Trhání oblečení při únavě a usínání

11
5.4.05 13:33

Trhání oblečení při únavě a usínání

Ahoj Maminky,

moje 10 měsíční dcerka si tak od 4 měsíců při usínání strhává obblečení, má zkřížené nožičky, jako by byla v nějaké křeči. Někdy se jí podaří vyvlíknout ruku z rukávu, tu pak protáhne vedle hlavičky, tak je napůl nahá. :cry:

Dětský lékař :evil: mi řekl, že mám prostě hyperaktivnější dítě, ale žádnou dobrou radu mi nedal. Netuším, čím to může být.
Nemáte s tímhle některá zkušenost :?:

Děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
5.4.05 18:04

ahoj

ahoj
mám 7 měsíčního Daníka a ten zase při usínání hýbe ručičkama a nožičkama a kroutí se. Nemyslím si, že je to tím ,že je hyperaktivní, ale tím, že neví jak usnout a tím se uplně vyčerpá. Náš malej nikdy neměl dudlíka, když dříve usínal u prsa, tak se uklidnil sáním a ručičkama ani nožičkama nehýbal a tím usnul. Myslím si, že děti, které mají dudlíka, tak to nedělají, ale nevím jestli tvé mimčo má nebo ne a pokud ano, tak nevím, čím by to mohlo být. Snad se to zlepší až bude starší. Možná, že je to něčím jiným, ale u našeho malého je to tak jak jsem ti napsala.
Sylva :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.05 19:09

ahoj
Moje dcera tohle delala asi ve trech mesicich…Rano jsme se treba probudili bez dupacek…Mela je skopane pod nozickama. Dodnes nechapu jak se ji podarilo,protoze knoflicky byly porad zapnute. Dudlik jsme pouzivali,ale mela ho vzdy jen pri usinani a jakmile usnula,tak ji vzdy vypadl. Svlekaci obdobi trvalo asi tri tydny. Terik

• Citovat
  • Upravit
3417
10.7.05 14:31

Ajko, znám tohle z vyprávění kamarádky. Kluk se jí svlékal celý včetně prostěradla. Nechali ho prostě být a když usnul, přikryli ho. Je hyperaktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí