Jaké číslo botiček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
19.10.20 20:55

Pro nechodici bych klidne vzala vetsi, aspon tam das teplejsi ponozecky. Jestli to chces do kocarku, tak jsou super ty teply, klidne softshell. Super teply jsme mely z HM tapacky, pak znacky Sterntaler.

Takovy a byly skvely a teply + krasny :lol:

https://www.sterntaler.cz/…i-d10883.htm

Jinak do kocarku - fusaku - je to zbytecny. Spis jsem to mela do vajicka, k dr a proste treba k rodicum kdyz jsme sli a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.10.20 21:51

Capáčky jsem pro nechodící dítě neřešila vůbec, ale pokud je tak moc chceš, není lepší dojít někam do dětské obuvi a vybrat tam?? Za mě nejlepší osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
20.10.20 07:19
@Veru1987 píše: řekla jsi capačky a ty mají tvrdší podrážku.

Já si teda pod pojmem capáčky představím ty kožené, mekkoucke capáčky, žádná tvrdá podrážka.. Nebo mám pro dceru látkové, uvnitř s fleecem, měla je loni do šátku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
20.10.20 07:37
@ProfZav píše:
Já si teda pod pojmem capáčky představím ty kožené, mekkoucke capáčky, žádná tvrdá podrážka.. Nebo mám pro dceru látkové, uvnitř s fleecem, měla je loni do šátku. :nevim:

Pro čtyřměsiční zbytečné i kožené. už to taky stlačuje i když je to měkoučké. Capáčky měkké kožené pro začínajícího chodce. Pro mimimko zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.10.20 09:40

Těžko říct, ale moje osobní zkušenost. Dcera cca do 9m měla tu nejmenší velikost, nožka jí hodně poporostla až v 10m. Já osobně bych vzala menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.20 21:49

Z capáčků se děti vykopají, je to nesmysl, lepší pletené teplé ponožky a nebo rovnou ideálně dát do kombinézy, kde jsou tapky…případně k tomu ponožky navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.20 21:50

A jinak při koupi jakýchkoliv bot, se musí měřit délka a šířka chodidla , aby se neutlačovala nožička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková