Jaké golfky pro 16 měsíční a 11 kilovou holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
8.3.16 11:51

Jaké golfky pro 16 měsíční a 11 kilovou holčičku

Potřebovala bych poradit, stále tápám. Už jsem prošla snad všechny diskuze a taky recenze golfek, ale stále nenacházím to, co potřebuji.
1. lehké golfky
2. boudička, které jde sundat a hlavně prodloužit, aby nesvítilo sluníčko na mimčo
3. kolečka, která se otáčejí, ale jdou i zaaretovat a jsou odpružená
4. nánožník, madlo, pláštěnka
5. cena do 3 tisíc

Poradíte? Vždycky mi něco chybí a nechci do kočáru moc investovat, další dítě už neplánujeme. Může být i bazarové pokud nabízíte prosím přidejte odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
8.3.16 12:06

Ahoj, my mame maclaren xt. Pozri bazarove, daju sa najst v dobrej cene.Je to drahsi kociar a aj ked druhe dieta neplanujete, tuto znacku budes vediet po jednom dietati dobre predat a investicia sa ti z velkej casti vrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.3.16 12:09

@dINA80 my mame za 2500 bazarovy britax agile a super prostorny, skladny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
8.3.16 12:28

Já mám chicco multiway evo a byla jsem s nima spokojená, jen jsou trochu mohutnější a mají větší kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
8.3.16 12:33

Já mám bazarové golfky Navington Scooner kolečka jsou odpružené a jejich výhodou je spojena rukojeť takže se velmi dobře řídit boudička má prodloužený díl takže kde sklopit aby na dítko nesvítilo sluníčko a nefoukalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.3.16 13:12

Bazarový valco snap 4 Velká spokojenost mala 2 roky a stále jezdíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.3.16 14:03

Chtela jsem rict maclaren xt techno nebo xlr protoze to pro sve dite planuji ja,, super pro dite az do 25 kg ale bohuzel ta cena uz nesouhlasi s vasimi pozadavky,, tak bych taky doporucila skvely odpruzeny magic  – naprosto super za super cenu sezenete ja davam prvni odkaz co jsem nasla ale cena je kolem trojky,, pro dite i ve 3 az 4 letech neucitite ze ho vezete,, skladny lehoucky paradn i http://abckocarky.cz/…ic-4-fialovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí