Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Do klasickych teplomeru ted tusim davaji lih.
Jinak jestli mas takovy ten bezdotykovy elektronicky, tak tim se vetsinou da taky merit teplota vody..
Neni to rtutak…u nas to bez teplomeru nejde, vodu nataci manzel, a jak to neni presne, je zle. Ted se nam ten po dceri ztratil - resp. jsme ho nemohli najit a malem se kupoval novej. Mame takovyho obyc lachtana z rosmanna.
no jeste ze tak, ja jsem malem prvni kyblik natocila studenej, jak jsem vycepovana od dcery, ze je vsechno hais.
Klasický rtutový teploměry jsou už zakázané, a navíc v teploměru pro děti rozhodně nebude nic ze rtutě neboj ![]()
Teploměr do vaničky není potřeba. V porodnici mi sestřička říkala, že stačí ponořit do vody svou ruku po loket a teplotu prostě poznáš - musí být tobě příjemná a spíš studenější. Jsem ráda, že tuto blbinu jsem nekoupila ![]()
@Miriska píše:
Teploměr do vaničky není potřeba. V porodnici mi sestřička říkala, že stačí ponořit do vody svou ruku po loket a teplotu prostě poznáš - musí být tobě příjemná a spíš studenější. Jsem ráda, že tuto blbinu jsem nekoupila
Přesně, já ponořim zápěstí a vim, ani mě nenapadlo ho koupit, ale zase chápu že ne každý si je jisty, a zase říkám než aby nějaká máma dítě opařila to at si radši ten teploměr koupí:)
Zase tolik to nestoji a nam (resp. memu muzi), to pomaha. Jsou vetsi kraviny.
U nás zezačátku napouštěl manžel, takže pro něj to pomůcka byla dobrá, já ho taky raději používala, teď už ponořim loket a i manžel už má odhad, takže teploměr leží v koupelně, máme sice na vaničce nějakej ten termo, už tam byl nalepenej když jsme jí kupovali ale ten mi přijde totálně na dvě věci… a investice 49Kč mi oproti jiným věcem pro prcka přišla jako nic, i kdyby jsme ho nevyužili ani jednou..
@suik píše:
Zase tolik to nestoji a nam (resp. memu muzi), to pomaha. Jsou vetsi kraviny.
To je ovšem svatá pravda.
Teploměr je ve srovnání s jinými maličkost a chápu, že někdo se bez těch věcí neobejde.
No to jsem se chtela optat co to v tom tedy je? Vypada to totiz fakt jak rtut