Jaké golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
30.6.11 23:25

My mame ESPIRO MAGIC 4 a jsem fakt spokojena :-) Myslim, ze s zadnym neudelas chybu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.6.11 23:30
BaraDolezal píše:
My mame ESPIRO MAGIC 4 a jsem fakt spokojena :-) Myslim, ze s zadnym neudelas chybu… :nevim:

Na ten jsem koukala je moooc pěkný , ale já mám limit do 3 tisíc a co nejmenší váhu a ten má 8 kilo :-)

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
30.6.11 23:32

a kde má ten ESPIRO MAGIC 4 brzdu ?

• Citovat
  • Upravit
8384
30.6.11 23:58

prvni dvoje jsou hezky…
mne se libi tyto
http://www.kifik.cz/…ky-euro-cart
ale nevyznam se v tom jest mame cas a moc jsem nekkoukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.7.11 07:30
žirafííí píše:
BaraDolezal píše:
My mame ESPIRO MAGIC 4 a jsem fakt spokojena :-) Myslim, ze s zadnym neudelas chybu… :nevim:
Na ten jsem koukala je moooc pěkný , ale já mám limit do 3 tisíc a co nejmenší váhu a ten má 8 kilo :-)

Vzdyt vsechny tri kocarky maji min. sedm kilo, to uz mas jedno :-) Ja ten Espiro zvednu do kufru jako nic!!! :nevim:
Nicmene… pokud mas rozpocet do tri tisic, asi bych vzala ten treti, protoze k tem dvema prvnim nepisou do vybavy plastenku ani fusak (popr. nanoznik) :nevim:
Nejvice se mi libi z tve nabidky ten prvni, ale pokud budes chtit nanoznik a plastenku, mozna i tasku tak swe ti prodrazi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.7.11 07:32
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
žirafííí píše:
a kde má ten ESPIRO MAGIC 4 brzdu ?

Vzadu na kolecka, na jedne strane vse zabrzdis a na druhe strane zase vse odbrzdis… :-)
Myslim, ze v konecnem dusledku ani ta cena nebud moc rozdilna! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.7.11 07:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.7.11 07:42

http://www.slune-cz.cz/…lesina-trip/ tyto máme. Ne espiro metro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.7.11 09:56

Jeste muzu rict, ze kocarek s GOLFOVYMI HOLEMI bych nechtela… :nevim: videla jsem maminku jak se je snazi tlacit jednou rukou a myslela jsem, ze ten kocar odhodi do prikopu! :nevim:
Mam spojenou rukojet a jsem za to neskonale vdecna - muzu vencit psa s voditkem, drzet destnik, vodit malou za ruku, popr. starsi dceri vzit kolobezku… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
1.7.11 21:45
BaraDolezal píše:
Jeste muzu rict, ze kocarek s GOLFOVYMI HOLEMI bych nechtela… :nevim: videla jsem maminku jak se je snazi tlacit jednou rukou a myslela jsem, ze ten kocar odhodi do prikopu! :nevim:
Mam spojenou rukojet a jsem za to neskonale vdecna - muzu vencit psa s voditkem, drzet destnik, vodit malou za ruku, popr. starsi dceri vzit kolobezku… :dance:

Jojo to je pravda ta spojená rukojeť je lepší :wink: .Ale i když mám teď spojenou rukojeť s deštníkem mi to fakt nejde jezdit , ale to je i tím že kočárek je těžký.
Včera jsem říkala že mám limit do 3 tisíc , no byli jsme se podívat chiccu a už mám jasno , taky spojená rukojeť a hlavně jsem si ho odzkoušela http://www.cumel.cz/…kocarek.html

• Citovat
  • Upravit
9649
1.7.11 21:58

Vypada perfektne!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
1.7.11 22:16
BaraDolezal píše:
Vypada perfektne!!! :palec:

a hlavně váží 6 kilo a uplně suprově se mi sním jezdilo :-)

• Citovat
  • Upravit
1180
2.7.11 08:21

Jééé ten je krásnej. Myslíš že by jsi sem mohla dát nějaký fotečky???Zajímalo by mě jak vypadá ve skutečnosti. A jakou máš barvičku ??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
2.7.11 20:11
Sušinka píše:
Jééé ten je krásnej. Myslíš že by jsi sem mohla dát nějaký fotečky???Zajímalo by mě jak vypadá ve skutečnosti. A jakou máš barvičku ??? :palec:

jojo dám ale jindy dnes jsem něco nafotila a stahovat do kompu tu dnes nebudu :wink: .No na prodejně měli jen černvený tak máme červený :wink:

• Citovat
  • Upravit
537
2.7.11 20:20
žirafííí píše:
Sušinka píše:
Jééé ten je krásnej. Myslíš že by jsi sem mohla dát nějaký fotečky???Zajímalo by mě jak vypadá ve skutečnosti. A jakou máš barvičku ??? :palec:
jojo dám ale jindy dnes jsem něco nafotila a stahovat do kompu tu dnes nebudu :wink: .No na prodejně měli jen černvený tak máme červený :wink:

Ahojky,jen by mě zajímalo jaké má kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí