Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj jsem fakt už zoufala.Holky prosím poraďte,jaký si mám vybrat golfky.Chtěla jsem si koupit ABC design mobile,ale na vlastní oči mě hodně zklamali.Potřebuji aby byli :1. bytelný
2.lehký a dobře skladný
3.v ceně nánožník (nemusí být)
4. cenově dostupný 4000 kč
5.polohování zad i nožiček
6. a žádnou slídu v boudičce,alespoň ne tam kde se boudička ohýbá.Prosím poraďte mi spěchá to.Díky moc
Hako já mám tyhle a jsem nad míru spokojená akorát ta slída není podle toho co cheš
Ahoj HAko,
já mám golfky Twister Rider, mají je taky na depemo a jsem nadmíru spokojena, je o nich tady na stránkách samostatná diskuze. Kupovala jsem je na dětském ráji za 3250 Kč. Jezdím s nima rok a půl a žádný problém. Mohu jen doporučit, váží ovšem 10Kg, což podle mě bude přibližně váha každého bytelnějšího golfáče…
ahoj!
my mame tyhle
http://chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…
kdyz budes hledat tak je najdes i levneji.. tohle jsou primo stranky vyrobce…
dle mych zkusenosti splnuje vsechny tve pozadavky…
slida tam je, ale ne v ohybu boudicky… a zadne problemy s ni nejsou ![]()
jinak bytelnejsi (ale tezsi) jsou chicco 0,4 … ma je kamoska a taky si je nemuze vynachvalit ![]()
Holky moc děkuji.Udělala jsem po dnešním maratonu na internetu radikální řez.Rozhoduji se mezi těmito golfkami: 1. CHICCO ct 0.4
2. BABYPOINT SOLAR
A teď mi ještě pomozte,které mám koupit.Cenově budou stejné,protože k Chiccu se dokupuje madlo.Spíš by mě teď zajímaly jízdní vlastnosti atd.Budete moc hodné,pak už dám pokoj ![]()
Ahoj Hako můj favorit byl taky chicco,ale jsem vyšší a kopala jsem dost do koleček,když jsem ho projížděla na prodejně a vím,že hodně vysokých maminek už o tom psalo.Kamarádka má Solar a je velice spokojená,taky jsem s nima jela a jsou v pohodě.Jen se Solarem se bude určitě líp couvat,vzadu má jen dvě kola,u těch zdvojených co má chicco to jde hůř.Hodně štěstí při výběru ![]()
Ahojky holky, zrovna včera jsem kupovala golfky pro dceru. Chtěla jsem Chicco C.T. 05, ale když jsem je viděla naživo, zjistila jsem, že jsou hodně úzký a moje dcera, který je 18 měsíců a je dost hubená v nich už ted byla narvaná.V zimě nabalená by se tam teda nevešla. Navíc mi u nich vadio, že madlo není otevírací, ale jen celý odendavací. Nakonec jsem se rozhodla, teda spíš dcera si vybrala, Neonato Piuma. Jsou lehký, skladný, skládají se jendou rukou. Jak jsou po kvalitativní stránce, říct zatím nemůžu, ale první dnešní projíždka proběhla na výbornou. ve výbavě je nánožník i pláštěnka. tak přeju hodně štěstí při výběru.
Papa Radka
ahoj holky,omlouvám se že sem lezu,ale nechci zakládat novou diskusi.Které golfky jsou dobré u Peg Perega? Vůbec se v nich nemůžu vyznat.Potřebuji opravdu bytelné golfky,aby něco vydrželi.Díky T.
Holky, vy co mate Jane energy, jak moc jdou polozit zadicka a jak jdou skladat? Ja se porad nemuzu rozhodnout pro zadne golfky. Nechce se mi do nich dat moc penez, pac vetsinou jezdim PP gt3, a chci aby byly lehky, hodne polozitelny, pevna zadicka a slozeny co nejmensi. To je asi nadlidsky ukol, sehnat neco takoveho, ze?
![]()
ahoj, máme Jané Energy ( teď na zimu zase ale půjdem do sporťáku ).Jezdíme s nimi cca 7měsíců - vše ok. Záda jsou pevná a jdou téměř do lehu, skládání je jednoduchý ( 2× zatlačím nohou na takový dvě udělátka a pak je klasicky „zlomím“, je potřeba dát si při skládání pozor na pojistku proti rozložení - takový poutko - aby se nepřivřelo do složené konstrukce ). U nás je ale zá:,–(ní problém, Verunka spí často v kočárku a už teď , kdy je jí 14 měsíců, měří 84 cm a Energy mají celou lehárnu jen 80cm! Tak bacha na to, na sezení by byly ok, ale na to spaní ne, budem asi muset sehnat něco delšího, nebo se odnaučit spinkat na procházkách…
katka
Jjeleno - ty piumy jsem měla vybraný, ale na diskuzích mě odrazovali, že se s nima špatně manipuluje ohledně jízdy, můžeš mi doporučit, zda už je máš zajeetý, jak se s nima najíždí na obrubník a tak.
Ony jsou i odpružené? a jdou polohovat nožičky? moc díky.