Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit, stále tápám. Už jsem prošla snad všechny diskuze a taky recenze golfek, ale stále nenacházím to, co potřebuji.
1. lehké golfky
2. boudička, které jde sundat a hlavně prodloužit, aby nesvítilo sluníčko na mimčo
3. kolečka, která se otáčejí, ale jdou i zaaretovat a jsou odpružená
4. nánožník, madlo, pláštěnka
5. cena do 3 tisíc
Poradíte? Vždycky mi něco chybí a nechci do kočáru moc investovat, další dítě už neplánujeme. Může být i bazarové pokud nabízíte prosím přidejte odkaz.
Ahoj, my mame maclaren xt. Pozri bazarove, daju sa najst v dobrej cene.Je to drahsi kociar a aj ked druhe dieta neplanujete, tuto znacku budes vediet po jednom dietati dobre predat a investicia sa ti z velkej casti vrati ![]()
@dINA80 my mame za 2500 bazarovy britax agile a super prostorny, skladny
Já mám chicco multiway evo a byla jsem s nima spokojená, jen jsou trochu mohutnější a mají větší kola.
Já mám bazarové golfky Navington Scooner kolečka jsou odpružené a jejich výhodou je spojena rukojeť takže se velmi dobře řídit boudička má prodloužený díl takže kde sklopit aby na dítko nesvítilo sluníčko a nefoukalo
Bazarový valco snap 4 Velká spokojenost mala 2 roky a stále jezdíme
Chtela jsem rict maclaren xt techno nebo xlr protoze to pro sve dite planuji ja,, super pro dite az do 25 kg ale bohuzel ta cena uz nesouhlasi s vasimi pozadavky,, tak bych taky doporucila skvely odpruzeny magic – naprosto super za super cenu sezenete ja davam prvni odkaz co jsem nasla ale cena je kolem trojky,, pro dite i ve 3 az 4 letech neucitite ze ho vezete,, skladny lehoucky paradn i http://abckocarky.cz/…ic-4-fialovy