Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vcera jsem mela narozky, oslavovat budem az dnes, ale manzel mi dal darek uz vcera… za ta leta slapl mimo jednou kdyz mi dal selfie tyc
jinak vzdy nejaky sperk, kabelku, poukaz, parfem. A vcera me sokoval, prinesl dlouhou krabici, napadly me kozacky. Rozbaluju, rozbaluju a tam vakuovacka
a on vitezoslavnym pohledem, ta je co… no me klesla brada. Koukala sem jestli si dela prcu a vecnirt je neco jineho, ne. Nikdy jsem nemluvila ze bych chtela nebo potrebovala neco takoveho, mass kupuji tak aby se snedlo, mrazim minimalne, takze je to jen zabiracka mista. Pokrcila jsem rameny a odnesla to k nemu do pracovny at to zabali a vrati, rekl, ze vsechny uctenky vyhodil…pak jsem koukala na net a kdyz jsem videla cenu tak sem na nej vylitla a zacala rvat. Prehnana reakce ale me to bylo fakt lito, nedonesl ani kytku. Nereknu kdyby mi koupil toastovac protoze o nem jsem rikala ze uz je spatnej
no tak jsme se zhadali o vsech problemech sveta. Na sestou dnes mame rezervacku na vecu, mame se sejit az tam, ale nebere mi mobil, zpravu zobrazil ale nenapsal.. mam to pres celou prahu tak nevim jestli to nemam zrusit
proste jo jsem blba kvuli darku to rozklizit ![]()
Řvát na někoho, že ti dal dárek, který se ti nelíbí? ![]()
Nedivím se mu, že je naštvanej. Taky bych byla a na žádnou večeři bych s tebou nešla.
To je nic, já dostala hrábě, lopatu, rýč, - prej doma chyběly, tak to mám na jaro do zahrádky.
@Peggy54 Upřímně mi přijde zbytečný kvůli tomu vyvolávat hádku. Tak to prodej a je, ne? Chtěl ti udělat radost, no, nevyšlo to. Hádat a něco si vynucovat mi přijde dětinské. Já bych se mu omluvila a udělali bychom si hezký večer.
On ti chtěl udělat radost a ty jsi po něm vyjela…
Nedivím se mu.
@pikola píše:
Klid, ja vloni dostala Nintendo konzoli
Tak tomu panečku říkám dárek, projevila jsi dostatečnou vděčnost? ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tak tomu panečku říkám dárek, projevila jsi dostatečnou vděčnost?
No je pravda, že jsem od nich pak měla celý vánoce klid ![]()
@Peggy54 píše:To je jak z Pelisku z ty vanocni sceny… “ty jsou co”…
Ahoj, vcera jsem mela narozky, oslavovat budem az dnes, ale manzel mi dal darek uz vcera… za ta leta slapl mimo jednou kdyz mi dal selfie tycjinak vzdy nejaky sperk, kabelku, poukaz, parfem. A vcera me sokoval, prinesl dlouhou krabici, napadly me kozacky. Rozbaluju, rozbaluju a tam vakuovacka
![]()
a on vitezoslavnym pohledem, ta je co… no me klesla brada. Koukala sem jestli si dela prcu a vecnirt je neco jineho, ne. Nikdy jsem nemluvila ze bych chtela nebo potrebovala neco takoveho, mass kupuji tak aby se snedlo, mrazim minimalne, takze je to jen zabiracka mista. Pokrcila jsem rameny a odnesla to k nemu do pracovny at to zabali a vrati, rekl, ze vsechny uctenky vyhodil…pak jsem koukala na net a kdyz jsem videla cenu tak sem na nej vylitla a zacala rvat. Prehnana reakce ale me to bylo fakt lito, nedonesl ani kytku. Nereknu kdyby mi koupil toastovac protoze o nem jsem rikala ze uz je spatnej
no tak jsme se zhadali o vsech problemech sveta. Na sestou dnes mame rezervacku na vecu, mame se sejit az tam, ale nebere mi mobil, zpravu zobrazil ale nenapsal.. mam to pres celou prahu tak nevim jestli to nemam zrusit
proste jo jsem blba kvuli darku to rozklizit
Asi půjdu proti proudu… Vyloženě bych na něj nervala, ale dala bych najevo zklamání. Radši nedostat nic, než něco co je totálně k ničemu.
ještě k tomu za dost peněz, a bez účtenek.. A prodat? Bez záruky to za podobnou cenu stejně neprodás… Měl se radši zeptat co ti má dát…
@Yasmina21 no radost timto nevim, to je jako kdybych mu ja koupila treba zbijecku, taky by mu to bylo lito a lezela by nevyuzita
Tak zrusenim rezervace to udelas jeste horsi. Omluv se, rekni, ze sis to spatne precetla a myslelas, ze jde o vakuovou pumpu, kterou teda urcite nepotrebujete. A bude. ![]()
@pikola píše:
No je pravda, že jsem od nich pak měla celý vánoce klid
Tak v tom případě to byl velmi dobrý dárek ![]()
Napiš mu, že tě mrzí, že jsi na něj vyjela, a že bys mu to večer ráda vynahradila a už se k tomu nevracela. A na večeri pak normálně jed, on snad mezitím vychladne