácení?
A máte zkušenosti s placentou(koktejl, kapsle)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
13.8.17 11:48

Po wc jsem se oplachla, utirala jsem se ubrouskama na intimni hygienu.
Bylo to v pohode, krvaceni bylo silnejsi jen v porodnici, doma uz takova slabsi menstruace. Jizvicku jsem promazavala hemagelem a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.8.17 11:56

@ghzkmk Já se oplachovala po záchodě, jak jsem cítila, že je to potřeba. Ze začátku snad pokaždé, pak méně.
S tou placentou bych ti ještě před nedávnem řekla, že je to šílenost, dneska bych uvažovala na kapslema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
13.8.17 11:59

Proboha dej si chleba s máslem a nezer placentu, to je silenost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.8.17 12:07

Po kazdem pouziti toalety jsem pouzila bidet. Sita jsem nebyla, krvaceni preslo cca do 3 tydnu a co se tyka intenzity, nebylo to nic dramatickeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.8.17 12:54

Homeopatika jsem měla, arnicu montanu a pomohlo na hojení a méně jsem krvácela, prvních 14 dní jsem se myla jen vlažnou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.8.17 21:32

Já jsem spodek často sprchovala (po toaletě víceméně, dětským mýdlem). Šitá jsem byla, ale žádnou zvláštní péči jsem v šestinedělí nedodržovala. Silně jsem taky nekrvácela, tak nějak normálně, spíš slabě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.8.17 10:38

Já se teda sprchovala doma 3× denně. Bylo mi to příjemnější, ale spíš jen tak pro pocit ne že by to bylo úplně třeba. V porodnici nám říkali, že min 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.8.17 09:20

@ghzkmk já po prvním porodu byla hodně šitá…takže jsem v porodnici sprchovala při každé potřebě měli malou sprchu hned u wc a mazala HA gelem…doma potom polévala z petky a vyluhem dubové kůry a heřmánku…utírala bud vlhčenýma ubrouskama nebo papírovýma utěrkama pač jsem dost krvácela a ručníky by to nedaly - 2 týdny silně a potom už to sláblo a skončilo to až v šestinedělí…jinak při sprchování jsem se myla dětským mýdlem a intimním gelem saforelle…na lepší hojení jsem brala homeopitika arnica montana 9 ch a staphysagria 9 ch - 5 kuliček 2* denně…jinak co to jde tak větrat… moje obě placenty zůstaly v porodnici, ale v dnešní době jdou udělat kapsle a jedna známá si to pochvalovala, že je brala a že nebyla tak vyčerpaná než u prvního miminka…jdu z ní udělat i homeopitika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.17 11:56

Musí se po každém kojení celá sprchovat? Nebo stačí spodek? A je dobrá PET láhev či stoličku s výřezem do sprchy a vsedě si spodek opláchnout?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100