Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Všechny zdravím! Vím, že o golfkách tady bylo spousta diskuzí, ale nějak se v tom nedokážu zorientovat a taky se tady mluvilo hlavně o golfkách, které jsou skoro jako sporťák. Já mám doma kombinaci Patron a jako sporťák ho chci plně používat, ale na cestování to není nic moc, zabere nám celý kufr…tak bych chtěla něco skladného a lehkého do auta, pokud možno s polohováním na odpočinek. Nechci do toho zas až tak investovat, doma budu používat ten sporťák. Líbí se mi teda Dakar sport od Neonata,ale je dost drahý…Všem předem moc díky za rady ![]()
Olsanko mám taky trojkombinaci Patron Fenix a jak píšeš zabere celý kufr a tak gofáče mám Jané,ale nevím jaou cenouvou relaci volíš tyto stojí kolem 4.000,–Kč,ale jsou dobré malý se v nich krásně vyspinká,jsem moc ráda že jsem je koupila
Luci, díky za tip
Už jsem na ně narazila…jediný, co mi na nich vadí je ta stříška, chtěla bych klasickou plnou..nebo tam je a je to jen špatně nafocený
![]()
asi tomu nerozumím stříška u těch golfek je a dá se dokoupit i nánožník
Mslím, že je tam jen ta sluneční, ne kjlasická…teda podle obrázku.
A prosím tě, Luci, nevíš přibližně rozměry lůžka?
no to jo klasická tam není to máš pravdu.no jestli vydržíš do večera tak ti to napíšu bo malý se mi už teď probudil a s ním to nejde mám je totiž dole v prádelně.ale myslím,že máš lepe je vidět na živo.
To jo, to určitě..budeme muset někam vyjet, ale když si vzpomeneš, tak aspoň orientačně-Adámek je docela dlouhán ![]()
Díky ![]()
Ahojky Olsanko,
tohle jsem také řešila, my máme Jané Slalom (do kufru se celkem vejde, ale máme sedana, takže taky nic moc) a hlavně jsem chtěla něco lehkého do MHD, abych to unesla sama. Máme teda Quinny Zapp. Jsem s nima moc spokojená, jen to není na spaní. Nám to vyhovuje, protože malej spí už jen v poledne a to nikam nejdezdíme. Jinak jsou super lehké. Přeji dobrý výběr.
Olsanko je to 82cm snad jsem měřila dobře. teda jako opěrátko+sedátko
Ahoj,
měla jsem stejné požadavky + spojené madlo (abych jednou mohla vést za ruku staršího). Nejlevnější a nejhezčí mi přišly tyto: http://www.bazar-kocarku.cz/…047.html-320
Nepřihlášená Lasička
Olsanko-taly mám trojkombinaci a taky mám Jané Energy jako golfky do města..Mám kolekci 2006, kde ještě ta slída ve stříšce je tmavá, ale zase není vidět na mimi (jen minimálně), nicméně mě to nevadí, protože z 99% jezdíme se sklopenou stříškou.
Výhody:
Nevýhody:
Koupila jsem k nim uni nánožník od Emitexu, pak tašku a mám plnohodnotný kočár, ve kterém jsem Adélku vozila vlastně od roka..
Kdyby jsi chtěla foto, písni SZ, já jsem tedy spokojená ![]()