Jaké golfky pod Maxi cosi?

84
15.7.13 13:03

jaké glfky pod maxi cosi?

Ahoj holky a maminky, prosím moc o radu… jaké golfky se hodí pod autosedačku maxi cosi? Potřebuji jen podvozek, abych na něj mohla nacvaknout sedačku a občas se posunout z místa na místo… ale jen na velmi krátké vzdálenosti,,, :) :kytka:
moc díky za tipy a osvědčené rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
15.7.13 13:06

Co třeba quinny zapp? Lehounké, skladné, a třeba pak využiješ i u většího dítěte, až bude sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.7.13 13:09

No právě o nich hodně přemýšlím, měla jsem je už jednou a pak zas prodala.-) akorát nevím, jestli xtra nebo klasiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sycram
15.7.13 13:09

Urcite quiny zapp, na tohle idealni. Mela jsem je porad v aute.

• Citovat
  • Upravit
16365
15.7.13 13:10

Jj zapp bezkonkurencne. Z toho podvozku je pidimaly balicek ktery strcis klidne k noham spolujezdce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.13 13:11
@jabek píše:
No právě o nich hodně přemýšlím, měla jsem je už jednou a pak zas prodala.-) akorát nevím, jestli xtra nebo klasiku…

tak to zalezi jak moc je potom vyuzijes jako golfky. Ale asi bych sla do extra tam to mas jedodussi ze nemusis sundavat potah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.7.13 13:13
@jabek píše:

tak uvidíš, sedačka k xtra jde dokoupit i samostatně a pasuje i na podvozek klasických zappek, takže můžeš koupit klasické a když bys je pak využila i jako golfáče a potřebovala polohovat, tak můžeš dokoupit sedačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.7.13 13:20

No právě, že jako golfáče mám pp si a jsem s nimi spokojená… a přemýšlím, jestli u miminka využiji to polohování, někde jsem četla, že je hlava níž než nohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.7.13 13:22

A právě na ty si nejde nasadit ta sedačka, jsem s ní spokojená a nechci měnit, tak proto řeším ty quinny.-) a neviděly jste některá tu verzi brown? jaká je v reálu? nebo jít raději do černé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.7.13 13:34

Taky jsem mela pod MaxiCosi jako podvozek Quinny ZAPP a nemuzu si ho vynachválit

Je fakt, ze jsem ho pak využila i jako golfky, Zappa jsme mela ještě původního po prvním dítku a druhému jsem dokoupila polohovací Xtra sedačku…

• Citovat
  • Upravit
84
15.7.13 13:37

Hani a jak jsi s ní spokojená? nezdá se Ti, že se viklá? anebo že má mimčo hlavu níže než nožky? hodně o něm uvažuji a jestli cena 3500 je dobrá? nebo se dá xtra koupit i levněji? a jak je na tom barva brown??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.13 13:37

S adapterem toho sedi hodne - ja mam nunu buggy a jezdime i s podvozkem, ale vyuzivam ji i jako golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.7.13 13:40

No my uz je předali neteři, uz pres rok nekocarkujeme, ale ja polohovací sedačku používala od necelých dvou let a nikdy úplne vodorovně…

S cenou bohužel neporadim, vůbec nevím jak se to ted pohybuje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4