Jaké golfky koupit?

Iri
141
8.8.05 11:40

Jaké golfky koupit?

Ahoj,
již hod brouzdám po netu a zjišťuju, že mám akorát tak z toho plnou hlavu. Ráda bych koupila golfky, ale jejich v nabídce tolik, že už mi všechny splívají :D Mám sport. kočárek Hoco hurican, ale váží 15kg. Což je už s malou hrůza :? Obzvláš, když bydlíme ve 4patře a nefunguje často výtah 8O
Můžete mi poradit na co se mám u koupi golfek zaměřit? Ctěla bych mít polohovatelnou opěrku a tak do 6,5kg.
Můžou být i dražší - do 7,000.- a pak se podívám někam na bazárek. :wink:
Hlavně musím nejdříve vědět, jaký vůbec chci.. :lol: :lol:

Napiště mi prosím svoje tipy (zkušenosti) na golfky nebo odkazy.
Koukala jsem se tady už na téma golfky, byly tam dva odkazy, ale jejich tam zase fůra.. 8O
Díky všem
 iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
8.8.05 12:28

Ahoj, my máme od CHICCA Ponee XS, stál i s pláštěnkou a nánožníkem necelý 4.000,–Kč. Vybírali jsme podle toho, aby byl kočárek co nejlehčí, takže má jen 5,5 kg a maximálně mi to vyhovuje, jelikož ho krásně sama unese a to i s dcerou a nákupem. Je do 15 kg, tj. cca do 3 let.
Jinak kočárků - golfek maj všude plno, hezké jsou i Inglesiny, ale ty jsou už tak okolo 8000.-Kč.

Alusha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.8.05 13:37

Ahoj,
my mame taky Chicco Ponee Xs a je fakt, ze jsou lehoucky, stridame to se sportakem Jane, zalezi na tom kam jedeme. Pokud neni asfalt, spatne se ale s golfkama jede, takze nemit sportak nevim, nevim :D

Simona&Kristy(13 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
8.8.05 13:51

golfky

ahoj,
najďi si starší diskuzi,je to tak asi 2- týdny, co se zde podobný problém řešil a holky psaly už konkretní věci, co očekávají od těchto kočárků.

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
8.8.05 19:50

Ahoj Iri,

my máme taky Chicco Ponee a je fakt skvělý, zrovna teď jsem to psala do jiné diskuze o golfkách :D . Ten samý typ jako tohle Chicco je ještě Inglesina Espresso, Hauck Sport 6, nějaký Graco a možná ještě nějaký (ta Inglesina je z nich nejdražší).
Taky jsem na netu narazila na kočárek Freeline Rolly, je teda těžší, má 8kg, ale má větší kolečka, než všechny ostatní tohohle typu, mrkni tady http://www.detskydum.cz/obr/1055_1.jpg .
Držím palce, ať dobře vybereš!

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.8.05 21:50

Ahojky, na jaře to pro mě taky bylo velké dilema, nakonec jsem vybrala Jane Energy za 4000 a až na drobnosti jsem moc spokojená (např. nemají madýlko,pláštěnka je vyztužená,takže je trošku problém,kam ji složenou umístit a stalo se mi,že se mi při nastupování do autobusu začaly rozkládat). Ale malý - je mu 21m - se v nich pohodlně vyspí,jsou lehoučké - 5,5 kg, polohovatelná záda skoro do lehu i polohovatelné nožičky (což Chicco Ponee,které byly taky mými favority,nemají) dají se zaaretovat přední kolečka…
Nevím,co ještě dodat,chce to hlavně si uvědomit,co od golfek požaduješ. Do terénu moc nejsou,děravý chodník se s nimi docela zvládnout dá :lol: Případné dotazy ráda zodpovím.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
9.8.05 22:46

Holky, díky za tipy. Hanko, já bych právě chtěla to madýlko, protože se malá za to ráda drží a můžu jí tam připnout i nějaké hračky.. Ale díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí