Jaké děláte večeře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
19.9.11 11:15

Mne doktorka nedoporucila davat znovu maso ackoliv ten zbytek od odbeda se da dat k veceri nam nic od obeda nezbyde panc to zbasti cele. Nicmene premyslela jsem vcera cim tu vecerni kasi nahradim a podarilo se brambory se spenatem zabodovali bohuzel brambory mel s spenatem a masem k obedu a tak myslim bude prebramborovany obsahuji dost skrobu coz neni idealni na kosti. Co jineho davate k veceri nez kasi ci zbily obed mate nekdo napad pro mne muj chlapecek ma 14 mesicu a k veceri kasicka u nas taky kazdy den nema uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.9.11 11:30

Pečivo s čímkoli? :mrgreen: Chlebík / rohlík s lučinou, s máslem a tvrdým sýrem, máslem a rajčetem, nějakou pomazánkou (vajíčkovou, tvarohovou nebo třeba ta lučina může být základ a zamíchat pažitku…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.9.11 13:04
Angua píše:
Pečivo s čímkoli? :mrgreen: Chlebík / rohlík s lučinou, s máslem a tvrdým sýrem, máslem a rajčetem, nějakou pomazánkou (vajíčkovou, tvarohovou nebo třeba ta lučina může být základ a zamíchat pažitku…)

přesně tak pečivo s něčím nebo polívky,těstiviny s omáčkou, zemlbábu, ovocné knedlíky atd.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
19.9.11 16:35

Mě by zajímalo, jaké stíhají dělat večeře mamky, které chodí do práce a nejsou už na rodičáku. Protože se vracím unavená, umluvená a toužím jen po tichu a navíc píšu po večerech seminárky a momentálně závěrečku, takže mě starání o jídlo zdržuje od práce. Naštěstí si starší dcera namaže chleba sama a mázne i sestře. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
23.3.17 23:11

U nas jsou k veceri oblibene polivky - bramboracka, kulajda, gulasovka, vyvar, spenatova, porkova, zeleninova, dynova, zampionova, mrkvova, cuketova, vlockova, tarhonova, hrachova, hraskova s pestem, cockova, z cervene cocky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí