Jaké chtějí vysvědčení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Chteji doklad o tom, ze mas slozenou maturitu, tedy maturitni vysvedceni. Pokud mas dve, klidne je priloz obe. Ale podle me staci to prvni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chteji jedno z tech dvou maturitnich vysvedceni, tak dej to, co ti vic pomuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
určitě nechtějí tři roky, zaprve maturitní obor je na roky 4 a zadruhé se dokazuje jen maturitní vysvědčení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni, jak je to přesně formulované. Já jsem tuším kdysi v jedné přihlášce měla, že chtěli výsledky z posledních tří vysvědčení, konkrétně myšleno poslední tři pololetí + maturitní vysvědčení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem vyučená a mám dodělané dvě marurity, tedy pouze dva roky po vyučení. Na vysokou školu, kam se hlásim chtějí vysvědčení ze střední školy, tedy za celé tři roky a podle toho přidávají body ještě k testu. Jaké mám tedy dát vysvědčení, pouze za ty dva roky? Děkuji
Zavolej nebo napis na studijni. Oni reaguji rychle a ochotne. Nauc se, ze obcas se budes na studijnim ptat. Ma to lepsi efekt, nez zakladat diskuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takto je to formulováno
součástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní
z maturitního ročníku, není-li střední škola v době podání přihlášky ještě ukončena
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takto je to formulovánosoučástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní
z maturitního ročníku, není-li střední škola v době podání přihlášky ještě ukončena
Chápu to tak, že chtějí tedy celkem 4 vysvědčení včetně maturitního. Takže bych dala poslední čtyři. Máš dvě maturitní + dvě z učňáku. Nicméně bych si to ověřila na tom studijním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takto je to formulovánosoučástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní
V prihlasce mas kolonky na predmety a znamky. Do nich napises znamky z druheho pololeti, ktere najdes na vysvedceni. Tyto znamky si nechas overit na dane skole (stav se treba na sekretariat, oni te nasmeruji, nebo to vyridi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem vyučená a mám dodělané dvě marurity, tedy pouze dva roky po vyučení. Na vysokou školu, kam se hlásim chtějí vysvědčení ze střední školy, tedy za celé tři roky a podle toho přidávají body ještě k testu. Jaké mám tedy dát vysvědčení, pouze za ty dva roky? Děkuji