Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pro nechodici bych klidne vzala vetsi, aspon tam das teplejsi ponozecky. Jestli to chces do kocarku, tak jsou super ty teply, klidne softshell. Super teply jsme mely z HM tapacky, pak znacky Sterntaler.
Takovy a byly skvely a teply + krasny ![]()
https://www.sterntaler.cz/…i-d10883.htm
Jinak do kocarku - fusaku - je to zbytecny. Spis jsem to mela do vajicka, k dr a proste treba k rodicum kdyz jsme sli a tak…
Capáčky jsem pro nechodící dítě neřešila vůbec, ale pokud je tak moc chceš, není lepší dojít někam do dětské obuvi a vybrat tam?? Za mě nejlepší osahat.
@Veru1987 píše: řekla jsi capačky a ty mají tvrdší podrážku.
Já si teda pod pojmem capáčky představím ty kožené, mekkoucke capáčky, žádná tvrdá podrážka.. Nebo mám pro dceru látkové, uvnitř s fleecem, měla je loni do šátku. ![]()
@ProfZav píše:
Já si teda pod pojmem capáčky představím ty kožené, mekkoucke capáčky, žádná tvrdá podrážka.. Nebo mám pro dceru látkové, uvnitř s fleecem, měla je loni do šátku.
Pro čtyřměsiční zbytečné i kožené. už to taky stlačuje i když je to měkoučké. Capáčky měkké kožené pro začínajícího chodce. Pro mimimko zbytečné.
Těžko říct, ale moje osobní zkušenost. Dcera cca do 9m měla tu nejmenší velikost, nožka jí hodně poporostla až v 10m. Já osobně bych vzala menší.
Z capáčků se děti vykopají, je to nesmysl, lepší pletené teplé ponožky a nebo rovnou ideálně dát do kombinézy, kde jsou tapky…případně k tomu ponožky navíc
A jinak při koupi jakýchkoliv bot, se musí měřit délka a šířka chodidla , aby se neutlačovala nožička