Jaké golfky?

misas
6.4.05 18:03

Jaké golfky?

Chtěla bych si pořídit golfky a váhám mezi těmito třemi typy:Inglesina Espresso/Chicco C5/Neonato leggero. Máte s nimi někdo zkušenost (polohování zad, manipulace…), poradíte, kterým se třeba vyhnout a které doporučujete? Díky za tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.4.05 11:15

Golfky

Ahoj,
jájsem se po dlouhém váhání rozhodla pro Inglesina Zippy. Byl sice drahej (8500), ale jsem s ním naprosto spokojená. Polohuje se až skoro do leho, skládá se raz dva jednou rukou a je prostě pohodlnej. Rozhodně bych Ti nedoporučila Espresso, je takovej moc umělej, úzkej a moje kamarádka s ním nemá dobrou zkušenost. Ostatní bohužel neznám. Původně jsem taky chtěla koupit něco levnějšího, ale při pomyšlení, že s tím budu jezdit 2 roky, je lepší si připlatit a být spokojený.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.05 11:33

Tak ja s Vercou naopak nesouhlasim. Espresso mame a jsme s nim ja i dcera spokojene. Je fakt, ze jsem ho kupovala na 15ti mesicni dite, ktere v kocarku spi vyjimecne. Kdybych potrebovala golfky driv sla bych do Zippy, ktere jsou pohodlne na spani, ale zas na ukor vahy (Espresso vazi 6 kg a do tramvaje nebo busu ho vynesu v pohode sama s 12ti kg zivym nakladem). Umele rozhodne nejsou a je to idealni kocarek do mesta.

• Citovat
  • Upravit
563
20.4.05 14:15

Ahojky,

já jsem si po dlouhém rozmýšlení koupila Peg Perego Pliko 3 a zatím pohoda. Jen je dost nezvyk, jak to drkotá po dlaždicích. U sporťáku to vůbec nebylo cítit a tady dost, ale to bude asi u všech golfáčů stejné. Jinak zvládám s golfkama a miminem v pohodě nastoupit do tramvaje, schody nejsou problém.

Paradox je, že dokud jsem jezdila s těžkým sporťákem, bylo kolem mě pusto prázdno, musela jsem pořád někoho žádat, aby mi pomohl a ejhle, co jezdím s golfkama, tak se lidi sami ptají každou chvíli… Asi jim ten sporťák přišel už od pohledu těžkej (taky byl, bez dítěte 15 kg :( ).

Tak dobře vyberte!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.4.05 16:21

Pridavam se ke chvale Zippy. Mam ho pro 15 mesicniho prcka, obcas v nich jeste spi. Jsou vyborne odpruzeny. Kdyz jsem prochazela diskuze na tohle tema, cetla jsem, ze Peg Perego Pliko Completo a Zippy jsou srovnatelny, lisi se v drobnostech. Zippy se ted daji sehnat kolem 7 tis., nova kolekce je kolem 9 tis.
Espresso se mi zdaly docela maly, ale mozna je to jen zdani. Nemaji polohovani nozicek, coz je pro nas dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.4.05 18:56

Souhlasim uplne s HankouV. My mame Espresso a jsme spokojeni- opravdu jsou idealni do mesta a to jsem presne potrebovala. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.4.05 21:32

Ahoj!
My máme Inglesinu Max Evo a jsme spokojeni. Sice jsme kupovali už ojetinu, ale přesto dobrý. Mají polohování zad i nohou a hlavně spojenou rukojeť, což je ideální. Jsou i dobře odpruženy. Espresso mě odrazovalo tím, že nemají polohování nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí