Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
našemu malýmu bude brzy rok, a chtěli bysme mu koupit nějaké odrážedlo.Můžete mi poradit, jaké je asi tak nejlepší, které se nejlíp využije?
Děkuju za odpovědi,Nicki
Ahojky,
tak jaké je nejlepší, to neporadím, ale taky uvažujeme a teď je náš favorit http://www.matysek.cz/…dsdetail.asp?… … Akorát je dost drahé
No, patrně se složíme s rodinkou ![]()
Jinak jsem včera viděla nějaká ta klasická odrážedla v akci Tescu, tak tam kdyžtak mrkni ![]()
Peťula + Pavlík 9měs
Tak odrazedlo bych doporucila,to co tu ukazala Petula ,dite se stim vyhraje a prijde mi lepsi nez to klasicky,mela jsem s dcerou skoro stejne ale stalo me jenom do 1000kc…
Ahoj.
Minulý týden jsme právě slavili 1rok naší malé princezny a taky jsme sháněli odrážedlo.
Vybrali jsme tohle a můžu jen doporučit, je naprosto úžasné, maličká si s ním fakt nádherně vyhraje, hraje krásné melodie, dělá spoustu zvuků, navíc je to s medvídkem Pů, takže hodně líbivé - koukněte samy: ¨
http://www.matysek.cz/…dsdetail.asp?…
Cena se mi nejdřív zdála moc (995,–), ale myslím, že s těma kolem 400,– je to absolutně nesrovnatelné.
Jsme moc spokojení.
Nabízí ho za podobnou cenu (999,–) i na MMB, ale s Matýskem mám dobrou zkušenost.
Tak přeji dobrou volbu a hlavně všechno nejlepší k narozeninám. ![]()
Ahoj,
my máme klasické odrážedlo-motorku, ale moc se nám neosvědčila (máme ji naštěstí jen půjčenou
). Je sice stabilní, protože má 4 kola, ale to je právě ten problém. Když se malý odráží, tak nohama naráží do zadních kol a tak se vlastně ani pořádně neodrazí a nerozjede
Byli jsme v Ikei a tam si Tomík našel v dětském koutku autíčko, podobné těm, co tady ukazovaly holky, a na tom se vyřádil parádně. My už ho asi kupovat nebudem, přece jen už je malý trochu velký
a přejdem asi rovnou na kolo nebo trojkolku, ale z vlastní zkušenosti bych se přimlouvala za autíčko.
Ahoj,taky máme odrážedlo s MEDVÍDKEM PŮ a je opravdu super, vřele doporučuji.Kadla
Achooj …my máme na skříni zatim nemáme rok Lvího krále také hraje jako Medvídek Půů tehdá v akci po vánocích za 539Kč.Zajímá mne jak se k němu vaše roční děti chovají neničí ho moc atd…myslim to hraní chtěla bych ho mít hezké dlouho aby i ve 3.letech malého hrálo.
Ahoj,
my už se taky pomalu dostáváme do věku odrážedla, ale přemýšlela jsem nad jednou věcí. Když je odrážedlo takhle široké /různá autíčka nebou i ten medvídek Pú/, nedělá to dětem potíže při odrážení? Myslím jestli nemají možičky moc od sebe a nějak je moc nevykrucují do stran…
Věrka
Holky,moc vám děkuju.Myslím,že u nás zvítězí medvídek Pů,zdá se mi,že na to,co to všechno dělá,je cena uspokojivá.
Ještě jeden přihlouplý dotázek
: doufám,že se s tím dá jezdit i venku,není to snad jen na doma?
Fifik píše:
Ahoj,
my máme klasické odrážedlo-motorku, ale moc se nám neosvědčila (máme ji naštěstí jen půjčenou). Je sice stabilní, protože má 4 kola, ale to je právě ten problém. Když se malý odráží, tak nohama naráží do zadních kol a tak se vlastně ani pořádně neodrazí a nerozjede
Byli jsme v Ikei a tam si Tomík našel v dětském koutku autíčko, podobné těm, co tady ukazovaly holky, a na tom se vyřádil parádně. My už ho asi kupovat nebudem, přece jen už je malý trochu velký
a přejdem asi rovnou na kolo nebo trojkolku, ale z vlastní zkušenosti bych se přimlouvala za autíčko.
Ahojky Fifiku,
my máme bezva zkušenosti s touto motorkou: http://www.caryfuk.cz/…/typ/42:1221, určitě by se Tomíkovi taky líbila. Je rychlá, dobře ovladatelná a nezadrhávají se botičky o kolečka. Není tolik stabilní jako ta se čtyřmi koly, ale myslím že je pro kluky docela důležitý naučit se držet rovnováhu
. Měli jsme ho od necelých dvou let a drandí na něm doposud. Už se těší, až na něm bude moct jezdit odpo ze školky. ![]()
A ještě k tématu, hlasuju jednoznačně pro autíčko pro děti kolem roku. My máme nějaké starší (cca 6 let) po sestřence, je trochu menší než nynější odrážedla a Filip už na něm dokáže jezdit! Zvládne se i otočit, je to stabilní, může za ním chodit, je to prostě super! My ho používali i venku. Moc se mi líbí to s Medvídkem Pooh, ale my už máme smůlu, další pořizovat nebudem.
Katka
Ahoj Katko,
díky za tip, asi mu nějakou takovou ještě pořídíme, viděla jsem podobné u nás v obchodě. My máme tu Cross, co je taky na té stránce, jak jsi dala odkaz. Snad dorazí někdy i to jaro, takže ji ještě určitě využijem ![]()
Ahojky Fifiku,
my už máme druhou
. Dělají 2 velikosti, nejdříve jsme měli tu menší, potom jsme si od švagrový přivezli tu „Cross“, 12 let starou po neteři a malou nechali pro Julinku, který tenkrát bylo cca 1,5 roku. Jenže Máťa si na tu velkou vůbec nezvykl, vadilo mu že je pomalá, hůř ovladatelná a tak jsem vyměkla a koupila velké Enduro
. Zatím na ní drandí po obýváku a Filip ho nahání po čtyřech, ale už se mě ptal, kdy jí budeme moct vzít ven
.
Doufám že jako přijde brzo, nebo mě ta depka zničí
. Bydlíme v podkrkonoší a máme tu přes půl metru rozbředlého sněhu. Dneska do toho chvílema opět chumelí
.
Tak mějte hezký den. katka
Já jsem naprosto spokojená s autičkem CHICCO De Luxe Auto http://www.ostrovpokladu.cz/…de-luxe-auto
Máme ho doma od vánoc může se použít jako houpačka, vozítko a má hrací pult což prcek má nejraději. Nelituji ty peníze co jsem za něj dala ![]()
Ahoj!
Taky máme výborné zkušenosti s motorkou Enduro: Starší syn začal na té menší jezdit v 1 roce a 2 měsících, pochopil to asi během 2 dnů, ve dvou letech jsme pořizovali větší a kdyby se vyráběly ještě větší, asi by na ní jezdil ještě dnes. A pro mě to bylo taky dobré, protože jsem se pohybovala převážně poklusem a kila šla hezky dolů
![]()
Katko,
díky za tip na motorku ![]()
Máme doma autíčko Chicco de luxe, to se mi zdá strašně malé, využili jsme hlavně ten zvukový pultík, jinak se moc neosvědčilo ![]()
Pak máme takový ten obyčejný rolocykl http://www.obchod-tis.cz/zbozi.php?…
Ten jsme od někoho dostali … Na tom řádí doma i venku, ale moc rychle to nejede a je to takový celkově nic moc ![]()
V dubnu bude mít Eliška dva roky, přemýšlíme, jestli jí pořídit tříkolku, malé kolo, nebo ještě odrážedlo…
Ta motorka vypadá dobře, za ty peníze určitě! Na tom Čáryfukovi ji mají asi nejlevnější … Až se rozhodnu, kterou barvu, tak do ní jdu!
Baghira