Nevhodný dárek, hádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
7.3.20 15:55

@Sworley dekuju za kompliment. K tomu povleceni, jaka by se ti nejvic libila barva? Pripravuju lesni zelenou, mentolovou, modro-bily prouzek, bezovo-bily prouzek a tmave modrou. Takze inspiruj me, co mam jeste zaradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39789
7.3.20 17:49
@warita píše:
@Sworley dekuju za kompliment. K tomu povleceni, jaka by se ti nejvic libila barva? Pripravuju lesni zelenou, mentolovou, modro-bily prouzek, bezovo-bily prouzek a tmave modrou. Takze inspiruj me, co mam jeste zaradit?

Dle barev v ložnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32599
7.3.20 20:16
@warita píše:

No zrovna mentolovou bych ti napsala, mentolová, máta, ty se mi líbí moc. Pak ještě třeba bronzová, mosaz atd.
Jinak lesní zelená taky není špatná, tmavě modrou bych si vzala klidně, mám i jedny doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.3.20 20:42

My jsme se po letech dopracovali k tomu, že si o dárky normálně řeknu.
Třeba zítra je MDŽ a vím, že kytku nedostanu, muž má názor, že stejně za 3 dny zvadne…to je nakonec pravda a to ostatní nechápe.
Tak jsem si řekla o Mp3 kterou „nutně“ potřebuju ;)
On je rád, že má úkol splněn a já jsem ráda, že budu mít dárek. Vždyď o nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.20 15:42

No nevím, asi bych taky nebyla nadšená, ale dělat kvůli tomu scény a být na něj hnusná? Přece jen si dal práci a něco koupil, donesl. Vezmi si, že jsou mezi námi i takové co se na ně jejich drahý vybodne úplně! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.20 07:36

Nechápu jednu věc, je to drahá vakuovačka a on od toho vyhodil účtenky? Trochu nesmysl, pokud je to v záruce a nekoupil to od někoho, kdo se toho chtěl zbavit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
10.3.20 16:05
@věčně nasraná píše:
Nechápu jednu věc, je to drahá vakuovačka a on od toho vyhodil účtenky? Trochu nesmysl, pokud je to v záruce a nekoupil to od někoho, kdo se toho chtěl zbavit, ne?

Tohle mě taky právě napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.11.20 20:26

Dobrý den, myslíte, že je vhodné dát manželce k vánocům detoxikační a hubnucí doplněk stravy? Od nového roku spolu chceme začít hubnout a na netu jsem teď objevil nějaký nový přírodní přípravek, ale nevím jestli to nebude působit blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32197
27.11.20 20:38

@Viky.B No to musíš vědět ty, jak to vezme…jestli jste dohodnutí a rozhodnutí začít, tak je to o. k…jestli jí chceš naznačit, že má hubnout, tak bych to nedělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 20:42
@pikola píše:
Klid, ja vloni dostala Nintendo konzoli :mrgreen:
:roll:

jesus

mě, když jsem slavila onehda kulatiny, 40 tiny, muž nedonesl nic, než dvě chryzantemy, dva květináče
takovej ten model jak se dává na hrob

dva

velice pohřebního vzhledu

nejprve jsem myslela že to po něm hodím, pak si říkám ha, a budu ještě blbec o svým dnu uklízet

tak letěly teatrálně z okna na zahradu, chudinky

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 20:44

Jo, blbý bylo, že to bylo před návštěvou

moje matka, jeho matka, další lidi z rodiny, kurnik, jak já se styděla, zejména před svou matkou

:cert: :cert:

před tou snad nejvíc

ale jeho matka na mě koukala nejvíce soucitně, nakonec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
27.11.20 21:09

Já bych byla smutná, že se manžel ani trochu nezamýšlel nad tím, co mám ráda, a to koupil. U každého to může být cokoliv, někdo mixér, někdo výlet balónem. Ale když s tím dotyčným žiju, tak bych měl aspoň přibližně vědět, co mu udělá radost.
Letos máme 20tileté výročí, tak jsme si dali oba stejnou kérku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
27.11.20 21:13

A k takovēmu dárku, co by manžela nenapadlo, využívám svoji dceru.Asi pětkrát ji nenápadně řeknu, že např, tahle kabelka je fakt dost dobrá. Musí se vychytat čas, ani brzo, ani pozdě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
27.11.20 21:20

@Viky.B Proč ne, dlouho jsem zvažovala chytrou osobní váhu, až manžel rozhodl za mě a dostala jsem ji k narozeninám, hodně mě tím potěšil, mně to přišlo zbytečný, abych si ji kupovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 21:25
@Viky.B píše:
Dobrý den, myslíte, že je vhodné dát manželce k vánocům detoxikační a hubnucí doplněk stravy? Od nového roku spolu chceme začít hubnout a na netu jsem teď objevil nějaký nový přírodní přípravek, ale nevím jestli to nebude působit blbě

no, ono…jsou to vyhozené peníze

takže osobně bych peníze utratila za něco jiného, nějaký skutečný dárek pro manželku

čímž ovšem nemyslím kozu v Kamerunu nebo oslíka v Nigérii… :mrgreen:

ale něco co je doopravdy dárek a jen pro ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný