Soutěž Pampers

16
6.4.05 06:00

Soutěž Pampers

Ahoj všem,

určitě také některé z vás soutěžíte s Pampers o hračky Fisher Price.
Já nevím, jaké s tím máte zkušenosti, ale já bohužel špatné.
Počátkem letošního roku jsem jim na adresu uvedenou v letáčku poslala příslušný počet obalů od plenek a vybrala si za to tu nejjednodušší hračku - vkládačku. Přišela mi nejprve 1 sms, kde mě tímto ubezpečili, že jsem pravidla splnila, aspoň jsem to tak pochopila, že mi děkují a že mi hračka přijde do 28.2.
Jak se ale toto datum blížilo a já stále nic nedostala, začala jsem být již mírně „nervozní“. Těsně před koncem února, tedy 28.2., mi přišla další sms, se stejným textem (žádné vysvětlení, proč to ještě neposlali), ale s dalším datem - 19.3. Bohužel, ani do tohoto data mi nic nepřišlo a nepříšlo nic ani do dnešního dne, tj. 6.4. Pokoušela jsem volat na to číslo, ze kterého sms odešly, bezúspěšně, zřejmě je jen na odesílání sms.
Na internetu jsem si našla nějakou adresu na Fisher Price a napsala jim mail, ať to prověří - bez jakékoliv odpovědi. A to samé, když jsem napsala na mail, který je z boku na plenkách Pampers uveden - také žádná odpověď.
Nevíte, kam se obrátit, aby to aspoň prověřili, proč mi to nedorazilo domu, když kamarádce bydlící kousek od nás to přišlo bez problému?
Jde mi spíš o princip, tu hračku si mohu samozřejmě koupit, finančně mě to nezruinuje, ale když už kupuji nejdražší plenky a mám za to něco slíbeno, tak bych to i chtěla dostat. Špatnou zkušenost mám i s Huggies soutěží. Tam jsme také, teď společně, s kamarádkou poslali vyplněný letáček s hrošíky, ale od nich nepřišla ani ta hloupá sms, natož aby poslali, co naslibovali.

Díky předem za nějaké bližší info, jak postupovat, příp. kontakt, kam zavolat.

Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
6.4.05 08:34

Ahoj Andy,
já jsem posílala taky začátekm roku obaly - 3 obálky na tři různé hračky. Ani na jednu mi nepřišla SMS, ale zase asi během měsíce mi přišla ta nejjednodušší hračka - vkládačka. Ostatní zatím nic - takže mi nezbývá než čekat. (ale někde byla diskuse na toto téma - a tam je uveden i telefon na tu soutěž - myslím že to bylo na http://www.mimibazar.cz).
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.05 21:41
Ahojky,
zavolej na tohle číslo 257 102 444. Tam se ti určitě dostane odpovědi.
Páčko Petra
  • Citovat
  • Upravit
830
6.4.05 22:25

Ahojky,

já už teda mám všechny hračky doma, ale taky jsem se načekala, volala jsem na to číslo na pevnou linku a ubezpečili mě, že mi to pošlou, že prý mají problémy s dodavatelem (a švagrová říkala, že se jim to už jednou stalo), tak je asi velký zájem :wink: .

Pa Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
6.4.05 22:49

Ahoj, také čekáme na dvě hračky, smsky mi přišly stejně jako tobě - stejné datumy. Jednou jsem jim na tu pevnou linku už volala, vzal to milý pán, byl ochotný - neptala jsem se na termín dodání (to jsem ještě netušila, že to takhle protáhnou), ale na to zda se sbírají i Active Baby (odpověď: sbírají). Ještě, že jsem si nevzala hračku pro malé děti - možná by měli nabízet něco pro puberťáky, pže než to doručí, nebudeme mít už miminka, ale dospěláky. Zmar všem soutěžím a věrnostním programům!! (ale stejně si nedám pokoj a dál budu stříhat čárové kódy z různých výrobků a soutěžit, co kdyby přeci jen někdy něco vyšlo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.4.05 09:38

Čauky holky!!

Tak já zatím poctivě sbírám a vidím, že si nemám dělat velké naděje!!
Zkusit se to ale musí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.4.05 12:09

Ahoj holky, taky mi přišli sms 2, ta první s datem 29.2. a druhá s 19.3. Hračka přišla 4.4. tak skluz mají pěknej, asi je nás moc. Pozdě ale přece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.05 19:01

ještě se sbira?

Ahoj maminky, začaly jsme teď používat pampers midi a tak jsem uvažovala, že začnu sbírat body. Na všech letácích, co jsem na netu našla je trvání soutěže jen do 31.12.2004. Má smysl ještě sbírat? Máte informace, že soutěž ještě pokračuje? Díky, Evka a Adélka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.5.05 19:47

Evko,
soutěž je prodloužena do 30.6.2005.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.5.05 19:53

dárek

Holky jakou hračku spíš doporučujete:
housenku nebo vkládacího šneka. Pořád se rozhoduji :D

díky za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
685
8.5.05 20:40

Ahoj,
tak asi jsem rekordman. Šnek měl dorazit do 10.12.2004 a ještě nic. Jen ten oznamující dopis. Zato hračky na vanu dorazily 14 dní před termínem. Naděje se ještě nevzdávám, ale mrzí mě to. Akorát jsme ve věku, kdy bychom si to užily.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.05 22:14

Ahoj,
hodně záleží, jakou hračku si objednáte. Pokud o ni není velký zájem, přijde brzy (ta první mi přišla 14 dní před termínem) a pokud je hodně žádaná, můžete si počkat hodně dlouho (na housenku jsem čekala půl roku )

Jinak těžko říct, jestli je lepší housenka nebo šnek, když na tu housenku pitomou omylem šlápnu když malá spí, jsem vzteky bez sebe, protože nejde to hraní zarazit :lol: Jinak je fajn, až na to, že naší malou nezajímají skoro žádné hračky co má doma. A zjistila jsem, že čím jsou složitěji vymyšlené a dražší, tím méně ji zajímají. Nejlepší jsou třeba obyčejné klíče. To jen poznámka pod čarou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
8.5.05 22:29

Ahoj,
také nedokážu poradit, jestli je lepší šnek nebo housenka. Pokud jde o šneka, tak je na tom stejně jako housenka - nejde vypnout. Jinak jsme s ním ale spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cucek
4.1.10 19:39

cucek

Ahojky,
narazila jsem na zajímavou kreativní soutěž od společnosti Fujitsu. Určitě stojí za zkoušku :)

• Citovat
  • Upravit
127
8.1.10 10:07

l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat