Jaké chtějí vysvědčení?

Anonymní
18.1.21 17:41

Jaké chtějí vysvědčení?

Ahoj, jsem vyučená a mám dodělané dvě marurity, tedy pouze dva roky po vyučení. Na vysokou školu, kam se hlásim chtějí vysvědčení ze střední školy, tedy za celé tři roky a podle toho přidávají body ještě k testu. Jaké mám tedy dát vysvědčení, pouze za ty dva roky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27081
18.1.21 17:48

Chteji doklad o tom, ze mas slozenou maturitu, tedy maturitni vysvedceni. Pokud mas dve, klidne je priloz obe. Ale podle me staci to prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37100
18.1.21 17:49

Co tak tam zavolat a zeptat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
18.1.21 17:55

Chteji jedno z tech dvou maturitnich vysvedceni, tak dej to, co ti vic pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
18.1.21 18:22

Stredni skola povrdi znamky v prihlasce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17126
18.1.21 18:48

Ahoj,

určitě nechtějí tři roky, zaprve maturitní obor je na roky 4 a zadruhé se dokazuje jen maturitní vysvědčení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.1.21 19:26

Koukni, jak je to přesně formulované. Já jsem tuším kdysi v jedné přihlášce měla, že chtěli výsledky z posledních tří vysvědčení, konkrétně myšleno poslední tři pololetí + maturitní vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.21 19:54
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem vyučená a mám dodělané dvě marurity, tedy pouze dva roky po vyučení. Na vysokou školu, kam se hlásim chtějí vysvědčení ze střední školy, tedy za celé tři roky a podle toho přidávají body ještě k testu. Jaké mám tedy dát vysvědčení, pouze za ty dva roky? Děkuji

Zavolej nebo napis na studijni. Oni reaguji rychle a ochotne. Nauc se, ze obcas se budes na studijnim ptat. Ma to lepsi efekt, nez zakladat diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 20:24

Takto je to formulováno

součástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní
z maturitního ročníku, není-li střední škola v době podání přihlášky ještě ukončena

• Citovat
  • Upravit
74
19.1.21 07:52
@Anonymní píše:
Takto je to formulovánosoučástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní
z maturitního ročníku, není-li střední škola v době podání přihlášky ještě ukončena

Chápu to tak, že chtějí tedy celkem 4 vysvědčení včetně maturitního. Takže bych dala poslední čtyři. Máš dvě maturitní + dvě z učňáku. Nicméně bych si to ověřila na tom studijním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
19.1.21 08:50
@Anonymní píše:
Takto je to formulovánosoučástí hodnocení je i průměrný prospěch na SŠ (výroční vysvědčení z posledních čtyř ročníků střední školy, popř. pololetní

V prihlasce mas kolonky na predmety a znamky. Do nich napises znamky z druheho pololeti, ktere najdes na vysvedceni. Tyto znamky si nechas overit na dane skole (stav se treba na sekretariat, oni te nasmeruji, nebo to vyridi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze