Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojka koukni se do homeo diskuse…
taky jsem jej pouzivala hodne… me lekar rekl ..tak asi pulka lahvicky…a nebo je uplne dostacujici… lahvicku oprit o jazyk, obratit, a co zustane na jazyku, to je spravna davka… jinak holky v Homeodiskusy (homeopaticke leceni cehokoliv)(o homeopatii) budou mit asi jiny nazor… otazka proc jej chces davat?
@jitojit píše:
Ahojka koukni se do homeo diskuse…taky jsem jej pouzivala hodne… me lekar rekl ..tak asi pulka lahvicky…a nebo je uplne dostacujici… lahvicku oprit o jazyk, obratit, a co zustane na jazyku, to je spravna davka… jinak holky v Homeodiskusy (homeopaticke leceni cehokoliv)budou mit asi jiny nazor… otazka proc jej chces davat?
Pro dítě když začíná rýma a nebo jen preventivně
Dáváme trochu rozpustit do vody, nebo čaje, tak, aby měl ampulku na týden.
Dávám preventivně, na doporučení švagrové lékárnice.
@momi33 píše:
Dáváme trochu rozpustit do vody, nebo čaje, tak, aby měl ampulku na týden.
Dávám preventivně, na doporučení švagrové lékárnice.
Dáváš každý den? a jak často?
@Bobule5 píše:
Dáváš každý den? a jak často?
ne, tak ob den, úterý, čtvrtek, neděle.
@momi33 píše:
ne, tak ob den, úterý, čtvrtek, neděle.
Aha tak to jo a dáváš to třeba jen jeden týden v měsíci nebo pořád? ![]()
Dávkuje se naházením do koše ![]()
toto ti žádný vzdělaný homeopat nedoporučí k užívání
@Bobule5 rozhodne nerozpouste v caji… tim popiras uplme teorii homeopatie… jinak bych to preventivne jiz nedavala… a na rymu…radeji asi uzit vetsi davky vitaminu C, D, v pestre strave… pridorni zdroje… vyluh z sipku… nebo rakytnik… nebo stavu z aceroly a D v rybim tuku, nebo z vojtesky ALFA ALFA, pokud oscilo, tak bych dala par kulicek primo jen kdyz je opravdu problem ![]()
preventivne bych zadne leky nedavala… paralen nebo iburofen si taky neberes preventivne… nebo ano???
@Bobule5 píše:
Aha tak to jo a dáváš to třeba jen jeden týden v měsíci nebo pořád?
pořád, v podobných intervalech, začala jsem po nástupu do školky. švagrovka mi řekla, že je to jediné, co může působit preventivně, vitamíny jako Marťánci nejsou prý k ničemu.
Sama to ví z vlastní zkušenosti, že Oscillo pomůže i zmírnit a urychlit průběh virozy apod.
Malej chodí sice jen cca 2 týdny do školky, ale je zdravej. ťuk ťuk…
@PeBa z jakého důvodu? Osobně se o homeopatii nezajímám, nechala jsem si poradit v lékárně a tohle mi bylo doporučeno. Přišlo mi to lepší než vitamíny, kterých má ze stravy dost
Co by jsi tedy doporučila místo toho a proč?
@wobludečka píše:
@PeBa z jakého důvodu? Osobně se o homeopatii nezajímám, nechala jsem si poradit v lékárně a tohle mi bylo doporučeno. Přišlo mi to lepší než vitamíny, kterých má ze stravy dostCo by jsi tedy doporučila místo toho a proč?
Nevím, jestli tím myslela to samé, ale je to vícesložkové homeopatikum, takže nevíš, co z něj vlastně zabírá a zrovna Osccilo se vyrábí z husích jater - nebo něčeho takového (kachních)
. Většinou to doporučují homeopaté lékaři nebo ti od Boironu
ale jsou tu erudovanější, snad to zodpoví lépe
stejně jako Stodal, sédatif…
Ahoj všem
Prosím nevíte někdo jaké je dávkování pro dítě(2-3) Oscillococcinum? A jak často se to může dávat? Děkuji za odpovědi