Jaké dárky k Vánocům dětem do školky?

3011
29.10.12 17:08

Jaké dárky k Vánocům dětem do školky?

Holky, poraďte prosím nějaké fajn tipy na dárečky - drobnosti všem dětem do školky. Napadají mě třeba perníčky tvar podkova, ale s tou fantazií jsem docela jinak na štíru :roll: Tak se ráda inspiruji od Vás :kytka:
Uvítám i odkazy, fotečky apod. Ve školce je 50 dětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
29.10.12 17:10

Co třeba hračky z Kindervajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.10.12 17:14

A co udělat pytlíčky? třeba do nich ten perníček, nějakou tyčinku na jídlo, jablíčko, pomeranč a nějaký přívěšek na klíče, nálepky, žvejku, pro holčičky sponečky, obyč omalovánky, malý balení pastelek atd…

Chceš to jako maminka, nebo učitelka? Jako učitelka máš na děti rozpočet cca 250kč? Tak min rok holky hodně potěšilo balení, kde byla hůlka, korunka, náhrdelník, prstýnek, naušnice

Kluci měli tuším nějaký auťák.

Příspěvek upraven 29.10.12 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
29.10.12 17:15

Nevím, kolik do toho chceš dát, ale mě napadly pastelky - třeba tyhle :
 http://www.levneknihy.cz/…99/d-121176/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
29.10.12 17:48

@wildcherry Jako maminka :kytka: Ty pytlíčky mě taky napadly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.10.12 18:01
@Katrinka píše:
@wildcherry Jako maminka :kytka: Ty pytlíčky mě taky napadly :palec:

ja myslim, ze je fakt potesi.cim vic veci tim vic jsou rady i kdyz jde o malickosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.10.12 18:23

U nás děti nosí dárky na narozky - dělají oslavy. Ale dárky můžou být stejný - kupuju sladkosti, omalovánky, pastelky, voskovky, magnetky na lednici, samolepky, atd. Ty pytlíčky jsou dobrej nápad a perníčky taky na Vánoce :palec: Možná bych přihodila nějaký vánoční sladkosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
29.10.12 19:17

Ahoj, přimlouvala bych se za něco, co se dá sníst nebo spotřebovat. Perníčky nebo ty zdravé sladkosti mi připadají jako dobrý nápad :palec: U nás ve školce naštěstí dárečky zavedené nejsou. Neumím si představit, že by dcera dostala 50 balíčků s pastelkami, samolepkami nebo omalovánkami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
29.10.12 19:46

První rok synovy školky mělo každé dítě donést nějakou maličkost pro každého ve třídě, učitelky to roztřídily do sáčků, takže každé dítě dostalo jeden s dárečkama od všech. Vzpomínám si, že tam byla Kinder čokoládka (1 tyčinka), plastové hodinky, ořezávátko, nějaké bonbony, drátkovaná vánoční ozdoba (vlastní výroba jedné maminky), obyčejná tužka s gumou na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.10.12 22:56

No to je taky dobry napad do balicku prihodit gumu, tuzku, orezavatko, deti jsou doma kreativni a ja to dokupuji casto.nebo obyc barevny papir? ja myslim ze do balicku pujde,,nahazet,,spousta pytlovinek za par korun. premyslim, ze to do dcerine tridy taky udelam:-).bohuzel posuzuji jen podle holcicky, takze me i napadnul pytlicek s korslkama:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamka2 děti
22.11.12 12:45

co takhle děti sami udělat si

Nedávno jsem byla s dětmi v jednom centru a tam jsme plnili lahvičky například kávou solí kuchynskou nebo tou do koupele jde jen oto ruzné hezké lahve naplnit ruznymi barevnymi směsi jednu po druhé až po okraj. :)Jistě to s pomoci paní učitelek zvladnou předškolní děti možná i ti menší nakonec se to zašpuntuje nebo zavře vrškem a dá přesto látka zavazaná kouskem provázku a děti maj dárek pro maminku nebo někoho z rodiny. Myslím si že dobrá inspirace to je pokud né na vánoce tak jistě ke dni matek

• Citovat
  • Upravit
2.12.21 11:10

Já druháčkům pořídila společný, ale pořádný dárek, https://www.familium.cz/…5199885.html?… :) jsem zvědavá jak se jim to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný