Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Antonie Bolavá píše:
Holky budou mít každá tenisky Pediped, jedny Pediped baleríny a pak na léto Crocs sandály. Kotníčkovou obuv nevedeme
a do mokra nosíte holiny?
my totiž nevedem holiny a nízkých botech maj vždycky mokro, protože jim tam nasákne od ponožek.
@Anael píše:
@2121978
Můžu se zeptat jaké jiné kromě Nike jsou ze Sportissima dobré a vydrží? Budu tam poprvé kupovat na jaro.
@Lama Lama píše:
my totiž nevedem holiny a nízkých botech maj vždycky mokro, protože jim tam nasákne od ponožek.
Abych pravdu řekla, tak když prší, tak se nám nechce ven
Ale nejstarší školková má ve školce holínky a chodí v nich, když je mokro
Jinak na podzim měly teda Superfity s goretexem, celoročky. Tak ty byly v pohodě i do louže. Asi jim budou i teď na jaře, ale ještě uvidím, jestli je vůbec vytáhnu
Turistické kupuju Olang, jsou super, bytelné-asi tedy nemají tak měkkou podrážku jako Superfity, ale i v zimě s teplou vložkou.. k tomu nějaké lehčí botky
@janeee2 na dvouletáka má velikou nohu, naše má 23
Jinak máš pravdu, že v této velikosti se vyšší boty hledají špatně
Já jsem letos ještě nepřemýšlela, tak se mi diskuse bude hodit ![]()
@Anael ahoj, jaké kupuješ ty Superfitky? taky chci zakoupit 2,5 letému synovi, tak se chci inspirovat. děkuji
@evulkanov
Kupovala jsem tam zimní, jarní - které byly i na podzim, jednou jsem koupila i sandále, ale podle mě drahá zbytečnost, nevyužili jsme je, bohatě stačily Befada.
@Lama Lama píše:
Holinky jsou super na jaro, jak teď sněžilo a tak, tak se moc hodily
Teď hlásí ještě blbý počasí tak počítám, že je ještě využijem
Jinak my máme holínky od Coqui, tam mají celkem kvalitní, nepromokají. Koupili jsme letos již po druhé od nich a nemohu se stěžovat ![]()
@vendy777 píše:
Holinky jsou super na jaro, jak teď sněžilo a tak, tak se moc hodilyTeď hlásí ještě blbý počasí tak počítám, že je ještě využijem
Jinak my máme holínky od Coqui, tam mají celkem kvalitní, nepromokají. Koupili jsme letos již po druhé od nich a nemohu se stěžovat
jo, ty jsem měla jednou, po 25 dnech se udělal žralok, ségra je koupila holce a teklo do nich, synovcovi se z nich udělal puchejř
Ne, vážně? z coqui?
my jsme byli moc spokojeni..a kdy jsi je kupovala?
Na jejich webovkách. a ještě jsou držgrešle, nechtěj platit za reklamu a votravujou s tim po diskuzích na emiminu.
@Lama Lama Ony jsou dva typy těch Coqui. My máme ty levnější, koupené z druhé ruky a jsou OK. Nám moc vyhovují, že jsou úzké a vysoké. Děti mají hubené nohy tak se nevyzouvají a vysoké se nám taky hodí. Teď se je chystám kupovat u Stivala, pokud neseženu „jeté“ ![]()