Jaké hračky v 16m?

836
26.8.10 11:50

Jaké hračky v 16m?

Ahoj všem :-) .Potřebuji poradit,jaké hračky baví vaše miláčky v 16m.
Mám pocit,že malý se u všeho nudí :roll: .
Máme vkládačky,autíčka,kostky,míčky,knížky a i když nějak hračky na čas uklidím a pak vyndám,tak stejně ho zabaví na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44199
26.8.10 11:55

Věci denní potřeby :-D - vařečky, hrnce, kolíčky na prádlo, misky, je toho hodně,nevzpomenu si na vše.

U dítěte je to hodně individuální, staršího bavily autíčka, balony, mladší je zaměřená na hudební hračky a knížky. Důležité je, aby mělo dítě po ruce vždy jen jednu hračku a na to se soustředilo, zbytek byl uklizený z očí. Jinak to dítě rozptyluje a hrát si nebude. To tak ale máte.

Máme i kvalitní drahé hračky Lamaze, FP, Lamaze moje děti moc nebavily, FP zabaví na chvíli. Kdybychom je neměli,nic by se nestalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.8.10 12:02

Hrnce a vařečky už taky moc neba :-) .On by nejraději k tatínkovi do dílny :mrgreen: ,ale to by jsme asi nepřežili oba :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.8.10 12:12

Tak co mu koupit nějaké dětské nářadí třeba? Jinak u nás hračky taky moc nejedou, ale s čím si vyhraje celkem dost, je hrací jezdící vláček od FP, to je zatím jednička :palec:

• Citovat
  • Upravit
50725
26.8.10 12:17

U nás je v kurzu smeták a mop, u toho je strašně důležitý :lol: Jinak auta, traktory… Nedávno objevil kouzlo chůze, takže ho baví přenášet různé předměty, obvykle velkých rozměrů (stolce, role balicího papíru, plyšového medvěda), z místa na místo :lol: No a krámovat, nejlepší je, když se mu podaří ukořistit a vysypat vatičky do uší :cert: :cert: :cert:

Občas si vydrží chvilku kreslit (spíš čmárat) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.10 12:32

u vás vede zatloukátko, potom máme pilu, která řeže - místo ostří jsou samozřejmě něco jiného, takže se to chytne do ruky a nepořeže se nikdo, ale vrčí :lol: to je ono.
Klasické hračky nic moc no, ale teď jsme mu dali starý ovladč u televize, tak sedí i 10 minut a přepíná si a nebo sám a nebo jakože televizi, ale to mi nevadí, protože on na televizi moc nebere, tak těch 10 minut jsem ráda, že mám klid :lol:
A ještě ho baví dát dole sušák na prádlo a kolíky dávat a pak zdělávat a do košíku a tak dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
26.8.10 12:38

Tak hračky u nás ted taky moc nefrčej…
Tak klíče a strkat do zámku nebo „někam“
boty a vytahování tkaniček…
Kelímek s tužkama–vysypat a zase dávat zpátky…
rádio a televize…ale jen mačkat čudlíky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.8.10 14:53

Joo tak pastelky z kelímku to je taky terno, akorát mám docela strach když se s pastelkou pustí na špacír, že upadne a napíchne se :roll:
A největší hit je tatínkův šuplík se sešívačkou, krabičkami se sponkami, korektory, zvýraznovače, motouzek, pravítka atd..To také přenáší..
Hodně ráda je zaúkolovaná nějaký drobeček uklidit a vyhodit do koše.Také ráda přenáší ( jako samík u Angui) věci - posíláme si jí mezi sebou..

A upřímně - asi jí to začalo nejvíc bavit venku - bez kočáru kolem baráku - než dojdeme na písek tak prozkoumá tisíc kamínků , vajglů, lístečků, prdáme kuličky z keře ( já nohou ona rukou :cert: ) a pak hřiště a písek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.8.10 18:26

A co tv a pohádky?Ráda bych,aby se chvilku koukal na pohádku,ale vůbec ho nebaví. :-? U nás televize neběží a večer s přítelem zalezeme do postele a koukáme na pc.Takže ani nemá mít pocit okoukaného :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
26.8.10 20:07

Tak pohádky taky ne,ale hudební stanice očko,MTV ho zabaví na chvíli…a bud sedí a kouká,nebo dělá tany tany…
a když vstává v 5,jsem KO a prostě do 6ti půl 7 jede hudba,on kouká a já klimbám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.8.10 21:17

u nás frčí toto
http://www.hraveuceni.cz/

Má to párkrát za den ( cca 5 minut v kuse), protože tatínek pořád pracuje na PC a ona se mu tam montuje..
Tv ji nebere - což je dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.8.10 22:18
Lizbeth píše:
u nás frčí toto
http://www.hraveuceni.cz/Má to párkrát za den ( cca 5 minut v kuse), protože tatínek pořád pracuje na PC a ona se mu tam montuje..
Tv ji nebere - což je dobře..

Tak u toho www.hraveuceni.cz vydrží náš prďolka taky tak pět minut, když už není čím zabavit. Teďka u nás jede koště a mop, pořád chodí a dělá, že zametá a vytírá mopem. Pak krámování v kuchyni, zásuvky, klíče strkat do zásuvek, kolíčky na prádlo, prostě věci denní potřeby. Ale malého docela baví leporela, knížky, sám mi je nosí a chce ukazovat co co je a vejská u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.8.10 20:07

U nás na delší zabavení jen tv-konkrétně Teletubbies.Dávno už neřeším,jaká je to hovadina,hlavní je spokojené a hodné dítě :mrgreen:

Z hraček nejvíce knížky,balon,kočárek,ve kterém vozí všemožné,a hudební hračky,ted třeba kouzelný hrnec od FP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí