Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
žirafííí píše:Atanerka píše:Ahoj . Jak jaké kolečka ?žirafííí píše:Ahojky,jen by mě zajímalo jaké má kolečka?Sušinka píše:jojo dám ale jindy dnes jsem něco nafotila a stahovat do kompu tu dnes nebudu
Jééé ten je krásnej. Myslíš že by jsi sem mohla dát nějaký fotečky???Zajímalo by mě jak vypadá ve skutečnosti. A jakou máš barvičku ???.No na prodejně měli jen černvený tak máme červený
z jakého jsou materialu?..jestli jsou taková ty hnusná plastová a nebo taková ta trvdá guma nebo jak se tomu říká ![]()
Atanerka píše:žirafííí píše:z jakého jsou materialu?..jestli jsou taková ty hnusná plastová a nebo taková ta trvdá guma nebo jak se tomu říkáAtanerka píše:Ahoj . Jak jaké kolečka ?žirafííí píše:Ahojky,jen by mě zajímalo jaké má kolečka?Sušinka píše:jojo dám ale jindy dnes jsem něco nafotila a stahovat do kompu tu dnes nebudu
Jééé ten je krásnej. Myslíš že by jsi sem mohla dát nějaký fotečky???Zajímalo by mě jak vypadá ve skutečnosti. A jakou máš barvičku ???.No na prodejně měli jen černvený tak máme červený
jo tak
. No plastová určitě nejsou,asi gumové nebo spíše pěnový taky nvm jak se tomu řiká
![]()
Ahoj, prosím je tu někdo, kdo má tyto golfky? Rozhoduji se mezi Easy Go Loop a Coto Baby Rhytm. U prvního se mi líbí jedny přední kolečka, vysoké madlo, regulace jak zad, tak nohou, ale nikde není uvedena max. hmotnost dítěte. U druhého samozřejmě na prvním místě cena, nosnost do 18 kg, ale zdá se mi krátký sedák a prý polohování zad je téměř nemožné. Prosím poradí někdo jaké výhody/či nevýhody mají? Děkuji předem
Ahoj holky, potřebuji poradit. Sháním golfky, které mají při složení malé rozměry, ale jsou dostatečně velké pro 2leté dítě. Také musí být vysoké (měřím 178cm a manžel 195cm). Malá už v kočárku jen spí, ale chci mít nějakou pojistku na výlety, kdyby byla unavená a nechce se mi tahat sporťák. Už jsem na nějaké koukala, ale vždycky mě něco odradilo, např. malá stříška proti slunci, nebo chybějící okénko ve stříšce, ale to je asi všechno jen o zvyku. Koukám na Babypoint Orion, Chicco Echo, Espiro Metro, Hauck Spirit a nově i Koelstra Simba T3. Původně jsem měla vybraný Moon Kiss, že má spojenou rukojeť, ale zase tak úplně skladný taky není.
Prosím, poraďte mi nějaký popř. pokud máte jiný dejte nějaký tip.
Moooc děkuji
Moc prosím, poraďte jaké golfky koupit skoro pro 3 letou dceru. Na výlety atd. Děkuji
![]()
Osobně bych doporučila Kiddy City'n move. Nosnost 20kg, dá se položit téměř do úplného lehu a mají ortopedicky certifikovanou zádovou opěrku pro zdravý vývoj zad.
@irenakovarova Jak je prosím Quinny zapp vysoký. Taky vybírám kočárek na letní výlety, hlavně skladný do auta a Zapp mě dost zaujal, jen jsem všude četla, že má dost nízko rukojeť.
@Bohy01 ja uz ho bohuzel nemam, vetsinou uz chodime pesky.Mela jsem Quinny Zapp Xtra a opravdu ta rukojet je docela nizko, merim 168cm tak mi to vyhovovalo kdyby byla vyssi tak by to bylo horsi. Jinak super kocarek ale doporucim obyc. Zappky nez Xtra jsou sirsi i vhodnejsi pro vetsi deti.Ted mam Zopa Viper jenom na obcasne popojizdeni a nikdy vic ![]()
@krakatice píše:
Osobně bych doporučila Kiddy City'n move. Nosnost 20kg, dá se položit téměř do úplného lehu a mají ortopedicky certifikovanou zádovou opěrku pro zdravý vývoj zad.
Děkuji, mrkla jsem se, ale našla jen do15 kg. ![]()
@irenakovarova Já jsem přes léto s malou u našich na chalupě a táta nemá moc velký auto, tak chci koupit nějaký skladnější kočárek. Malá bude mít v květnu 2 roky, takže ten kočárek je jen do krámu na nějaký delší výlet, kdyby byla unavená. Jinak mám Valco Snap. Zapp se mi líbí tou skladností do auta. Klasické golfky jsou při složení snad i větší než Valco…to bych si moc nepomohla.
@kometa32 píše:
Děkuji, mrkla jsem se, ale našla jen do15 kg.
koukněte se přímo na web výrobce. a i přímo na krabici bylo 20kg
edit - je to tedy jen v textu německé - originální stránky výrobce - napravo ve fotce s poznámkou, že je až do čtyřech let.
@Bohy01 Tak Zappky asi najmensi po slozeni, jinak me nic nenapada
Valco Snap jsme meli taky, prodavala jsem ho z tezkym srdcem.
Teď jsem si ještě vzpomněla na Maclaren Mark II Nic skladnějšího asi neexistuje.
Ahoj . Jak jaké kolečka ?