Jaké golfky pro dvouleťáka?

Anonymní
17.2.12 13:19

Jake golfky pro dvouletaka?

Cekame v cervenci druhy prirustek. Sice 3kombinaci mam,mala uz chodi po svych, ale potrebuje si na chvili sednout a odpocinout. Samozrejme planuju ze zacatku nejspis jeste sportak a male satkovat, pokud bude treba . Dal chci na kocar nechat pridelat skateboard. Ale pokud pojedeme na delsi trasy, napadlo me, poridit nejake golfky, ktere slozim pod cortinu a v pripade kdyby potrebovala tak je roztahnu. Jaky mate tip?

Diky. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
17.2.12 13:38

já bych se na golfky vyprdla, maximálně něco hodně obyč jestli jste hodně na výlety a malá potřebuje ještě po obědě spát, jakože mimčo v kočáře a dvouleťák v golfkách s tím že povezete oba rodiče.

Jinak moje malá byla hodně kočárková, ale zhruba od 2 let už do kočáru nechtěla, fakt jen na půl hodinu odpoledne při výletě a to ještě s bojem nebo si jen chvilinku sednout, což asi poslouží i ten skate. No a od 2,5 kočár stojí ve sklepě nevyužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk

UŽ ŽÁDNÉ :)

• Citovat
  • Upravit
6299

Mě se líbí Euro-Cart Lira 3 a dost se mi líbí, jak jdou složit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
Panuška píše:
já bych se na golfky vyprdla, maximálně něco hodně obyč jestli jste hodně na výlety a malá potřebuje ještě po obědě spát, jakože mimčo v kočáře a dvouleťák v golfkách s tím že povezete oba rodiče.Jinak moje malá byla hodně kočárková, ale zhruba od 2 let už do kočáru nechtěla, fakt jen na půl hodinu odpoledne při výletě a to ještě s bojem nebo si jen chvilinku sednout, což asi poslouží i ten skate. No a od 2,5 kočár stojí ve sklepě nevyužit.
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
23033
17.2.12 13:40

Jasne, kdyz pojedeme i s manzelem. Mala zatim spi odpol tak 3 hodky. Samozrejme, kdyz pujdu sama, tak se budu vracet nejakaby se starsi mohla natahnout doma, ale pokud to bude celodenak?:) tak teda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
17.2.12 20:18

Já bych se také vy… na golfky a měla jen ten skeat na kočárku. A pokud trváš na golfkách, tak opravdu jen nějaké obyčejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
17.2.12 20:32

no jestli dobře koukám na metříky, tak až se malé narodí tak starší bude 2,5 roku, a tam se teda dá už vydržet bez poledního spaní, ne všechny děti to je jasné,a le měsíc od měsíce to je v tomto lepší a lepší. Takže akorát večer dřív padne. A nebo fakt něco hooooooodně obyč, nebo když už tak abys využila i na druhé. Ale na kupovaní golfek mi to přijde fakt pozdě. Nebo pojedete autem a chrupne si pak v autě ne? Nehledě na to že hned s malým miminem moc celodenních výletů nedáte ne? teda já bych nedala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.12.13 18:01

Chicco Multiway nebo Inglesina Trip?

Ahoj. Prosím o radu, jaké jsou lepší golfky, Chicco Multiway nebo Inglesina Trip? Chci je hlavně na výlety a dovolenou u moře. Budu je pořizovat až na jaře, teď přes zimu jezdí ještě ve sporťáku. Malé budou v dubnu 2 roky, tak aby se tam hlavně ještě v létě vešla, je velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.12.13 18:05

Mám Multiway a nedám na ně dopustit, jezdím s nima i ve sněhu a vejde se do nich v pohodě malá i s fusakem. A nejsou to žádný hrkátka, vozím na nich i těžký nákupy a fakt drží. Ale nejsou nejlehčí a nejskladnější, ale já je mám jako hlavní kočár, do autobusu je v nouzi vynesu a autem nejezdím :mrgreen: Malá má aktuálně skoro 95 cm a 15 kg a v pohodě, dneska v nich ve fusaku spala přes dvě hodiny. Já málem zmrzla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.15 21:14

Holky, jdu pro radu :P Potrebuju lehky golfky se spojenou rukojeti, kam se mi vleze dvouletak (92 cm a 15 kg) :roll: Nějaký tipy? (pozn. Valco nechci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
1.9.15 21:16

Nuna Pepp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.15 21:43

@Rakosnicek1983 A není malá? Já mám strach, aby se mi tam vlezl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.9.15 21:56

@nikka.zd Zip, City Lite, Agis, Nano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.9.15 21:59

Novější Nuna není malá, ale je celkem úzká. Pokud máš mohutnější dítě a plánuješ, že v něm nebude jen sedět, tak to není moc pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí