Jake hračky pro devitimesicni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.6.22 10:29

jake hračky pro devitimesicni

Maminky, jake hračky bavi vase cca 9ti mesicni miminka? Mame nejake hraci, ty maji velky uspech. Kousatka apod uz tolik nejedou, spis mi prijde, ze uz by chteli neco trochu „sofistikovanejsiho“ :mrgreen: poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1730
3.6.22 11:08

Nasi (uz teda 10 m) bavi vsechno, na co nema sahat a co zaroven nemuzeme dat z dosahu, s klidem muzu vsechny hracky vyhodit :zed:
Ale ve svetlejsich chvilkach - knizky, cednik, krabicka na jidlo + varecka a nejaky ty zvuk vydavajici hracky, ale to uplne minimalne. Dobre uzavrena nadobka, do ktery dam treba orechy, aby to hrkalo, igelitka, seslapla pet lahev s trochou vody a na chvili ji taky bavilo hrabat se v krabici s kapslema do kavovaru. Baliky plen a kos na pradlo, u toho si trenuje vysokej klek.
Jo a otevrena mycka, u ty vydrzi dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.6.22 11:50

Sáček a flaška s vodou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
3.6.22 11:52

Naši 11m zásadně také zajímá vše ostatní, jen ne hračky. Ale teď třeba má takovou zatloukacku s dřevěným kladívkem, tak ji baví s tím kladívkem mlátit všude do nábytku :D a pak teda vytahovat a zase dávat různé předměty do kyblíku/misky/krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.6.22 12:37

U naší 9m je období, kdy ji hráčky nezajímají a chce všechno, co není určené pro ni. Takže už to řeším nějakým kuchyňským nádobím, krabičkou, do které dám těstoviny, aby to chrastilo apod.
Jinak má pár oblíbených hraček, ale ani o ty nejeví zájem. Vede asi na minutu něco, co si strčí do pusy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
3.6.22 12:49

Naši malé se nejvic líbí hrát si s plinama..do každé ruky jednu (čistou samozřejmě) a mavame mavame..a pak petlahve…včera se mi plazila přs celý byt za lahví oleje kterou jsem před ní nestihla schovat..postrkovala ji před sebou a hrozně jí to bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
3.6.22 13:23

Otevřená myčka, ponožky, balík plen, mobil a ovladač na tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.22 14:37

Tak to je u nás podobný no, ovladače k čemukoliv, plíny a olej :lol: akorátže všechno je to buď jen na chvilinku anebo je s tím prostě nemůžu nechat, protože to putuje přímou trajektorií do pusy, což třeba u ovladače nebo lahvičky s olejem není zrovna žádoucí :mrgreen: takže nemáte nějakou zázračnou hračku, která moje dítě zabaví na hodinu a ideálně bez mojí asistence, jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí