Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
poradíte mi prosím nějaké golfky? Chtěla bych aby nestály 5000 a přitom byly použitelné:-)
Díky moc
@mispulinkaM píše:
Ahoj maminky,poradíte mi prosím nějaké golfky? Chtěla bych aby nestály 5000 a přitom byly použitelné:-)
Díky moc
syn nesnášel klasický kočár ani sporťák, takže golfky jsme kupovali docela brzo. v necelém roce. U kamarádky jsem vyzkoušela Peg Perego Pliko s3 a byla jsem nadšená. je dražší, ale vychytali jsme na Malvíku nějakou slevu 25% tak to šlo. a syn v nich jezdil až do 4 let, takže tři roky opravdu téměř denního ježdění a kočár je jak nový, teď bude sloužit i pro druhé, protože za mě maximální spokojenost. Měl polohovatelná tvrdá záda, takže když kolem toho roku ještě v kočáru usínal, tak to šlo sklopit téměř do lehu, nikde mu nečouhaly nohy, hluboký koš dole, takže na pískoviště nebo na výlety jsme tam narvali cokoliv
Děkuji za tipy:-) A nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem? http://www.eshopbaby.cz/…5-black-red/
Má opravdu pidi kolečka. Je to kočárek tak na vytažení z auta a nákupy. Jestli chceš něco takového v podobné ceně, tak spíš jukni na Fortunu, Treviso nebo Monaco. Nebo Avito od Baby Designu.
Moc děkuji za tipy. Líbí se mi ten treviso. Ještě jsem objevila Monza easy. Co si myslíte o tomto kočárku? Případně máte někdo s ním zkušenosti?:-) Co kolečka?:-)
Díky moc
Máme Monzu easy, objednávala jsem přes internet a docela se bála, co to přijde za kostitřas
ale velice mile mě překvapil. Je lehoučký, lehce se skládá, dostatečně prostorný, malá má 11 kilo a je z kočárku naprosto nadšená. Kolečka i když jsou plastové, tak nedrncají a jízda je vcelku tichá. Zkusili jsme i terén lesem, který máme hned za domem a vcelku v pohodě jsme to ustáli
. Polohování nožiček i zad do lehu je super, hlavně s rozepínací boudičkou, kdy stíní dítě i v lehu. Za nás doporučuji. Ale máme ho chviličku ještě jsem k němu doobjednávala nánožník na ten zatím čekáme…
Ahoj holky potřebovala byych poradit nějaké golfky ted má syn měsíc a chystáme se v červnu do Španělska a chtěla bych pořídít golfky na cestování abychom nezničili kočár..poraadíte prosím
![]()
@lucika.k To bude ještě moc malý, abyste koupili nějaká extra hrkátka. A možná bude trvat pořád na kontaktu s vámi. Plika, Bee něco od BabyJoggeru, Snap… Ale s koupí bych počkala na květen, to už budete vědět, jak je na tom se samotným sedem a potřebou koukat kolem sebe.
@lucika.k GB Qbit plus 2018. Má prodlužovací stříšku, jde do sedu i lehu a je mini po složení, takže i vhodný do letadla.
@lucika.k V poho. Ono jde i o to, kolik do toho budete chtít vrazit a co to bude muset splňovat. Jsou pidiletištní kočárky, co se dají vzít i jako kabinovky, levné golfáče typu Caretero, co když nepřežijou cestu, s relativně klidným srdcem vyhodíš, nebo golfky, co už jsou fakticky až na velikost kol kolikrát kvalitnější než velké kočárky a dá se u nich otáčet sedačka, nacvaknout autosedačka…
@kotyk hlavně chci kvalitní, přece jen v tom bude ten drobeček ![]()