Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mam dvojcata, takze ti ti neporadim. Jen za me bych sla taky spis do sportaku, neni v tom rozdil co se tyce z pohledu ditete…jen na zimu mi golfky neprijdou moc sikovny reseni. Jinak ja mam teda sice kocar pro dvojcata, .ale zkus omrknout peg perego. Videla jsem jich par na jedno dite a prijdou mi ok. Ja jsem s tim duette pro dvojky moc spokojena ![]()
A vy vsichni, co ji kritizujete…za prve…plno lidi rika golfky a sportak a predstavuji si pod tim to same. Takze ten extrem plazovejch golfacu neni na miste. Za druhe…osveta, neosveta…kazdou chvilku se neco meni, co se deti tyce…vyzivou pocinaje, nazory na nositka, latkove pleny apod konce. Ja byla taky brzy v golfkach…a primo v tech plazovkach, davali me do choditka sotva jsem sedela, jedla jsem na roce knedliky s omackou a nic mi neni. Lidi…neprehanejte to tak…vyrostou vam z deti alergici, totalne bez imunity a zada je budou jednou bolet beztak, az si najdou praci a budou napr. sedet dluho, nebo naopak stat apod. Zakladatelka se jasne ptala na TYP GOLFEK…a ne, proc tam ma a nema dite davat! Ve finale je to jeji miminko a ona je mama a dela podle svyho nejlepsiho svedomi a vedomi a klast nekomu na srdce, co ma a nema delat se svym ditetem…to je trosku prehnany ne?!
Jdu zkontrolovat svoje 7 mes. dvojcata na UM, v pamperskach, co dnes ochutnali mrkvovej salat a snedli kazdej 3 detsky SLAZENY piskoty!
Omluvam se, ze sem lezu. Ale nevidim rozdil v tom, zda bude mimi v uplnem lehu ve fusaku v kocaru a nebo v golfkach - akorat se s tim v zime blbe podrandi.
Muffinka - Mam Inglesina Zippy a taky pozdniho chodice a super. Kosik se zda dost velky, pohodli taky.
@atominnka Mám PP kočárky a v pohodě přežijí několik dětí. Navíc jsou neuvěřitelně vymakaný. Teď mě osud donutil koupit Jané a i když je to velmi dobrý kočárek, ten smysl pro detail tam chybí ![]()
Všechny golfové hole mají bohužel jednu zásadní společnou věc- nepoužitelná kolečka pro jízdu ve sněhu ![]()
Ale proti gustu žádný dišputát, pár diskusí na téma „Golfky na zimu“ už tu bylo…
Já mám teď babideal ale uz mu nefunguje brzda coz je docela problem třeba když potřebuju zabrzdit na kopečku nebo tak
Blbnu, mam Inglesina Trip a ne Zippy. Ale i tak jsem spokojena
Dobry, lehky, skladny golfky s velkym kosikem, pohodlny pro ditko.
@Loll píše:
Už dávno jsem pochopila, že nemůžu spasit svět. Pokud mi někdo položí dotaz, zda má dvouměsíčnímu miminu udělat přední nebo zadní hovězí, tak napíšu přední, protože je měkčí. Pokud mi položí dotaz, zda mu má dát hovězí nebo mlíko, odpovím mlíko. Chápeš ten rozdíl? Každá z nás se na výchovu, stravu, potřeby pro mimino a všechno kolem dívá jinak. Někdo kočár vůbec nemá, nosí jenom v šátku. Pro jiného to může být týrání mimina a třetí jen mávne rukou. Myslíš, že si z toho ta nosička něco vezme? Ne.Svůj názor samozřejmě napsat můžeš, od toho diskuze jsou, ale pokud se zakladatelka zeptá na věc A, nemůžeš jí odpovědět C, protože B. Tím bych to asi uzavřela, 100 lidí, 100 názorů. Pokud mi dotaz i zakladatelka přijde stupidní, zavřu diskuzi, dojdu políbit svoje spící dítě a v duchu si řeknu, že je dobře, že má za mámu zrovna mě!
já si také říkala, že je mi „šumák“, do čeho zakladatelka dítě šoupne - teda pokud to nebude rybník ![]()
ale toto je nááááádherně napsaný postoj k životu, tudíž snad ti, loll, nebude vadit, že si to okopčím a vyvěsím na zdi, když si to každé ráno přečtu, bude mi líp ![]()
No já bych šla spíš do lehčího sporťáku, aždej nemá 14 kg. Koukni třeba na BJ city mini. Lehčí terén zvládá v pohodě, má jednoduchá kola, takže ve sněhu se to taky dá, je prostornej, velkej a má skvělou boudu na zimu, takže ta přehazovací rukojeť ani není potřeba. I když lepší, ale už těžší je GT, ale má mnohem lepší kolečka.
@LadyTommy jsem rozhodně při tobě
za mě golfky maclaren jsou super, ve světě (británie, irsko, usa) v nich vozí děti opravdu už od narození, od narození píše sám výrobce. my jsme holt tady v tom 100let za opicema
jsou k nim různé vložky a kdesi cosi přesně i pro potřeby úplného miminka.
http://www.babypark.cz/…-quest-sport
My třeba máme kousek přes 4 měsíce a v kočáře máme už jen pár volných cm… Takže myslim, že v 5 měsících již taky půjde do sportáku. Taky jsem pořídila ten do uplnéholehu, otočnej ve směru i proti směru jízdy, je celkem lehkej.
Máme Teutonii Spirit.
A nebo takovej menší sporták, spíč jako golfky je Jané
http://www.moje-miminko.cz/…se-1108.html
to je také polohovatelné až do lehu a otočné
Ja nevim, mela sem teda golfky u obou od 4. mesice. Prislo mi to do nakupaku rozhodne lepsi nez autosedacka na obrim podvozku sportaku ![]()
Tady tyhle obecny nazory co si nekdo nekde precte a uz o tom dloubs nepremejsli - nechci nikoho urazit teda, ale ve vozenim v autosedacce se nikdy nikdo nepozastavi, pritom je tam to mimino chudak zkrouceny jak paragraf.
Kazdopadne doporucuju poradny golfky: peg perego pliko, ja mam ted na syna inglesinu avio a je fakt pro taghle maly dite uplne skvela. Ma boccnice, jde temer do lehu…
mozna pak casem koupis neco lehciho… ale ted bych vybirala fak t podle toho aby golfky byly poradny.
Otocnou sedacku maj ale maloktery…
bugaboo bee ma treba otocnou sedacku, ale zase mi pro takovyho prcka prijde moc otevreny, to spis pro trochu starsi dite (nebo leda s vlozkou pro mimina)
to sou moje tipy ![]()