Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
diskuzí je tu mnoho, ale chtěla bych znát nějaký názor na aktuální sortiment.
Mám 4 měsíční holčičku, kočár nám nevyhovuje. Uvažuji o koupi golfek, ale pořád tápu, jaké pořídit.
Potřebuji tato kritéria:
lehké
polohovatelné do lehu
otočná sedačka či rukojeť
aby zvládnul i horší terény, ne jen chodníky
aby do nich vlezl Emitex fusak
děkuju za tipy
Takovou sportovní klasiku dělá teď Silvercross . Fajn jsou Plika od PP, ale ty novější mi připadají užší.
Ahoj,
já mám Mamas&Papas Ora, jsou lehké, polohovatelné do lehu, mají spojenou rukojeť, jezdím s nima i po kočičích hlavách a v poho, výborně se ovládají a mají spoustu místa. Jen teda nemají přehazovací rukojeť. Mám 5měsíčního chlapečka a je tam hrozně spokojený
Ahoj, no po přečtení nadpisu jsem se vážně zarazila…golfky pro 4měsíční??
to snad nééé.. Pročpak vám nevyhovuje kočár? Popravdě si nejsem jistá, zda existují golfky, které dáš do úplného lehu… Pro takhle malé miminko je kočár pořád to nejlepší, nepolohovat ani do polosedu pokud si ještě samo nesedá…pokud budeš dávat do sporťáku, golfek apod. akorát zničíš miminku záda
![]()
Já teda souhlasím se sluničkem, ve 4 měsících do golfek asi radši né - to už spíš sporťák. Radši koupit nový kočár, než golfky. A čím ti nevyhovuje?
A na zimu golfky, no nevim… Mám o nich představu, že jsou na léto
![]()
Tak golfek ktere jsou uplne do lehu je sposta ale pro 4 mesicni mimco jeste k tomu na zimu mi to taky prijde jako blbost- zimu bych jeste odjezdila v hlubokem kocarku a treba na jaro pak koupit ty golfky
Promiňte, ale já tady nehodlám řešit, proč chci dát dítě do golfek, nechci, ať se tu strhne diskuze proč bych tam dceru dát nemohla
za tipy děkuji, vše omrknu
@LadyTommy Hmm, myslim, že holky mají pravdu…
Nech si ještě raději na zimu ten X-Lander a ty golfky nech až na jaro…
@LadyTommy na zimu asi nic moc, ale já dávala kluky mezi 6-7m do inglesina zippy a super ale otočný nejsou, a pak mam ještě icoo pluto ale jestli by nebyl lepší kvalitní sporták a golfky na jaro. Já počítam že v hlubokym bude do jara a pak do sportáku
. mladší syn nesnesl kočár tak byl v nosítku a v golfkách byl spokojenej až tak od 9m ![]()
@LadyTommy nechápu tě… píšes sem o radu teda jaké golfky, ale podstata věci ti uniká
A to sice, že takhle malé miminko do golfek a ještě na zimu fakt nepatří… Je nás tu víc, co máme podobný názor, tak se nediv, že se pak diskuze strhne trochu jiným směrem
Mě osobně tohle teda zvedá ze židle když vidím jak některý maminky cpou svoje děti do sporťáků v pěti měsících, vozí je všude v autosedačce a pak se diví, že nechce ležet v kočáře, nebo polohujou kočár do polosedu třeba ve třech měsících a takhle bych mohla pokračovat co všechno jsem viděla a slyšela.. no jo, osvěta zdá se někoho minula, promiň že to tak musím napsat…
@slunicko83 Ježiši a není to jedno??? Není to vaše dítě, ale zakladatelky
… Chtěla vědět, jestli jsou nějaké golfky, které splňují její požadavky, nepotřebovala vědět, že se vám(a samo i jiným) nelíbí, když se dává takto malé dítě do golfek… ![]()
@slunicko83 píše:¨
@LadyTommy nechápu tě… píšes sem o radu teda jaké golfky, ale podstata věci ti unikáA to sice, že takhle malé miminko do golfek a ještě na zimu fakt nepatří… Je nás tu víc, co máme podobný názor, tak se nediv, že se pak diskuze strhne trochu jiným směrem
Mě osobně tohle teda zvedá ze židle když vidím jak některý maminky cpou svoje děti do sporťáků v pěti měsících, vozí je všude v autosedačce a pak se diví, že nechce ležet v kočáře, nebo polohujou kočár do polosedu třeba ve třech měsících a takhle bych mohla pokračovat co všechno jsem viděla a slyšela.. no jo, osvěta zdá se někoho minula, promiň že to tak musím napsat…
Ja jsem teda jezdila s rocni dcerou v golfkach v zime a byl to des- urcite pro priste chci na zimu sportak.