Poradíte někdo s výběrem golfek?

12
14.7.13 19:17

Poradíte někdo s výběrem?

Dobrý den, potřebovala bych poradit jaký pořídit kočárek, popř. golfky. Potřebujeme aby měl spojenou rukojeť, aby byl prostorný, aby projel lehký terén. Moc se mi líbí Nuna a láska je Babyhome xtreet a ještě jsem našla Espiro Meyo ale nikde nikdo nemá a recenze nejsou, tak nevim. Děkuji moc všem!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
14.7.13 19:28

Mam Espiro Magic - splnuje vse co potrebujes a pro me jeste vice a jsem s nim maximalne spokojena. Mala ma dva a pul a porad se v nem vyspi, bydlime v Beskydech jezdime terenem, hodne jezdim autem a nezabere moc mista, je lehoucky a dobre se mi zveda, da se dost polozit a daji se i zvednout nozicky… za me jednicka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.7.13 19:29

Ahojky, my máme Nunu a super:)
Lehoučký, perfektní složení do auta.
Malá teď převážně chodí pěšky a jednou rukou kočárek zvládnu v pohodě.
Jen nevím, s tím prostorem. Ellenka je drobná, takže pro nás ok, ale chce to radši zkusit:)
Ať vyberete ten nejlepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
14.7.13 19:37

Baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.7.13 19:49

Taky mam nunu a jsem spokojena, lehky teren zvladne a prostorna mi taky celkem prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
14.7.13 19:56

Proč si nekoupíš ten Babyhome? Když ho tak chceš? to si koupíš jinej, kterej ti někdo poradí? :think: Recenze jsou na něj dobré, ty jsis snad dohledala, tak nevím, proč si ho nekoupíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.7.13 20:00

Nunu jsem měla a za mě ne, nebyla jsem spokojená..kdyby byli peníze vzala bych baby jogger, má ho kamarádka a hrozně slintám teda
jo a na nunu zrovna tu je dokonce celá diskuze tak si to najdi a recenzí tam najdeš hafo

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.7.13 20:02

Ted čučím na ten babyhome a vypadá fakt dobře.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1025
14.7.13 20:03

Peg Perego Book

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.7.13 20:12

Mám Babyhome extreet a velká spokojenost, jsem těhotná, tak je super, že je lehký a před měsícem jsme s ním byli v Jeseníkách a lehčí terén zvládnul levou zadní, teď o vikendu jsme ho pořádně protáhli i po kostkách ve Štramberku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.7.13 20:29

Dneska jsem si koupila valco baby snap 4 a teda měla jsem i nunu a ten valco je lepší, je daleko prostornější a navíc má ooooobrovskej košík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.7.13 20:33

Proč musí mít spojenou rukojeť? všichni píšou, že musí mít spojenou rukojeť a já nechápu. já mám jeden kočár se spojenou a druhej ne a teda rozdíl v tom nevidím žádnej… můžete mi to někdo vysvětlit? asi jsem nějaká zaostalá či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.7.13 20:35

Jinak teda bugaboo bee, kamarádka ho má a vozí v něm od novorozence a nemůže si to vynachválit. jen já si připadala, jak kdybych vozila panenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
14.7.13 20:36

@zelenaprisera spojená rukojeť se lépe řídí jednou rukou pokud třeba v druhé ruce vláčíš dítě, na berany se zase dá navěsit nákup :pankac: ale kvalitní golfky s nespojenou rukojetí se dají řídit jednou rukou taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
14.7.13 20:45

Když je spojená rukojeť, tak mi taky příjde, že celkově kočár není tak rozhrkaný. Jinak souhlas s sarlota535

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí