S ex u jednoho stolu

Anonymní
7.3.20 00:19

S ex u jednoho stolu

Ahoj, jednou mesicne se u tchyne schazime na nedelni obed, jako rodina. Tchyne mi psala, ze si svagrova konecne nasla pritele. Muz zjistil, ze to je muj byvaly se kterym sem chodila pred nim, hovado, co bere steroidy a v posilovne zije… podle soc. sitich vypada, ze se za ta leta moc nezmenil. Rozesli jsme se prisernym zpusobem, kdy me strcil na zed a rozbil televizi, proroze si z baru do moji postele pritahl nejake dve stetky a ja je jaksi vyrusila. Naznaky ze mi hrozil pesti byly vzdy kdyz se napil… no svagrova pry vi, ze jsem s nim nejaky cas zila a je ji to jedno, ale uprimne me se na tu seslost s nim vubec nechce. Tchyne ho pry jeste ani nevidela a zije v predstave, ze zavodne dela kulturistiku a ne reznika v casinu. Nechci jim kazit stesti a nic mi do toho neni, ale po tom vsem sedet u jednoho stolu? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.3.20 00:24

Ta se omluv a řekni že jste se rozešli ve zlém a klidně bych přiznala i to jeho násilí a že to prostě nedáš se s ním znova vidět a prostě tam nejezdi.

Jako docela by tvoje vyvdaná rodina měla vědět, že je to fetující kretén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
7.3.20 00:56

Tuhle část své historie bych tchyni i švagrové řekla. Měla by to vědět. Její věc, jak se k tomu postaví. Jen splníš svou povinnost. Tím jí samozřejmě neříkáš, aby ho opustila, to je skutečně jenom na ní. On to pak popře a rozbije ti dveře a televizi zřejmě znovu, až ti přijde vycinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.3.20 03:18

Tchýni bych řekla, ať se nezlobí, ale že s tímto člověkem u jednoho stolu sedět nebudeš, a uvedla bych pravé důvody proč. Tím se tchýně dozví, co je týpek zač a myslím, že to přetlumočí i dcerunce. Když tchýně uvidí u stolu Tvou židli prázdnou, myslím že jako důkaz Tvých informací to bohatě postačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
7.3.20 07:00

V tomhle případě bych to řekl, ale připrav se na to, že budeš označena od obou za žárlivou mrchu, která si kvůli vlastní hrdosti neodpustí ničit vztahy lidem okolo sebe. Pochopitelně totožné bude vyjádření i od toho nového chlapce. Ale klid, jestli je to taková guma, tak se velice brzo projeví a půjde o dům dál. Horší jestli je tvoje švagrová ten typ „on mě miluje a určitě se změní, hlavně když budeme mít dítě“. To těch obědů asi vynecháš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný