Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
již hod brouzdám po netu a zjišťuju, že mám akorát tak z toho plnou hlavu. Ráda bych koupila golfky, ale jejich v nabídce tolik, že už mi všechny splívají
Mám sport. kočárek Hoco hurican, ale váží 15kg. Což je už s malou hrůza
Obzvláš, když bydlíme ve 4patře a nefunguje často výtah ![]()
Můžete mi poradit na co se mám u koupi golfek zaměřit? Ctěla bych mít polohovatelnou opěrku a tak do 6,5kg.
Můžou být i dražší - do 7,000.- a pak se podívám někam na bazárek. ![]()
Hlavně musím nejdříve vědět, jaký vůbec chci..
![]()
Napiště mi prosím svoje tipy (zkušenosti) na golfky nebo odkazy.
Koukala jsem se tady už na téma golfky, byly tam dva odkazy, ale jejich tam zase fůra.. ![]()
Díky všem
iri
Ahoj, my máme od CHICCA Ponee XS, stál i s pláštěnkou a nánožníkem necelý 4.000,–Kč. Vybírali jsme podle toho, aby byl kočárek co nejlehčí, takže má jen 5,5 kg a maximálně mi to vyhovuje, jelikož ho krásně sama unese a to i s dcerou a nákupem. Je do 15 kg, tj. cca do 3 let.
Jinak kočárků - golfek maj všude plno, hezké jsou i Inglesiny, ale ty jsou už tak okolo 8000.-Kč.
Alusha
Ahoj,
my mame taky Chicco Ponee Xs a je fakt, ze jsou lehoucky, stridame to se sportakem Jane, zalezi na tom kam jedeme. Pokud neni asfalt, spatne se ale s golfkama jede, takze nemit sportak nevim, nevim ![]()
Simona&Kristy(13 mesicu)
ahoj,
najďi si starší diskuzi,je to tak asi 2- týdny, co se zde podobný problém řešil a holky psaly už konkretní věci, co očekávají od těchto kočárků.
Irias
Ahoj Iri,
my máme taky Chicco Ponee a je fakt skvělý, zrovna teď jsem to psala do jiné diskuze o golfkách
. Ten samý typ jako tohle Chicco je ještě Inglesina Espresso, Hauck Sport 6, nějaký Graco a možná ještě nějaký (ta Inglesina je z nich nejdražší).
Taky jsem na netu narazila na kočárek Freeline Rolly, je teda těžší, má 8kg, ale má větší kolečka, než všechny ostatní tohohle typu, mrkni tady http://www.detskydum.cz/obr/1055_1.jpg .
Držím palce, ať dobře vybereš!
Smokie
Ahojky, na jaře to pro mě taky bylo velké dilema, nakonec jsem vybrala Jane Energy za 4000 a až na drobnosti jsem moc spokojená (např. nemají madýlko,pláštěnka je vyztužená,takže je trošku problém,kam ji složenou umístit a stalo se mi,že se mi při nastupování do autobusu začaly rozkládat). Ale malý - je mu 21m - se v nich pohodlně vyspí,jsou lehoučké - 5,5 kg, polohovatelná záda skoro do lehu i polohovatelné nožičky (což Chicco Ponee,které byly taky mými favority,nemají) dají se zaaretovat přední kolečka…
Nevím,co ještě dodat,chce to hlavně si uvědomit,co od golfek požaduješ. Do terénu moc nejsou,děravý chodník se s nimi docela zvládnout dá
Případné dotazy ráda zodpovím.
Hana
Holky, díky za tipy. Hanko, já bych právě chtěla to madýlko, protože se malá za to ráda drží a můžu jí tam připnout i nějaké hračky.. Ale díky ![]()