Koupací teploměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
235
15.10.12 15:35

Koupaci teplomer

Ahoj holky, chystam se objednat koupaci teplomer, myslim jako do vanicky pro malou, ale zjistuju, ze nikde nepisou, jestli je teplomer rtutovy nebo ne? Vim, ze od r. 09 jsou zakazane, znamena to tedy, ze se vubec nesmi prodavat ani do vanicky?
Konkretne me zaujmul tenhle http://www.malvik.cz/…aci-teplomer
Dekuju moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
15.10.12 15:39

Ahoj, já mám teploměr do vaničky od Bebe-Jou a použila jsem ho minimálně, bohatě mi stačí vyzkoušet teplotu vody rukou. V porodnici taky nikdo teplotu vody neměřil. Podruhé už bych teploměr do vody nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 15:40

Jo to chapu, ze mozna to tak budu taky delat, ale preci jen ho chci mit doma :)

• Citovat
  • Upravit
15.10.12 15:41

Ahoj, já jsem koupila tenhle http://www.nejbaby.cz/…ena/d-79748/ a používala jsem je měsíc pak už jsem teplotu odhadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
15.10.12 15:45

Rtuťové nejsou žádné, ale je to všecko nastejno, takže já investovala asi 25 káčé v drogérii a jak již psáno výše - po měsíci už není třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.10.12 15:45

My ho teda využili dost, ale na to se neptáš, že jo :lol:, tak k dotazu, pochybuju, že by mohl být rtuťový. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.10.12 15:46

My máme teploměr - kachničku od canpol babies, stála tušim kolem 50, používali jsme jí ze začátku asi měsíc, pak už podle lokte, oni teď do těch teploměrů dávaji něco jinýho než rtuť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 15:46

Ja jsem prave starej nesika, jak senilni babka, vsechno mi pada, takze predpokladam, ze ho xkrat upustim, tak bych nerada mela rtutovy, ale jak tak patram na netu zakaz je platny pravdepodobne pro vsechny teplomery od toho r. 09 :think:

• Citovat
  • Upravit
160
15.10.12 15:48

Pracuju v ezdravotnictví a tak vím, že rtuťový teploměr už se sehnat nedá a nebo někde protekčně, je to zakázaná látka. Já mám ještě rtuťáky doma a dávám velkej pozor, abych si je nerozbila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.10.12 15:49

Aha podpultaky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.10.12 15:53

Na aukru se dají sehnat rtuťový :-) taky jeden doma mám, opatruju ho aby se nerozbil, jenže to neni rychloběžka ale klasickej, takže pro malýho používám zatim digitální, ale z něj moc nadšená nejsem, přijde mi že na rtuťový fakt nemá, jenže prcek (6,5m) nevydrží 5min čekat než se teplota změří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.10.12 15:54

Já jsem vodu měřila normálním digitálním… Mám furt studené ruce a nedokážu odhadnout teplotu vody a než se svlíkat do půl těla, abych mohla ponořit nějakou část těla, která mi drží tělesnou teplotu, tak strčím teploměr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 15:55

No takze bez obav mi muze padat jak to tak vidim :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.12 15:58

Teploměry co vypadají jako rtuťové jsou většinou lihové.

• Citovat
  • Upravit
4441
15.10.12 16:00
@Anonymní píše:
No takze bez obav mi muze padat jak to tak vidim :)

nám taky už několikrát spadnul a drží :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport