Jaké je dávkování Oscillococinum?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Bobule5
26.9.12 15:14

Jaké je dávkování Oscillococinum?

Ahoj všem :)
Prosím nevíte někdo jaké je dávkování pro dítě(2-3) Oscillococcinum? A jak často se to může dávat? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
26.9.12 15:20

Ahojka koukni se do homeo diskuse… :-) taky jsem jej pouzivala hodne… me lekar rekl ..tak asi pulka lahvicky…a nebo je uplne dostacujici… lahvicku oprit o jazyk, obratit, a co zustane na jazyku, to je spravna davka… jinak holky v Homeodiskusy (homeopaticke leceni cehokoliv)(o homeopatii) budou mit asi jiny nazor… otazka proc jej chces davat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
26.9.12 15:23
@jitojit píše:
Ahojka koukni se do homeo diskuse… :-) taky jsem jej pouzivala hodne… me lekar rekl ..tak asi pulka lahvicky…a nebo je uplne dostacujici… lahvicku oprit o jazyk, obratit, a co zustane na jazyku, to je spravna davka… jinak holky v Homeodiskusy (homeopaticke leceni cehokoliv)budou mit asi jiny nazor… otazka proc jej chces davat?

Pro dítě když začíná rýma a nebo jen preventivně

• Citovat
  • Upravit
25324
26.9.12 15:30

Dáváme trochu rozpustit do vody, nebo čaje, tak, aby měl ampulku na týden.
Dávám preventivně, na doporučení švagrové lékárnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.9.12 15:31

Holky od kolika mesícu nebo let muže dite oscilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
26.9.12 15:48
@momi33 píše:
Dáváme trochu rozpustit do vody, nebo čaje, tak, aby měl ampulku na týden.
Dávám preventivně, na doporučení švagrové lékárnice.

Dáváš každý den? a jak často?

• Citovat
  • Upravit
25324
26.9.12 15:51
@Bobule5 píše:
Dáváš každý den? a jak často?

ne, tak ob den, úterý, čtvrtek, neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
26.9.12 15:56
@momi33 píše:
ne, tak ob den, úterý, čtvrtek, neděle.

Aha tak to jo a dáváš to třeba jen jeden týden v měsíci nebo pořád? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9511
26.9.12 16:07

Dávkuje se naházením do koše :|
toto ti žádný vzdělaný homeopat nedoporučí k užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
26.9.12 16:07

Já si myslím, že od narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.9.12 16:10

@Bobule5 rozhodne nerozpouste v caji… tim popiras uplme teorii homeopatie… jinak bych to preventivne jiz nedavala… a na rymu…radeji asi uzit vetsi davky vitaminu C, D, v pestre strave… pridorni zdroje… vyluh z sipku… nebo rakytnik… nebo stavu z aceroly a D v rybim tuku, nebo z vojtesky ALFA ALFA, pokud oscilo, tak bych dala par kulicek primo jen kdyz je opravdu problem :-)

preventivne bych zadne leky nedavala… paralen nebo iburofen si taky neberes preventivne… nebo ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.9.12 16:14

Jinak homeo se da davat samozrejme jiz od narozeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.9.12 16:26
@Bobule5 píše:
Aha tak to jo a dáváš to třeba jen jeden týden v měsíci nebo pořád? :nevim:

pořád, v podobných intervalech, začala jsem po nástupu do školky. švagrovka mi řekla, že je to jediné, co může působit preventivně, vitamíny jako Marťánci nejsou prý k ničemu.
Sama to ví z vlastní zkušenosti, že Oscillo pomůže i zmírnit a urychlit průběh virozy apod.
Malej chodí sice jen cca 2 týdny do školky, ale je zdravej. ťuk ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
26.9.12 17:16

@PeBa z jakého důvodu? Osobně se o homeopatii nezajímám, nechala jsem si poradit v lékárně a tohle mi bylo doporučeno. Přišlo mi to lepší než vitamíny, kterých má ze stravy dost :think: Co by jsi tedy doporučila místo toho a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.9.12 17:32
@wobludečka píše:
@PeBa z jakého důvodu? Osobně se o homeopatii nezajímám, nechala jsem si poradit v lékárně a tohle mi bylo doporučeno. Přišlo mi to lepší než vitamíny, kterých má ze stravy dost :think: Co by jsi tedy doporučila místo toho a proč?

Nevím, jestli tím myslela to samé, ale je to vícesložkové homeopatikum, takže nevíš, co z něj vlastně zabírá a zrovna Osccilo se vyrábí z husích jater - nebo něčeho takového (kachních) :nevim:. Většinou to doporučují homeopaté lékaři nebo ti od Boironu :think: ale jsou tu erudovanější, snad to zodpoví lépe :think: stejně jako Stodal, sédatif…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová