Jaké jarní boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81477
5.3.15 07:50
@Antonie Bolavá píše:
Holky budou mít každá tenisky Pediped, jedny Pediped baleríny a pak na léto Crocs sandály. Kotníčkovou obuv nevedeme

a do mokra nosíte holiny?
my totiž nevedem holiny a nízkých botech maj vždycky mokro, protože jim tam nasákne od ponožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.3.15 08:29
@Anael píše:
@2121978
Můžu se zeptat jaké jiné kromě Nike jsou ze Sportissima dobré a vydrží? Budu tam poprvé kupovat na jaro.
:) já zkoušela zatím ty Nike. Jak u nejstaršího, tak u prostředního. Měl bílý na suchý zip a moc pohodlný boty. Nejsou az tak lehoucky, ale tuhy taky ne a nepromoknou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.3.15 08:52
@Lama Lama píše:
my totiž nevedem holiny a nízkých botech maj vždycky mokro, protože jim tam nasákne od ponožek.

Abych pravdu řekla, tak když prší, tak se nám nechce ven :oops: Ale nejstarší školková má ve školce holínky a chodí v nich, když je mokro
Jinak na podzim měly teda Superfity s goretexem, celoročky. Tak ty byly v pohodě i do louže. Asi jim budou i teď na jaře, ale ještě uvidím, jestli je vůbec vytáhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.3.15 09:05

Turistické kupuju Olang, jsou super, bytelné-asi tedy nemají tak měkkou podrážku jako Superfity, ale i v zimě s teplou vložkou.. k tomu nějaké lehčí botky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
5.3.15 10:49

@janeee2 na dvouletáka má velikou nohu, naše má 23 :lol: Jinak máš pravdu, že v této velikosti se vyšší boty hledají špatně :think: Já jsem letos ještě nepřemýšlela, tak se mi diskuse bude hodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
10.3.15 11:46

@Anael ahoj, jaké kupuješ ty Superfitky? taky chci zakoupit 2,5 letému synovi, tak se chci inspirovat. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
10.3.15 13:02

@evulkanov
Kupovala jsem tam zimní, jarní - které byly i na podzim, jednou jsem koupila i sandále, ale podle mě drahá zbytečnost, nevyužili jsme je, bohatě stačily Befada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.15 13:00
@Lama Lama píše:

Holinky jsou super na jaro, jak teď sněžilo a tak, tak se moc hodily :lol: Teď hlásí ještě blbý počasí tak počítám, že je ještě využijem :think: Jinak my máme holínky od Coqui, tam mají celkem kvalitní, nepromokají. Koupili jsme letos již po druhé od nich a nemohu se stěžovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.4.15 13:10
@vendy777 píše:
Holinky jsou super na jaro, jak teď sněžilo a tak, tak se moc hodily :lol: Teď hlásí ještě blbý počasí tak počítám, že je ještě využijem :think: Jinak my máme holínky od Coqui, tam mají celkem kvalitní, nepromokají. Koupili jsme letos již po druhé od nich a nemohu se stěžovat :hug:

jo, ty jsem měla jednou, po 25 dnech se udělal žralok, ségra je koupila holce a teklo do nich, synovcovi se z nich udělal puchejř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.15 13:15

Ne, vážně? z coqui? 8o my jsme byli moc spokojeni..a kdy jsi je kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.4.15 13:18

Na jejich webovkách. a ještě jsou držgrešle, nechtěj platit za reklamu a votravujou s tim po diskuzích na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.4.15 13:24

@Lama Lama Ony jsou dva typy těch Coqui. My máme ty levnější, koupené z druhé ruky a jsou OK. Nám moc vyhovují, že jsou úzké a vysoké. Děti mají hubené nohy tak se nevyzouvají a vysoké se nám taky hodí. Teď se je chystám kupovat u Stivala, pokud neseženu „jeté“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková