Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
jájsem se po dlouhém váhání rozhodla pro Inglesina Zippy. Byl sice drahej (8500), ale jsem s ním naprosto spokojená. Polohuje se až skoro do leho, skládá se raz dva jednou rukou a je prostě pohodlnej. Rozhodně bych Ti nedoporučila Espresso, je takovej moc umělej, úzkej a moje kamarádka s ním nemá dobrou zkušenost. Ostatní bohužel neznám. Původně jsem taky chtěla koupit něco levnějšího, ale při pomyšlení, že s tím budu jezdit 2 roky, je lepší si připlatit a být spokojený.
Tak ja s Vercou naopak nesouhlasim. Espresso mame a jsme s nim ja i dcera spokojene. Je fakt, ze jsem ho kupovala na 15ti mesicni dite, ktere v kocarku spi vyjimecne. Kdybych potrebovala golfky driv sla bych do Zippy, ktere jsou pohodlne na spani, ale zas na ukor vahy (Espresso vazi 6 kg a do tramvaje nebo busu ho vynesu v pohode sama s 12ti kg zivym nakladem). Umele rozhodne nejsou a je to idealni kocarek do mesta.
Ahojky,
já jsem si po dlouhém rozmýšlení koupila Peg Perego Pliko 3 a zatím pohoda. Jen je dost nezvyk, jak to drkotá po dlaždicích. U sporťáku to vůbec nebylo cítit a tady dost, ale to bude asi u všech golfáčů stejné. Jinak zvládám s golfkama a miminem v pohodě nastoupit do tramvaje, schody nejsou problém.
Paradox je, že dokud jsem jezdila s těžkým sporťákem, bylo kolem mě pusto prázdno, musela jsem pořád někoho žádat, aby mi pomohl a ejhle, co jezdím s golfkama, tak se lidi sami ptají každou chvíli… Asi jim ten sporťák přišel už od pohledu těžkej (taky byl, bez dítěte 15 kg
).
Tak dobře vyberte!
Ulrika
Pridavam se ke chvale Zippy. Mam ho pro 15 mesicniho prcka, obcas v nich jeste spi. Jsou vyborne odpruzeny. Kdyz jsem prochazela diskuze na tohle tema, cetla jsem, ze Peg Perego Pliko Completo a Zippy jsou srovnatelny, lisi se v drobnostech. Zippy se ted daji sehnat kolem 7 tis., nova kolekce je kolem 9 tis.
Espresso se mi zdaly docela maly, ale mozna je to jen zdani. Nemaji polohovani nozicek, coz je pro nas dulezity.
Souhlasim uplne s HankouV. My mame Espresso a jsme spokojeni- opravdu jsou idealni do mesta a to jsem presne potrebovala. Jana
Ahoj!
My máme Inglesinu Max Evo a jsme spokojeni. Sice jsme kupovali už ojetinu, ale přesto dobrý. Mají polohování zad i nohou a hlavně spojenou rukojeť, což je ideální. Jsou i dobře odpruženy. Espresso mě odrazovalo tím, že nemají polohování nožiček.
Chtěla bych si pořídit golfky a váhám mezi těmito třemi typy:Inglesina Espresso/Chicco C5/Neonato leggero. Máte s nimi někdo zkušenost (polohování zad, manipulace…), poradíte, kterým se třeba vyhnout a které doporučujete? Díky za tipy.