Vybíráme dveře do interiéru - barva

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2231
24.1.14 12:56

Jaké dveře?

Ahoj holky, jdu k vám pro radu. Mám dilema. Rozhodujeme se pro interiérové dveře, už tak nějak máme vybráno jaké to budou ale nevím jakou barvu. Máme ladit ke schodišti nebo k podlaze? Ani jedny se nebudou bít at zvolíme takové nebo onaké, ale ty k barvě podlahy se mi líbí trošičku víc. Zase ty ke schodišti máme v místě bydliště takže je to trochu jednodušší. Cemnově to vyjde + - nastejno. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4484
24.1.14 13:08

Edita27V tom případě nevím, kde je problém :lol: Pokud jsou cenově +- stejně a ještě ani jedno nebude jako pěst na oko, tak potom je to jen na vlastním uvážení. Hoď sem třeba odkazy, ať můžeme říct, které vypadají lépe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68868
24.1.14 13:16

Vyber ty, ktere si ti vic libi, budes se na ne koukat peknych pr (desitek) let, takze lehke komplikace pri dovozu se v tom ztrati. Osobne mi prijde logictejsi, aby ladily s podlahou, protoze na ne budes koukat z druhe strany i z mistnosti, kde schodiste nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.1.14 13:26

@luffinka Tak ty jedny jsou od firmy Kasard v barvě olše-to vypadalo moc pěkně k naší podlaze co máme. Ty druhé jsou od našeho truhláře v místě bydliště. Jsou opravdu kvalitní v barvě buk. Máme od nich i to schodiště a byly by stejné. přikládám odstíny. Je problém že už nad tím dumám asi 14 dní a musím se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
24.1.14 13:26

@Edita27 rozhodně bych je ladila ke schodišti, dveře a schodiště jsou vertikální zatím co podlaha horizontální, alespoň tak se to ladí běžně a vytváří se tak i designové návrhy, pak už je na každém jak se mu co líbí, každý člověk je jiný. :palec:
Taky bych dala pozor aby se ti neslívala podlaha s dveřmi, vypadá to pak mdle a neesteticky, je lepší když tu podlahu něco rozbije, ale to je jen můj názor. ;)

Příspěvek upraven 24.01.14 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.1.14 13:28

Tak už se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
24.1.14 13:30
@jituliik píše:
@Edita27 rozhodně bych je ladila ke schodišti, dveře a schodiště jsou vertikální zatím co podlaha horizontální, alespoň tak se to ladí běžně a vytváří se tak i designové návrhy, pak už je na každém jak se mu co líbí, každý člověk je jiný. :palec:
Taky bych dala pozor aby se ti neslívala podlaha s dveřmi, vypadá to pak mdle a neesteticky, je lepší když tu podlahu něco rozbije, ale to je jen můj názor. ;)Příspěvek upraven 24.01.14 v 13:28

souhlasim :palec: mne by prislo divny mit stejnou podlshu a dvere :nevim: ale kazdej jsme jinej ;) ladila bych ke schodisti :palec:

• Citovat
  • Upravit
2499
24.1.14 13:31

Já bych taky ladila ke schodišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68868
24.1.14 13:36

Ja to pochopila, ze by to ladilo, ale nebylo by to stejne? Stejne by dobre nebylo.
Sytosti jsou ty vzorky dost podobne, olse je teplejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.1.14 13:36

Ještě přidávám pro lepší představu jakou máme podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.1.14 13:47

No právě že jsou dost podobné proto ta nerozvážnost. Olše mě nadchla pro to jak to vypadalo k těm podlahám. ale ty druhé budou možná poctivější, kvalitnější. :nevim: Neznáte někdo dveře Kasard?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.1.21 11:33

Holky, podle čeho vybírat barvu interiérových dveří? Podle podlahy nebo nábytku? Podlahu mám vinyl ve vzoru dřeva světle šedou. Nábytek jiný v každé místnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.21 11:43
@Salorka píše:
Holky, podle čeho vybírat barvu interiérových dveří? Podle podlahy nebo nábytku? Podlahu mám vinyl ve vzoru dřeva světle šedou. Nábytek jiný v každé místnosti

možná i podle barvy zdí. pak ty dveře tak opticky nevylézají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
16.1.21 11:46

@Salorka podle barvy zdi, a klidně i té podlahy, třeba máma vzhledem v barevnosti zdi nakonec volila bílé dveře, aby se to netriskalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.1.21 11:52

Zdi jsou právě všude bílé, a já bych asi bílé dveře úplně nechtěla :-) Zkusím něco k té podlaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí