Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mne doktorka nedoporucila davat znovu maso ackoliv ten zbytek od odbeda se da dat k veceri nam nic od obeda nezbyde panc to zbasti cele. Nicmene premyslela jsem vcera cim tu vecerni kasi nahradim a podarilo se brambory se spenatem zabodovali bohuzel brambory mel s spenatem a masem k obedu a tak myslim bude prebramborovany obsahuji dost skrobu coz neni idealni na kosti. Co jineho davate k veceri nez kasi ci zbily obed mate nekdo napad pro mne muj chlapecek ma 14 mesicu a k veceri kasicka u nas taky kazdy den nema uspech.
Pečivo s čímkoli?
Chlebík / rohlík s lučinou, s máslem a tvrdým sýrem, máslem a rajčetem, nějakou pomazánkou (vajíčkovou, tvarohovou nebo třeba ta lučina může být základ a zamíchat pažitku…)
Angua píše:
Pečivo s čímkoli?Chlebík / rohlík s lučinou, s máslem a tvrdým sýrem, máslem a rajčetem, nějakou pomazánkou (vajíčkovou, tvarohovou nebo třeba ta lučina může být základ a zamíchat pažitku…)
přesně tak pečivo s něčím nebo polívky,těstiviny s omáčkou, zemlbábu, ovocné knedlíky atd.....
Mě by zajímalo, jaké stíhají dělat večeře mamky, které chodí do práce a nejsou už na rodičáku. Protože se vracím unavená, umluvená a toužím jen po tichu a navíc píšu po večerech seminárky a momentálně závěrečku, takže mě starání o jídlo zdržuje od práce. Naštěstí si starší dcera namaže chleba sama a mázne i sestře. ![]()
U nas jsou k veceri oblibene polivky - bramboracka, kulajda, gulasovka, vyvar, spenatova, porkova, zeleninova, dynova, zampionova, mrkvova, cuketova, vlockova, tarhonova, hrachova, hraskova s pestem, cockova, z cervene cocky…