Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, sháním dárek pro přítele a napadlo mě koupit mu nějaké chytré hodinky. Přítel není nějaký extrémní sportovec, takže by je používal spíš jako doplněk. Koukala jsem na Xiaomi Amazfit GTR a Samsung Galaxy Watch Active. Ty hodinky od samsungu mi přijdou na vyšší úrovni (interní úložiště, možnost stahovat si aplikace přímo do nich, atd..), hodinky od Xiaomi mají zase delší výdrž baterie a vypadají líp, dokážu si je představit i k obleku apod.. Nemáte některá zkušenost s těmito hodinkami? Do kterých byste šly? Cenově jsou na tom dost podobně. I k těm Galaxy Watch Active se dá koupit kozenkovy pásek, ale nějak si nedokážu představit jak to vypadá, preci jen mi přijdou právě hlavně sportovní.
@nactileta já mám Galaxy watch ve zlato-růžové variantě. Nosím je klidně do práce k šatům. Jsem s nimi dost spokojená, já jsem potřebovala hlavně operativní sledování příchozích hovorů, protože mobil v kabelce dost často neslyším. Takto mi to zvoní i na hodinkách, stejně tak avízo o příchozích zprávách a mailech. Trochu mě štve výdrž, vydrží den a půl v plnohodnotném provozu, pak do konce dne v nouzovém režimu. Manžel má Xiaomi, jen sportovnější variantu než jsi vybrala ty. Pokud jde o funkce, jsou oba modely plně srovnatelné, Xiaomi má podle mě trochu lepší aplikace. A opravdu vydrží déle baterka.
Pokud by měl hodinky jen jako doplněk, tak je určitě bude střídat s jinými hodinkami. Takže když si je vezme jednou týdně, tak bude muset myslet na nabíjení ještě před vlastním nošením…velice nepraktické
Přítel má takto dvoje „chytré hodinky“ - miband2 a ještě jedny - a už je ani nenosí.
Vyber mu raději pěkné ručičkové ![]()
Děkuji holky, nakonec jsem koupila něco úplně jiného, tak si hodinky nechám třeba na Vánoce ![]()
@Gabinka.vostra no na začátku vztahu jsem kupovat rucickove chtěla - nastesti jsem to neudelala, byly by to vyhozené peníze, přítel totiž nemá úplně zvladle rucickove hodiny, doma měli vždycky digitální, takže i hodinky by potřeboval na tenhle způsob, rucickove by sice nosím, ale na hodiny by stejně koukal na telefon ![]()
Ahoj. Mě zaujaly tyto hodinky , které měří tep a jelikož je přítel aktivní sportovec, tak mi to přijde jako skvělý dárek k Vánocům. Ovšem nechci utrácet tolik peněz za hodinky, o kterých nic nevím. Prosím, jestli máte zkušenosti s těmito hodinkami nebo touto značkou, budu moc ráda za Vaše rady!
@IvanaRutova mam, za me urcite jedny z nejlepsich.
Umi multisporty, lehce si do nich das trenink. Pouzivam je na beh, plavani, dříve i na kolo a prave multisporty.
Jenom to mereni tepu ze zapesti je spis orientacni. Pri treninku je lepsi pouzit hrudni pas.
Ty S jsou mensi, spise damska varianta. Taky nemaji Garmin pay.
Jinak ja mam ruzne garminy jiz mnoho let, plus i cyklopocitac a radar na kolo a nemenila bych. ![]()