Jaké hračky miminkům???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
22.10.07 13:54

Jaké hračky miminkům???

Ahoj holky,
Vánoce se kvapem blíží a rodinka mě pověřila, že mám dětem nakoupit dárky, které potřebujeme - prostě aby oni nekupovali zbytečnosti, tak si to mám radši nakoupit sama. S oblečením problém nemám, ale potřebovala bych i nějaké hračky, jen nevím jaké :? . Můžete mi prosím poradit, jaké hračky jsou vhodné pro naše nejmenší? Co vašim děťátkům kupujete. Já nějak nejsem schopná cokoliv vymyslet - až na chrastítka :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
22.10.07 14:10

A co vzit deti k nekomu kdo ma take prcky na navstevu a koukat co je nejvic zaujme? Tak to delam ja nebo popr. nejaky detsky koutek a pod…
Jinak urcite bych chrastitka a pod. nevybirala spis neco co uzije treba i okolo pul roku- roku, je spousta aktivnich hrecek co vydrzi detem dele nez par mesicu. :wink:
Jinc u nas velky uspech - dreveny ptak ktery po zatahnuti mava kridly, vesi se ke stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.10.07 14:37

Abych pravdu rekla, tak taky nevim, co koupit. Vojta by byl nejstastnejsi, kdyby dostal prazdnou lahev od mineralky a krabici od bot. Jsou to ted jeho nejoblibenejsi hracky :roll: Rozhodli jsme se, ze to nebudeme prehanet a ze koupime asi jenom jednu hracku, stejne toho dostane spoustu od babicek a dalsich clenu nasi rodiny. A jelikoz je tatinek muzikant, tak to bude asi nejaky detsky hudebni nastroj, co vydava spoustu zvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.10.07 15:02

Nám se osvědčio pro Pepi lego duplo. Už v sedmi měsících si s ním vydržela hrát, dávat ho do krabice, pak z krabice… Měli jsme ho pro starší Adu. Ideální. Navíc je tam jistota, že nic nespolkne, Duplo se dá dokupovat a doplňovat, takže se s ním hrají stále a navíc je na tuty zdravotně nezávadné.
Původně jsme měli nějakou napodobeninu, ale ta brzy letěla z domu… Dílky nedržely u sebe a když držely, tak nešly od sebe…

Ještě máme dřevěné vláčky, natírám je lakem atestovaným pro dětské hračky aby byly lépe udržovatelné (prostě nemám ráda surové osahané a špinavé dřevo)… Ostatní dětské miminkovské hračky (kroužky, vkládačky, kostky) měly úspěch taky, ale jen krátkodobý, brzy letěly do kouta a teď jsou v krabici…

Jo, ještě slaví úspěch batůžek, odrážedlo a kreslící magnetická tabulka…

Myslím, že se vážně nic nezkazí tím, že se rozhodnete pro jednu lepší stavebnici a tu budete doplňovat.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
22.10.07 17:43

Holky moc děkuji za rady. Já mám právě dost hraček už po starším klukovi. Lego duplo máme - už nevím kam bych ho dávala, máme i pěnové puzzle - několik, asi bych musela přifouknout barák, aby se nám toho vešlo víc. Ale uvažovala jsem nad aktivním chodítkem - to by se mohlo líbit - doufám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
24.10.07 08:07

TTerkoa co třeba pejska od fiserprince? Já nad ním přemýšlím také nevím co koupit, hlavně momentálně žijeme v jedné místnosti a tak se sem toho tolik nevejde, ale díky za inspiraci i já sem ještě nakouknu co kdo poradil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.10.07 00:04

taky bych doporucovala aktivni hracky…ty se memu malemu libi nejvic…teda…az na uz drive jmenovanou prazdnou flasku od mineralky :roll: :lol: .

Maly take miluje ruzne hracky co vidavaji zvuky…pianko…zviratka.. :lol: ale je treba na to mit nervy…ty zvuky nekdy lezou na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.07 10:54

Já jsem naší malé pořizovala spíš textilní hračky a třeba ještě takové ty aktivní, edukativní - třeba Lamaze, Sassy. A z českých mě oslovily hračky Šapitó www.sapito.cz , pro ty malé mají s kousátkama a chrastidlama, takže si s tím malá vyhrála skoro do roku . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
31.10.07 17:24

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat…naši chtějí Alence taky koupit duplo,ale co jsem koukala,tak ho prodávají teprve od 11/2 - 2 roku?Vy máte tohle nebo nějaký jiný?Můžu ho vůbec dát mylý když bude mít 8.měsíců?Díky za info
Jinak já budu asi kupovat nějaký piánko…malá zbožnuje taky věci co vydávají zvuky nebo svítí,nejraději má můj mobil,pet lahev a různý malý krabičky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 13:42

já mám uskladněného mluvícího pejska, koupila jsem ho dokud ještě byl skladem
http://miniboss.cz/…b482ae5d.jpg‚, 'win2‘, ‚status=no,toolbar=no,scrollbars=yes,titlebar=no,menubar=no,resizable=yes,width=564,height=640,directories=no,location=no‘);

a pak mám takovej volant se zvukama. :D

...........
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino