Koupací teploměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.12 16:03

No to jsem se chtela optat co to v tom tedy je? Vypada to totiz fakt jak rtut

• Citovat
  • Upravit
4247
15.10.12 16:10

Do klasickych teplomeru ted tusim davaji lih.
Jinak jestli mas takovy ten bezdotykovy elektronicky, tak tim se vetsinou da taky merit teplota vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.10.12 16:15

Já jsem kupovala od Nuku, myslím v DM se dá sehnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.10.12 16:44

Neni to rtutak…u nas to bez teplomeru nejde, vodu nataci manzel, a jak to neni presne, je zle. Ted se nam ten po dceri ztratil - resp. jsme ho nemohli najit a malem se kupoval novej. Mame takovyho obyc lachtana z rosmanna.

no jeste ze tak, ja jsem malem prvni kyblik natocila studenej, jak jsem vycepovana od dcery, ze je vsechno hais.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.10.12 17:01

Klasický rtutový teploměry jsou už zakázané, a navíc v teploměru pro děti rozhodně nebude nic ze rtutě neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.10.12 17:05

Teploměr do vaničky není potřeba. V porodnici mi sestřička říkala, že stačí ponořit do vody svou ruku po loket a teplotu prostě poznáš - musí být tobě příjemná a spíš studenější. Jsem ráda, že tuto blbinu jsem nekoupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.10.12 17:10
@Miriska píše:
Teploměr do vaničky není potřeba. V porodnici mi sestřička říkala, že stačí ponořit do vody svou ruku po loket a teplotu prostě poznáš - musí být tobě příjemná a spíš studenější. Jsem ráda, že tuto blbinu jsem nekoupila :palec:

Přesně, já ponořim zápěstí a vim, ani mě nenapadlo ho koupit, ale zase chápu že ne každý si je jisty, a zase říkám než aby nějaká máma dítě opařila to at si radši ten teploměr koupí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.10.12 17:14

Zase tolik to nestoji a nam (resp. memu muzi), to pomaha. Jsou vetsi kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.10.12 17:16

U nás zezačátku napouštěl manžel, takže pro něj to pomůcka byla dobrá, já ho taky raději používala, teď už ponořim loket a i manžel už má odhad, takže teploměr leží v koupelně, máme sice na vaničce nějakej ten termo, už tam byl nalepenej když jsme jí kupovali ale ten mi přijde totálně na dvě věci… a investice 49Kč mi oproti jiným věcem pro prcka přišla jako nic, i kdyby jsme ho nevyužili ani jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.10.12 17:18
@suik píše:
Zase tolik to nestoji a nam (resp. memu muzi), to pomaha. Jsou vetsi kraviny.

To je ovšem svatá pravda. :pankac: Teploměr je ve srovnání s jinými maličkost a chápu, že někdo se bez těch věcí neobejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí