Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky, ráda bych se poradila s tím, jaké večeře děláte svým dětem, protože už mi dochází inspirace.
Moje dcera (5let) je velmi špatný jedlík a už nevím, co jí dělat, aby to opravdu snědla.
Děláte teplé nebo studené večeře?
Máte nějaké dobré receptíky?
Moc děkuji za tipy ![]()
Moje dcera je také špatný jedlík a večeří s chutí jen když udělám pudink, krupici a možná ještě párky miluje , ale ty samotné bez rohlíku či chleba. Naopak kolikrát na večeři vyžaduje pouze suchý rohlík a suchý chleba, taky jsem z toho smutná a nevím už co s ní ![]()
Tak my si s tím hlavu vůbec nelámeme. Naši kluci večeří jenom jogurt, vyjímečně rohlík s jogurtovým mlíkem … Jsou tak spokojení a hlad nemají.
Martina
Kaši, buchtu a mlíko, chleba s něčím, tousty, hustá polívka (bramboračka třeba)…
Když nechce, jde spát hlady. Čím víc kolem ní budeš hopsat, tím víc si bude v jídle vymýšlet. Nechceš? Nejez, ale nic jiného není.
Ono jim to za pár dní dojde, že lepší je plné bříško, než prázdné.
1.bramborova kase- ta u nas zabere skoro vzdycky, bud samotne brambory s maslem a mlekem, anebo pridam brokolici, spenat, strouhany syr…
2.polevka od obeda
3.toast zapeceny se syrem
4.vanocka s maslem a medem
Ahoj,
nemame problem se sunkou a chlebikem, vajicka nebo chleba ve vajicku jim taky jede…jinak jogurty i na veceri a obcas co zbude od obeda. Pripada mi, ze delam porad to same, ale aspon mi to sni.
Terik
tak můj kluk má rád kuličky s mlékem,rohlík nebo chleba se sýrem a nebo polévku jakoukoliv jen né s masem nemá rád uzeniny manejvýš kuřec.párky a nebo baští pomazánky a nebo pizu či krupicovou kaši
tak většinou dávám holkám studenou večeři-na vyvařování nejsem-semtam manžel udělá krupicu,ale jinak většinou nějaké pečivo s pomazánkou,šunka,sýr,zelenina,nejradši bych jim i muži dávala něco hotovýho,co nemusím chystat,jen strčit do mikrovlnky nebo kdyby chystal jen někdo jinýý,bohužel mě to starání o jídlo štve
a nebaví
,ale najíst dát musím,tak dávám ![]()
jsem si měla vzít kuchaře
![]()
U nás jedou tousty nebo rozpečený rohlík se sýrem v mikrovlnce.
Když nechce nejí, jde spát hlady. Ale běda jak v posteli vymýšlí, to dostane jen banán. A ten moc nemusí ![]()
večeře u nás:krupice(má nejradši),tousty,chlebík či rohlík +pomázanka +zelenina,sem tam párky,míchané vajíčka,ke všemu co se hodí cpu zeleninu-rajčata,okurek,papriku jsem na to tak nejak naučená.Jen nerada dávám pizzu
jenže se človek neubrání
Jo kuličky z mlékem taky sem tam ale ty spíše ke snídani.
thea píše:
tak většinou dávám holkám studenou večeři-na vyvařování nejsem-semtam manžel udělá krupicu,ale jinak většinou nějaké pečivo s pomazánkou,šunka,sýr,zelenina,nejradši bych jim i muži dávala něco hotovýho,co nemusím chystat,jen strčit do mikrovlnky nebo kdyby chystal jen někdo jinýý,bohužel mě to starání o jídlo štvea nebaví
,ale najíst dát musím,tak dávám
jsem si měla vzít kuchaře![]()
taky mě vařit a chystat nebaví,je to stereotyp,jsem ráda když večeři oběd sem tam nachystá muž
hned mi víc chutná
Hmmm, tak koukam, ze se zbytecne prepinam…!!
Delam pro malou vzdy teplou veceri, treba dnes mela k obedu testoviny, kruti maso a na to vyklopenou dynovou sklenicku + kompot a k veceri brambory, veprovou panenku a cuketu. Ty jo, tak to ja na to asi kaslu, uz me to zmaha, kazdy den vymyslet 2 jidla a jeste aby je s tema alergiema mohla…(kasi nechce, plive z pusy, proto delam normalni jidlo)
Ahojky, konečně jsem po poradě s technicky zdatnějšími jedinci zjistila, jak vám zprostředkovat soubor ve wordu, takže tady je: posílám pár skvělých typů, jak dětem zpříjemnit stolování a udělat jim třeba véču netradiční. Příprava sice chvíli času zabere, ale na druhou stranu můžete vyrábět s dětmi.
Klikněte na odkaz, otevře se vám web Ulož to, tak jen opíšete písmena do rámečku a dáte stáhnout free (nestáhne se to, jen si dáte volbu otevřít).
Jsou to fakt pěkné kousky a jako dítě bych určitě neodolala ![]()
Tak ať vás obrázky inspirují
![]()
miselinka píše:thea píše:taky mě vařit a chystat nebaví,je to stereotyp,jsem ráda když večeři oběd sem tam nachystá muž
tak většinou dávám holkám studenou večeři-na vyvařování nejsem-semtam manžel udělá krupicu,ale jinak většinou nějaké pečivo s pomazánkou,šunka,sýr,zelenina,nejradši bych jim i muži dávala něco hotovýho,co nemusím chystat,jen strčit do mikrovlnky nebo kdyby chystal jen někdo jinýý,bohužel mě to starání o jídlo štvea nebaví
,ale najíst dát musím,tak dávám
jsem si měla vzít kuchaře![]()
![]()
hned mi víc chutná
tak nechceš toho svýho půjčit?ale jen na kuchtění ![]()
ono opravdu po tolika letech denního vaření se to zprotiví,nejvíc trpím o víkendech,kdy je doma i manžel a musím vařit víc
ale začínám to odbývat ![]()