Nevhodný dárek, hádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.20 14:54
@Janasas píše:
@Peggy54 no já budu asi doela taková zlá, ale nevím, co bys chtěla oslavovat.. Já když si to převedu, na sebe.
Já koupila k Vánocům manželovi svetr..Manžel si na takové dárky potrpí nevadí mu textil.. Pěkný byl, ale bohužel větší..Manžel to vzal a řekl, že prostě asi jsem trochu přehnala velikost, že to vadí, ale že si ho kdyžtak vezme jenom pracovně ven, svetr je ve skříny, zatím ho neměl, ale jako kdyby na mě začal řvát, co je slon, co mě to napadlo koupoit, že jsem měla koupit raději chytré hodinky, tak se mu vypdrnu někde chodit něco slavit, aby mě u večeře zasa sprdnul, že jsem neschopná..
Asi bych v té chvili řekla, že dárek, asi nevyužiju, že je nevhodný, bud vrátit a pokud ne, tak zkusit někomu v rodině- babičky např. jeslti by využili, a třeba bych si vybrala sama něco - kabelku atd.. Už jednou se to tak stalo..
Bud se omluv, žes to přehnala, ale že opravdu dárek je nevhodný, a nebo možná nic slavit nebudeš, já bych teda s tebou na veřejnost nešla :oops: bála bych se, že to budeš řešit mezi lidmi.
Ještě píšeš nedonesl ani kytku- tak když to máte slavit dnes, tak možná chtěl tu kytku vzít sebou na večeři..

Já zas koupila malé rukavice :-( Pod stromečkem budou jiné rukavice. Pevně doufám, že správné velikosti :roll:

• Citovat
  • Upravit
21593
22.12.20 17:28
@KalamityJohn píše:
A vtip, mám dojem, že jsem ho kdysi přeložil ale nemůžu to najít:

A man asked his wife what she'd like for her birthday. „I'd love to be six again,“ she replied.
On the morning of her birthday, he arose early, got up, made her a nice big bowl of Lucky Charms and then took her off to the local theme park.
What a day! He put her on every ride in the park: the Death Slide, the Wall of Fear, the Screaming Monster Roller Coaster, everything there was.
Five hours later she staggered out of the theme park. Her head was reeling and her stomach felt upside down. Right away, they journeyed to a McDonald's where her loving husband ordered her a Happy Meal with extra fries and a refreshing chocolate shake.
Then it was off to a movie to see the latest blockbuster, a hot-dog, popcorn, a soda pop, and her favorite candy, M M's. What a fabulous adventure!
Finally she wobbled home with her husband and collapsed into bed exhausted. He leaned over his precious wife with a big smile and lovingly asked, „Well, dear, what was it like being six again?“

Her eyes slowly opened and her expression suddenly changed.

„You idiot, I meant my dress size!“

The moral of the story:

Even when a man is listening, he's gonna get it wrong.

no ale zjevne si ten den uzila, cili zadna trefa vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.12.20 17:45

Mne by nevadila PS5, nebo nejaka novejsi verze xboxu, nicmene uz mam xbox 360 a PS4 a cili tak premyslim, ze jestli to takto pujde dal, budu brzo potrebovat komoru jenom na moje konzole.

Na vanoce jsem si prala hru cyberpunk 2077 a manzel mi ji obratem koupil, ale nejspis ji nerozbalenou vratime, ctu samou kritiku na to, ze to je zabugovane az beda. Navic udajne se to da hrat vice mene jenom na pocitaci nebo prave na PS5, kterou jaksi nevlastnim. Pocitac mam, ale mam pochybnosti, ze tuto hru zvladne. Nejedna se o herni pocitac, cili specs urcite nejsou dostacujici.

Jsem z toho nakrknuta. Nejdrive to fiasko s Last of Us 2, ktere mel byl highlight tohoto roku a ted me zklamal i cyberpunk. No, co na to rict. Manzel me utesuje, ze mi najde nejakou zajimavou old school skakacku na steamu a mozna a pravdu. Neni nad dobrou arcadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný