Jaké golfky pro 4měsíční

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4087
12.10.12 23:10

Njn, holky maj pravdu, promin, taky jsem hledela na ten nadpis. a ze to pises ty.co mas s kocarem? to radsi fakt kup sportak co se da dat do lehu kdyz uz..ale ted kupovat golfky na zimu..tj blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
12.10.12 23:11

A navic pro4mesicni..to se na me nezlob ale toje kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
12.10.12 23:12

Tak prvotně souhlasím po přečtení nadpisu bych taky odepsala ŽÁDNÉ

pokud je chceš do terénu a a by zvládly zimu mno nevím kdysi jsem měla sporťák se dvoukolečky ve předu a ve sněhu teda žádná sláva

Mám Jané a ani to v rozbředlém sněhu nebylo jako po chodníku jinak si nemůžu vůbec stěžovat

do golfek nedám ani svoje 17 měsiční dítě, ted mam jane v reklamaci a děsím se až začne být hůř v čem vyjedeme

mmch loni jsem prodala x lander a na týden jsem použila golfk, než mi přišel nový, jsem si v prosinci a 5 měcíčním připadala jak blázen

Příspěvek upraven 12.10.12 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.10.12 23:15

@LadyTommy Prosímtě, přepiš si nadpis, napiš golfky do lehu pro 1,5 roční dítě, ať je tu klid, ty herodesko! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
12.10.12 23:16
@Loll píše:
@LadyTommy Prosímtě, přepiš si nadpis, napiš golfky do lehu pro 1,5 roční dítě, ať je tu klid, ty herodesko! :-D

:mrgreen: já na to nereaguju, nemá smysl se hádat. Ale děkuji za zastání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.10.12 23:18

@Loll tady nejde přeci o pohled na svět, ale o nějaký všeobecně daný věci, který by snad každá znás měla (a hlavně chtěla) respektovat ne? To je jako by sem někdo napsal, jestli může dát dvouměsíčnímu miminku radši hovězí přední nebo hovězí zadní… Taky asi neporadíš jestli zadní nebo přední, ale napíšeš rovnou, že je to blbost a že to udělat nemůže nebo ne? Vím, že to samozřejmě není moje věc, taky chápu, že je to tady spoustě holek jedno a některým to vadí stejně jako mě. Na druhou stranu, je pravda, že já s tím nic nenadělám, že bude zakladatelka vozit takhle malé miminko v golfkách. Je pravda, že je to její volba. Ale musí být každému jasné, že se nemusí setkat s pochopením, pokud napíše do diskuze podobné téma…Ale nemyslela jsem to nijak zle, spíš pro dobro miminka zakladatelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
12.10.12 23:18

@Loll To je moc přepisování, já bych tam místo měsíční prdla roční. Bude zase veselo z druhé strany ;) a určitě se dostaví řada doporučení, že by dítko už mělo běhat po svých :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.10.12 23:29
@slunicko83 píše:
@Loll tady nejde přeci o pohled na svět, ale o nějaký všeobecně daný věci, který by snad každá znás měla (a hlavně chtěla) respektovat ne? To je jako by sem někdo napsal, jestli může dát dvouměsíčnímu miminku radši hovězí přední nebo hovězí zadní… Taky asi neporadíš jestli zadní nebo přední, ale napíšeš rovnou, že je to blbost a že to udělat nemůže nebo ne? Vím, že to samozřejmě není moje věc, taky chápu, že je to tady spoustě holek jedno a některým to vadí stejně jako mě. Na druhou stranu, je pravda, že já s tím nic nenadělám, že bude zakladatelka vozit takhle malé miminko v golfkách. Je pravda, že je to její volba. Ale musí být každému jasné, že se nemusí setkat s pochopením, pokud napíše do diskuze podobné téma…Ale nemyslela jsem to nijak zle, spíš pro dobro miminka zakladatelky :)

Už dávno jsem pochopila, že nemůžu spasit svět. Pokud mi někdo položí dotaz, zda má dvouměsíčnímu miminu udělat přední nebo zadní hovězí, tak napíšu přední, protože je měkčí. Pokud mi položí dotaz, zda mu má dát hovězí nebo mlíko, odpovím mlíko. Chápeš ten rozdíl? Každá z nás se na výchovu, stravu, potřeby pro mimino a všechno kolem dívá jinak. Někdo kočár vůbec nemá, nosí jenom v šátku. Pro jiného to může být týrání mimina a třetí jen mávne rukou. Myslíš, že si z toho ta nosička něco vezme? Ne. :) Svůj názor samozřejmě napsat můžeš, od toho diskuze jsou, ale pokud se zakladatelka zeptá na věc A, nemůžeš jí odpovědět C, protože B. Tím bych to asi uzavřela, 100 lidí, 100 názorů. Pokud mi dotaz i zakladatelka přijde stupidní, zavřu diskuzi, dojdu políbit svoje spící dítě a v duchu si řeknu, že je dobře, že má za mámu zrovna mě! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.12 23:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.10.12 23:32

@Loll jo, asi tě chápu, napsala jsi to dobře :) Jsem jiná, víc emocionální asi a mám to trochu jinak než ty, ale chápu to, co jsi napsala, dobře vysvětleno :pankac: Možná je mezi náma i větší věkový rozdíl, nebo máš strašných zkušeností, který já zatím nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.10.12 23:33
@slunicko83 píše:
@Loll jo, asi tě chápu, napsala jsi to dobře :) Jsem jiná, víc emocionální asi a mám to trochu jinak než ty, ale chápu to, co jsi napsala, dobře vysvětleno :pankac: Možná je mezi náma i větší věkový rozdíl, nebo máš strašných zkušeností, který já zatím nemám :D

Ach jo, jsem ztracená, už i na diskuzi je poznat, že jsem stará kopřiva! Jdu se zabít. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.10.12 23:34

Tak já holku vozím v golfkách občas od 5 měsíců, na rychlé přesuny nebo když vím, že zrovna nemá spát a nevidím na tom nic špatného. Mám Inglesina Zippy, jdou až do úplného lehu, ale nemají teda přehazovací rukojeť. Spíš si myslím, že se s nimi bude v zimě ve sněhu blbě jezdit, ale to už je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.10.12 23:40

@Loll né to nedělej, je to fajn, že tu člověk čte tak přínosný příspěvek a zamyslí se a pokoří nad zkušeností jistě starší osoby :) Tohle by prostě mladá holka takhle nenapsala a ty určitě nejsi nějaká stará kopřiva :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
12.10.12 23:49

Ja jsem cca 4 mesicni dcerku dala do sportaku ale do golfek? Neni na to jeste brzo? Ja bych jeste pockala obvzlaste na zimu :think:

• Citovat
  • Upravit
6347
12.10.12 23:49

Jsem se pobavila.
Asi takhle, jelikoz urcite nekupujes golfky na jednu zimni sezonu, tak bych byt tebou sedla do auta, vlaku, atd. a zajela bych treba do babyparku do Prahy, kde maji veliky vyber golfek ale i fusak od emitexu. Takze si to muzes hezky vyzkouset. Nevis, jak bude holcicka velka treba za rok a kupovat neco, s cim nemas zkusenosti, je dosti osemetne. Ted mas pouze tyto pozadavky, ale co az bude mala chodit. Co treba nakupni kosik, pristup k nemu, kam das odrazedlo, atd. Neni to levna investice. Sama mam dvoje golfky a klidne bych mohla mit dalsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí