Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky a maminky, prosím moc o radu… jaké golfky se hodí pod autosedačku maxi cosi? Potřebuji jen podvozek, abych na něj mohla nacvaknout sedačku a občas se posunout z místa na místo… ale jen na velmi krátké vzdálenosti,,,
![]()
moc díky za tipy a osvědčené rady ![]()
Co třeba quinny zapp? Lehounké, skladné, a třeba pak využiješ i u většího dítěte, až bude sedět
No právě o nich hodně přemýšlím, měla jsem je už jednou a pak zas prodala.-) akorát nevím, jestli xtra nebo klasiku…
Urcite quiny zapp, na tohle idealni. Mela jsem je porad v aute.
Jj zapp bezkonkurencne. Z toho podvozku je pidimaly balicek ktery strcis klidne k noham spolujezdce ![]()
@jabek píše:
No právě o nich hodně přemýšlím, měla jsem je už jednou a pak zas prodala.-) akorát nevím, jestli xtra nebo klasiku…
tak to zalezi jak moc je potom vyuzijes jako golfky. Ale asi bych sla do extra tam to mas jedodussi ze nemusis sundavat potah ![]()
@jabek píše:
tak uvidíš, sedačka k xtra jde dokoupit i samostatně a pasuje i na podvozek klasických zappek, takže můžeš koupit klasické a když bys je pak využila i jako golfáče a potřebovala polohovat, tak můžeš dokoupit sedačku
No právě, že jako golfáče mám pp si a jsem s nimi spokojená… a přemýšlím, jestli u miminka využiji to polohování, někde jsem četla, že je hlava níž než nohy..
A právě na ty si nejde nasadit ta sedačka, jsem s ní spokojená a nechci měnit, tak proto řeším ty quinny.-) a neviděly jste některá tu verzi brown? jaká je v reálu? nebo jít raději do černé???
Taky jsem mela pod MaxiCosi jako podvozek Quinny ZAPP a nemuzu si ho vynachválit
Je fakt, ze jsem ho pak využila i jako golfky, Zappa jsme mela ještě původního po prvním dítku a druhému jsem dokoupila polohovací Xtra sedačku…
Hani a jak jsi s ní spokojená? nezdá se Ti, že se viklá? anebo že má mimčo hlavu níže než nožky? hodně o něm uvažuji a jestli cena 3500 je dobrá? nebo se dá xtra koupit i levněji? a jak je na tom barva brown??
S adapterem toho sedi hodne - ja mam nunu buggy a jezdime i s podvozkem, ale vyuzivam ji i jako golfky.
No my uz je předali neteři, uz pres rok nekocarkujeme, ale ja polohovací sedačku používala od necelých dvou let a nikdy úplne vodorovně…
S cenou bohužel neporadim, vůbec nevím jak se to ted pohybuje…