Jaké děláte večeře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
11.3.10 14:22

Jaké děláte večeře?

Ahoj maminky, ráda bych se poradila s tím, jaké večeře děláte svým dětem, protože už mi dochází inspirace.
Moje dcera (5let) je velmi špatný jedlík a už nevím, co jí dělat, aby to opravdu snědla.
Děláte teplé nebo studené večeře?
Máte nějaké dobré receptíky?
Moc děkuji za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2748
11.3.10 14:25

Moje dcera je také špatný jedlík a večeří s chutí jen když udělám pudink, krupici a možná ještě párky miluje , ale ty samotné bez rohlíku či chleba. Naopak kolikrát na večeři vyžaduje pouze suchý rohlík a suchý chleba, taky jsem z toho smutná a nevím už co s ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.3.10 14:26

Tak my si s tím hlavu vůbec nelámeme. Naši kluci večeří jenom jogurt, vyjímečně rohlík s jogurtovým mlíkem … Jsou tak spokojení a hlad nemají.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.3.10 14:30

Kaši, buchtu a mlíko, chleba s něčím, tousty, hustá polívka (bramboračka třeba)…
Když nechce, jde spát hlady. Čím víc kolem ní budeš hopsat, tím víc si bude v jídle vymýšlet. Nechceš? Nejez, ale nic jiného není.
Ono jim to za pár dní dojde, že lepší je plné bříško, než prázdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hana9
11.3.10 15:36

1.bramborova kase- ta u nas zabere skoro vzdycky, bud samotne brambory s maslem a mlekem, anebo pridam brokolici, spenat, strouhany syr…
2.polevka od obeda
3.toast zapeceny se syrem
4.vanocka s maslem a medem

• Citovat
  • Upravit
2239
11.3.10 15:36

Ahoj,

nemame problem se sunkou a chlebikem, vajicka nebo chleba ve vajicku jim taky jede…jinak jogurty i na veceri a obcas co zbude od obeda. Pripada mi, ze delam porad to same, ale aspon mi to sni.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
11.3.10 15:45

tak můj kluk má rád kuličky s mlékem,rohlík nebo chleba se sýrem a nebo polévku jakoukoliv jen né s masem nemá rád uzeniny manejvýš kuřec.párky a nebo baští pomazánky a nebo pizu či krupicovou kaši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.3.10 16:57

tak většinou dávám holkám studenou večeři-na vyvařování nejsem-semtam manžel udělá krupicu,ale jinak většinou nějaké pečivo s pomazánkou,šunka,sýr,zelenina,nejradši bych jim i muži dávala něco hotovýho,co nemusím chystat,jen strčit do mikrovlnky nebo kdyby chystal jen někdo jinýý,bohužel mě to starání o jídlo štve :oops: a nebaví :oops: ,ale najíst dát musím,tak dávám :-D
jsem si měla vzít kuchaře :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.3.10 19:25

U nás jedou tousty nebo rozpečený rohlík se sýrem v mikrovlnce.
Když nechce nejí, jde spát hlady. Ale běda jak v posteli vymýšlí, to dostane jen banán. A ten moc nemusí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.3.10 22:13

večeře u nás:krupice(má nejradši),tousty,chlebík či rohlík +pomázanka +zelenina,sem tam párky,míchané vajíčka,ke všemu co se hodí cpu zeleninu-rajčata,okurek,papriku jsem na to tak nejak naučená.Jen nerada dávám pizzu :roll: jenže se človek neubrání :lol: Jo kuličky z mlékem taky sem tam ale ty spíše ke snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.3.10 22:15
thea píše:
tak většinou dávám holkám studenou večeři-na vyvařování nejsem-semtam manžel udělá krupicu,ale jinak většinou nějaké pečivo s pomazánkou,šunka,sýr,zelenina,nejradši bych jim i muži dávala něco hotovýho,co nemusím chystat,jen strčit do mikrovlnky nebo kdyby chystal jen někdo jinýý,bohužel mě to starání o jídlo štve :oops: a nebaví :oops: ,ale najíst dát musím,tak dávám :-D
jsem si měla vzít kuchaře :think: :zed:

taky mě vařit a chystat nebaví,je to stereotyp,jsem ráda když večeři oběd sem tam nachystá muž :palec: :palec: hned mi víc chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
11.3.10 22:20

Hmmm, tak koukam, ze se zbytecne prepinam…!!
Delam pro malou vzdy teplou veceri, treba dnes mela k obedu testoviny, kruti maso a na to vyklopenou dynovou sklenicku + kompot a k veceri brambory, veprovou panenku a cuketu. Ty jo, tak to ja na to asi kaslu, uz me to zmaha, kazdy den vymyslet 2 jidla a jeste aby je s tema alergiema mohla…(kasi nechce, plive z pusy, proto delam normalni jidlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.3.10 10:22

Ahojky, konečně jsem po poradě s technicky zdatnějšími jedinci zjistila, jak vám zprostředkovat soubor ve wordu, takže tady je: posílám pár skvělých typů, jak dětem zpříjemnit stolování a udělat jim třeba véču netradiční. Příprava sice chvíli času zabere, ale na druhou stranu můžete vyrábět s dětmi.

Klikněte na odkaz, otevře se vám web Ulož to, tak jen opíšete písmena do rámečku a dáte stáhnout free (nestáhne se to, jen si dáte volbu otevřít).

Jsou to fakt pěkné kousky a jako dítě bych určitě neodolala :wink:

http://uloz.to/…65/jidlo.doc

Tak ať vás obrázky inspirují :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.3.10 10:44
miselinka píše:
thea píše:
jsem si měla vzít kuchaře :think: :zed:
taky mě vařit a chystat nebaví,je to stereotyp,jsem ráda když večeři oběd sem tam nachystá muž :palec: :palec: hned mi víc chutná

tak nechceš toho svýho půjčit?ale jen na kuchtění :wink:
ono opravdu po tolika letech denního vaření se to zprotiví,nejvíc trpím o víkendech,kdy je doma i manžel a musím vařit víc :-? ale začínám to odbývat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.3.10 10:51

Nouky,tak to je opravdu nááádhera,škoda to sníst :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie