Jaké houpátko/lehátko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11592
16.10.12 15:40

Jaké houpátko/lehátko?

Ahoj, rozhodla jsem se pořídit našemu prckovi lehátko/houpátko. Budou mu teď 4 týdny, takže miminko. Dívala jsem se na různé, našla spoustu od Bright Starts, nicméně jsem z toho zmatená a nechci koupit něco, s čím nebudu spokojená- logicky. Mám představu, že by to mělo mít polohovatelné sedátko a nejlépe jak houpání tak vibrace. I když samozřejmě netuším, co je lepší. Budu moc ráda za vaše rady. Pokud máte nějaké lehátka, tak bych vás poprosila o odkaz kvůli hledání. Jo, ještě rozpočet asi 1500-2000. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
16.10.12 15:57

My máme úplně obyčejné bez vibrací jen je polohovatelné, synek je v něm spokojený, hlavně, že může všude koukat. Lepší je ale určitě s vibracema a s hrazdičkou, víc mimi zabaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
16.10.12 16:03

NO když je nejhůř, tak dám zavinovačku do autosedačky, má tam kokosovou vrstvu, takmu to podepře záda, nicméně asi to nebude úplně košer a taky musím houpat jak divá, takže účel to nesplní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
16.10.12 16:13

Já mám od Fisher-frice.Je to od narození až do tří let.Tak to zadej na net a mrkni na to.Nebo mrkni na mimibazar tam jich je, určitě vybereš, maj i nové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.10.12 16:20

Taky jsme měli ten fisher price a máme ho schovaný i na druhého. byla to jak houpačka, tak to mělo i vibrace (to jsme teda vůbec nepoužili) a šlo to předělat na křesílko pro starší dítě (taky jsme nevyužili). ale na to období, než začal sedět v jídelní židličce, to bylo fajn :palec:

http://www.zbozi.cz/…a-po-batole/

• Citovat
  • Upravit
3435
16.10.12 16:26

@madi Syn má npůl roku a využívám i při krmení. Když sem byla malá, měla sem podobné houpací křesílko, tak využijem i když bude starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.10.12 16:27

http://www.detske-kocarky.cz/…blue-pebbles já mám toto a jsem spokojená - má vibrace, hrazdičku, hrajou tam nějaký písničky (ale to moc nepoužívám, většinou běží televize…) dvě polohy, malého jsem tam dávala od narození… Není to klasické houpátko, ale houpat se dá, jen se musí zapojit ruce ( v mém případě třebas noha, houpat jde lehoučce…). Navíc se mi lehátko líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 16:28

Já měla obyčejný nepolohovací, velmi brzo se z něj skoro překotila.. :roll: Pak jsme dostali (bohužel až v půl roce) od Fisher Price takovou houpací „opičárnu“ a z toho se dá sundat to křesílko - a je pak houpací a to je super, je vyvážený, takže si teď (1rok) na něj malá vyleze z jakékoliv strany a houpe se sama http://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.10.12 16:29

@dajka16 my používali do těch devíti měsíců cca. Pak jsem ho sbalila, protože jsme ho chtěli ještě na druhé a malej byl divoch, jeho zacházení by asi křesílko nepřežilo nebo si malej natloukl. Ale používat se to určitě dá

• Citovat
  • Upravit
275
16.10.12 17:25

Ahoj, my mame od Baby Bjorn a jsme s nim hrozne spokojeni. Malemu je 10 mesicu a pouzivame denne od 4. mesice na krmeni a na blbnuti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.10.12 17:38

My měli od FB Veselá Žirafa, je super! Ale použití tak do 9. měsíců…nicméně malý ho miloval :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
16.10.12 17:42

Holky, díky za tipy, nicméně prosím opravdu o odkaz, pokud najdete. Ono to je pak jednodušší. Vím, že jich je bambilion, jenže to je ten problém, kdyby jich bylo pár, tak je to vyřešeno, ale takhle jsem akorát zmatená. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.10.12 17:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.10.12 20:21

My máme houpací lehátko Bright Starts Fun of safari ale nevibruje, jen samo houpe, je na něm hrazdička s hračkama a hraje uklidňující melodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
17.10.12 10:57

Tak nakonec jsem objednala toto http://www.detskydum.cz/…tole-261001/ Snad to dorazí co nejdřív a malý bude spokojený. Díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí