Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebovala bych poradit jaký pořídit kočárek, popř. golfky. Potřebujeme aby měl spojenou rukojeť, aby byl prostorný, aby projel lehký terén. Moc se mi líbí Nuna a láska je Babyhome xtreet a ještě jsem našla Espiro Meyo ale nikde nikdo nemá a recenze nejsou, tak nevim. Děkuji moc všem!!! ![]()
Mam Espiro Magic - splnuje vse co potrebujes a pro me jeste vice a jsem s nim maximalne spokojena. Mala ma dva a pul a porad se v nem vyspi, bydlime v Beskydech jezdime terenem, hodne jezdim autem a nezabere moc mista, je lehoucky a dobre se mi zveda, da se dost polozit a daji se i zvednout nozicky… za me jednicka ![]()
Ahojky, my máme Nunu a super:)
Lehoučký, perfektní složení do auta.
Malá teď převážně chodí pěšky a jednou rukou kočárek zvládnu v pohodě.
Jen nevím, s tím prostorem. Ellenka je drobná, takže pro nás ok, ale chce to radši zkusit:)
Ať vyberete ten nejlepší:)
Taky mam nunu a jsem spokojena, lehky teren zvladne a prostorna mi taky celkem prijde.
Proč si nekoupíš ten Babyhome? Když ho tak chceš? to si koupíš jinej, kterej ti někdo poradí?
Recenze jsou na něj dobré, ty jsis snad dohledala, tak nevím, proč si ho nekoupíš ![]()
Nunu jsem měla a za mě ne, nebyla jsem spokojená..kdyby byli peníze vzala bych baby jogger, má ho kamarádka a hrozně slintám teda
jo a na nunu zrovna tu je dokonce celá diskuze tak si to najdi a recenzí tam najdeš hafo
Mám Babyhome extreet a velká spokojenost, jsem těhotná, tak je super, že je lehký a před měsícem jsme s ním byli v Jeseníkách a lehčí terén zvládnul levou zadní, teď o vikendu jsme ho pořádně protáhli i po kostkách ve Štramberku ![]()
Dneska jsem si koupila valco baby snap 4 a teda měla jsem i nunu a ten valco je lepší, je daleko prostornější a navíc má ooooobrovskej košík ![]()
Proč musí mít spojenou rukojeť? všichni píšou, že musí mít spojenou rukojeť a já nechápu. já mám jeden kočár se spojenou a druhej ne a teda rozdíl v tom nevidím žádnej… můžete mi to někdo vysvětlit? asi jsem nějaká zaostalá či co ![]()
Jinak teda bugaboo bee, kamarádka ho má a vozí v něm od novorozence a nemůže si to vynachválit. jen já si připadala, jak kdybych vozila panenku
@zelenaprisera spojená rukojeť se lépe řídí jednou rukou pokud třeba v druhé ruce vláčíš dítě, na berany se zase dá navěsit nákup
ale kvalitní golfky s nespojenou rukojetí se dají řídit jednou rukou taky
Když je spojená rukojeť, tak mi taky příjde, že celkově kočár není tak rozhrkaný. Jinak souhlas s sarlota535