Jaké golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
30.1.06 19:47

Ahojky, také mě velmi zaujala tato debata, také už několik nocí sedím u pc a hledám vhodné golfky, jsem proto ráda za každý názor. Dost se mi líbí Peg Perego completo a new zippy, ale trochu mě děsí ta cena, nevím jestli to za to stojí. Malé je rok, takže začíná běhat, tak nevím jestli ta investice na cca rok se vyplatí, poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.06 20:26

třeba se mi podaří připojit metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.06 20:27

tak tedy ne :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.06 20:42

:D AHOJ MARCI,
jsem zvědavá, co řekneš na ty golfky Peg Perego P3 8O , mám loňský model a jsem spokojená, ale na zimu máme sporťák Hoco,tak teď s nima nejezdím… ale už se těším na jaro až s nima zase vyjedu. :P Závidím ti možnost výběru z nové kolekce, letos mají úžasné barvy…Loňi to tak slavné nebylo.Přeju ať se líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.1.06 21:16

Ahoj holky, dost chvaly jsem slysela prave na Jane Energy, ale nejsem si jista, jestli jsou dost bezpecne, kdyz nemaji vepredu madlo, je tam sice to 5-ti bodove upinani, ale i tak…Mate nektera s timto kocarkem konkretni zkusenost? Plus by me take zajimalo, zda jsou dost odpruzene. Diky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
30.1.06 21:19

Kataka já hodně hledala nejlevnější cenu peg perego comleto a v dětském raji jsem našla za 8490,–. Jinde ho měli i za 10400,–. Celkem rozdíl co? No jsem zvědavá. Zítra ho budeme mít. Jo a ještě jsem přemýšlela, že když prodám ten co mám, tak na druhé bych mohla dokoupit jen korbičku. Teda pokud se ještě budou dělat na to pasující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.1.06 21:24

Ahoj Marci,
zaujimalo by ma aku mas u PP Pliko farbu - lebo ja sa stale neviem rozhodnut. Paci sa mi Toffe ale bojim sa ze sa bude hodne spinit tam ta svetla cast. :)
Diky, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
30.1.06 21:27

Jo tak mám toffee. Mě zase tak světlá nepřišla. Myslím si, že by se tak špinit neměl. Teda doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 21:35

Ahoj, já mám už skoro rok Peg Perego Pliko P3 a nemůžu si ho vynachválit. Rozhodovala jsem se mezi ním a Zippy a jelikož jsou si hodně podobné, vyhrála nakonec cena.
Na http://www.detskydum.cz/detail.aspx?… ho maj teď i za super cenu. Tak přeju dobrý výběr.
 Ivana

• Citovat
  • Upravit
85
30.1.06 22:42

proč Chicco

Rozhodla jsem se nakonec hlavně podle vzhledu. Roli by hrála samozřejmě i cena, ale našla jsem kočárek za 7.999,–, tak jsem to riskla.
Proč riskla? Myslím si totiž, že PP je celkově kvalitnější - měli jsme ho půjčený na dovolenou u moře a vypadal docela slušně i po 1 dítěti (jenom měl trochu natrženou boudičku a nánožník vypadal spíš jako hadr :D ).

Můžu to shrnout takhle - dle mého názoru:
(New)Zippy -

• má větší kolečka
  • bytelný nákupní košík
  • má do 8 kg - je z těchto 3 nejlehčí
  • moc mě neoslovily barvičky (v reálu jsem je ale neviděla zdaleka všechny) a manžovi se nějak moc nelíbil
    PP Pliko Completo
  • výškově nastavitelná madla
  • má kolem 8 kg
  • menší kolečka - 16 cm
  • zase - takové smutné designy
  • u některých variant není (alespoň jsem nenašla) okénko na dítko
    Chicco C 0,1
  • vypadá krásně
  • má nastavitelné rukojeti do několika poloh - rovně, šikmo ..
  • zadní brzdy jsou spojené
  • má nastavitelné odpružení (2 možnosti)
  • 17 cm kolečka
  • je nejtěžší - skoro 10 kg
  • barva, kterou mám je dost světlá, ale potah jde celý sundat a vyprat
  • košík je takový hadrovitý
  • nejde dokoupit taška nebo batoh na rukojeti v barvě
  • jedno minus - to budu muset ověřit a jestli se potvrdí, bude ze mě Rambo - prý má špatně těžiště (možná to bude i tou váhou), takže se těžko zvedá na obrubníky apod. a člověk se s ním nadře.

No uvidíme, až objevím chyby, podělím se.

• Jané jsem neměla možnost nikde vidět ve skutečnosti
  • Maxi Taxi Birdy i City byly sice pěkné, ale připadaly mi míň pohodlné pro dítě

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.1.06 22:42

bože, to jsem se rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.2.06 13:42

Ahojky, tak jsem slíbila, že sem napíšu jak dopadla první jízda kočárkem Peg Perego A3 comleto. Jízda po zmrlém,,roztátem'' ledu je samozřejmě lepší s nafukovacíma kolečkama, ale ten náš obstál. Když jsou kolečka zabržděná, tak se to dá. Normálně po chodníku super otočný kolečka. Kočárek je hrozně lehoučký a lehce se skládá(i s fusakem). Má dobré polstrování krásně měkoučké. Malý ho jsem tam včera pěkně zababušila a bylo mu krásný teploučko. Líbilo se mu že může čumákovat ven a jak je níž než v hlubokým, líp viděl. Dneska jsme byli v Tescu a na nákupy perfektní při vyhybání se lidem.
Má velký, lehce přístupný koš. Prostě prozatím velká spokojenost.

Kdyby vás něco konkrétního zajímalo, písněte. Ještě sem nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 21:32

Ahoj Marci,

tak ja budem mat jeden dotaz: ide rukojet nejako vyskovo nastavit? Ja sa totiz rozhodujem medzi PP A3 a PP Pliko, a pri Pliku ta rukojet ide vysunut a pri A3 nic take neuvadzaju…a som trochu vyssia, aj ked nic zavratne (172 cm), tak neviem, s ktorymi sa mi bude lepsie chodit. Ako sa s A3 chodi Tebe? Nekopes do koleciek? Diky moc, Jana

• Citovat
  • Upravit
1666
2.2.06 22:16

Ahojky.

Rukojeť nastavovat nejde. Mě je to s 162cm celkem šumák :wink:
Jinak mi připadá celkem vysoký, ale asi by to chtělo vyzkoušet v krámě. Do koleček nekopu, ale já ty nohy nemá moc dlouhý že. Jinak by nebyl problé změřit jak vysoko od země je rukojeť. Kdyžtak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.6.11 23:05

Prosím o radu,nemůžu se rozhodnou jaké golfky mám vybrat :roll: .Rozhoduji se mezi :
 http://www.eshopbaby.cz/…k-akce-p697/

http://www.eshopbaby.cz/…hauck-p1307/

http://www.eshopbaby.cz/…hicco-p4078/

Prosím poraďte jaký z nich mám zvolit, já už fakt nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport