Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jdu k vám pro radu. Mám dilema. Rozhodujeme se pro interiérové dveře, už tak nějak máme vybráno jaké to budou ale nevím jakou barvu. Máme ladit ke schodišti nebo k podlaze? Ani jedny se nebudou bít at zvolíme takové nebo onaké, ale ty k barvě podlahy se mi líbí trošičku víc. Zase ty ke schodišti máme v místě bydliště takže je to trochu jednodušší. Cemnově to vyjde + - nastejno. díky za rady
Edita27V tom případě nevím, kde je problém
Pokud jsou cenově +- stejně a ještě ani jedno nebude jako pěst na oko, tak potom je to jen na vlastním uvážení. Hoď sem třeba odkazy, ať můžeme říct, které vypadají lépe ![]()
Vyber ty, ktere si ti vic libi, budes se na ne koukat peknych pr (desitek) let, takze lehke komplikace pri dovozu se v tom ztrati. Osobne mi prijde logictejsi, aby ladily s podlahou, protoze na ne budes koukat z druhe strany i z mistnosti, kde schodiste nebude.
@luffinka Tak ty jedny jsou od firmy Kasard v barvě olše-to vypadalo moc pěkně k naší podlaze co máme. Ty druhé jsou od našeho truhláře v místě bydliště. Jsou opravdu kvalitní v barvě buk. Máme od nich i to schodiště a byly by stejné. přikládám odstíny. Je problém že už nad tím dumám asi 14 dní a musím se rozhodnout.
@Edita27 rozhodně bych je ladila ke schodišti, dveře a schodiště jsou vertikální zatím co podlaha horizontální, alespoň tak se to ladí běžně a vytváří se tak i designové návrhy, pak už je na každém jak se mu co líbí, každý člověk je jiný. ![]()
Taky bych dala pozor aby se ti neslívala podlaha s dveřmi, vypadá to pak mdle a neesteticky, je lepší když tu podlahu něco rozbije, ale to je jen můj názor. ![]()
Příspěvek upraven 24.01.14 v 13:28
@jituliik píše:
@Edita27 rozhodně bych je ladila ke schodišti, dveře a schodiště jsou vertikální zatím co podlaha horizontální, alespoň tak se to ladí běžně a vytváří se tak i designové návrhy, pak už je na každém jak se mu co líbí, každý člověk je jiný.
Taky bych dala pozor aby se ti neslívala podlaha s dveřmi, vypadá to pak mdle a neesteticky, je lepší když tu podlahu něco rozbije, ale to je jen můj názor.Příspěvek upraven 24.01.14 v 13:28
souhlasim
mne by prislo divny mit stejnou podlshu a dvere
ale kazdej jsme jinej
ladila bych ke schodisti ![]()
Ja to pochopila, ze by to ladilo, ale nebylo by to stejne? Stejne by dobre nebylo.
Sytosti jsou ty vzorky dost podobne, olse je teplejsi.
No právě že jsou dost podobné proto ta nerozvážnost. Olše mě nadchla pro to jak to vypadalo k těm podlahám. ale ty druhé budou možná poctivější, kvalitnější.
Neznáte někdo dveře Kasard?
Holky, podle čeho vybírat barvu interiérových dveří? Podle podlahy nebo nábytku? Podlahu mám vinyl ve vzoru dřeva světle šedou. Nábytek jiný v každé místnosti
@Salorka píše:
Holky, podle čeho vybírat barvu interiérových dveří? Podle podlahy nebo nábytku? Podlahu mám vinyl ve vzoru dřeva světle šedou. Nábytek jiný v každé místnosti
možná i podle barvy zdí. pak ty dveře tak opticky nevylézají
@Salorka podle barvy zdi, a klidně i té podlahy, třeba máma vzhledem v barevnosti zdi nakonec volila bílé dveře, aby se to netriskalo
Zdi jsou právě všude bílé, a já bych asi bílé dveře úplně nechtěla
Zkusím něco k té podlaze