Jaké golfky? Prosím poraďte:-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.3.16 18:58

Jaké golfky? Prosím poraďte:-)

Ahoj maminky,

poradíte mi prosím nějaké golfky? Chtěla bych aby nestály 5000 a přitom byly použitelné:-)

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
16.3.16 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
16.3.16 19:04
@mispulinkaM píše:
Ahoj maminky,

poradíte mi prosím nějaké golfky? Chtěla bych aby nestály 5000 a přitom byly použitelné:-)

Díky moc

syn nesnášel klasický kočár ani sporťák, takže golfky jsme kupovali docela brzo. v necelém roce. U kamarádky jsem vyzkoušela Peg Perego Pliko s3 a byla jsem nadšená. je dražší, ale vychytali jsme na Malvíku nějakou slevu 25% tak to šlo. a syn v nich jezdil až do 4 let, takže tři roky opravdu téměř denního ježdění a kočár je jak nový, teď bude sloužit i pro druhé, protože za mě maximální spokojenost. Měl polohovatelná tvrdá záda, takže když kolem toho roku ještě v kočáru usínal, tak to šlo sklopit téměř do lehu, nikde mu nečouhaly nohy, hluboký koš dole, takže na pískoviště nebo na výlety jsme tam narvali cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.16 19:25

Děkuji za tipy:-) A nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem? http://www.eshopbaby.cz/…5-black-red/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.3.16 19:49

Má opravdu pidi kolečka. Je to kočárek tak na vytažení z auta a nákupy. Jestli chceš něco takového v podobné ceně, tak spíš jukni na Fortunu, Treviso nebo Monaco. Nebo Avito od Baby Designu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 08:54

Moc děkuji za tipy. Líbí se mi ten treviso. Ještě jsem objevila Monza easy. Co si myslíte o tomto kočárku? Případně máte někdo s ním zkušenosti?:-) Co kolečka?:-)

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.3.16 14:15

Máme Monzu easy, objednávala jsem přes internet a docela se bála, co to přijde za kostitřas :) ale velice mile mě překvapil. Je lehoučký, lehce se skládá, dostatečně prostorný, malá má 11 kilo a je z kočárku naprosto nadšená. Kolečka i když jsou plastové, tak nedrncají a jízda je vcelku tichá. Zkusili jsme i terén lesem, který máme hned za domem a vcelku v pohodě jsme to ustáli :). Polohování nožiček i zad do lehu je super, hlavně s rozepínací boudičkou, kdy stíní dítě i v lehu. Za nás doporučuji. Ale máme ho chviličku ještě jsem k němu doobjednávala nánožník na ten zatím čekáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 13:01

@dINA80 Ten monza easy je podobný Petit & Mars easy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.10.17 12:25

@mispulinkaM Caretero Sonata :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.12.17 16:16

lucika.k

Ahoj holky potřebovala byych poradit nějaké golfky ted má syn měsíc a chystáme se v červnu do Španělska a chtěla bych pořídít golfky na cestování abychom nezničili kočár..poraadíte prosím :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.12.17 17:03

@lucika.k To bude ještě moc malý, abyste koupili nějaká extra hrkátka. A možná bude trvat pořád na kontaktu s vámi. Plika, Bee něco od BabyJoggeru, Snap… Ale s koupí bych počkala na květen, to už budete vědět, jak je na tom se samotným sedem a potřebou koukat kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.12.17 19:04

lucika.k

@kotyk zatím jen zjištuji, at mám přehled :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
27.12.17 19:06

@lucika.k GB Qbit plus 2018. Má prodlužovací stříšku, jde do sedu i lehu a je mini po složení, takže i vhodný do letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.12.17 21:24

@lucika.k V poho. Ono jde i o to, kolik do toho budete chtít vrazit a co to bude muset splňovat. Jsou pidiletištní kočárky, co se dají vzít i jako kabinovky, levné golfáče typu Caretero, co když nepřežijou cestu, s relativně klidným srdcem vyhodíš, nebo golfky, co už jsou fakticky až na velikost kol kolikrát kvalitnější než velké kočárky a dá se u nich otáčet sedačka, nacvaknout autosedačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.12.17 17:01

lucika.k

@kotyk hlavně chci kvalitní, přece jen v tom bude ten drobeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí