Jaké jméno holka a kluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Violet792
18.12.23 19:05

Jméno pro holku/kluka

Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápat :srdce: pro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína :srdce: a pro chlapečka Eliot, Elias, Will/William, Felix, Mathias, Nathaniel/Nathan, David, Viktor, Kryštof, Rio příjmení je Hervert tak asi nechci nic s R a ještě se chci zeptat jestli se vám líbí (ová) pro holčičku a nebo byste to nechali bez toho? Já si říkám že už tak je to dlouhé příjmení, ale zase nevím :nevim: díky moc za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16184
18.12.23 19:16
@Violet792 píše:
Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápat :srdce: pro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína :srdce: a pro chlapečka Eliot, Elias, Will/William, Felix, Mathias, Nathaniel/Nathan, David, Viktor, Kryštof, Rio příjmení je Hervert tak asi nechci nic s R a ještě se chci zeptat jestli se vám líbí (ová) pro holčičku a nebo byste to nechali bez toho? Já si říkám že už tak je to dlouhé příjmení, ale zase nevím :nevim: díky moc za rady :srdce:

Třeba Jasmína a Eliáš, nebo Mathias. Každopádně bych ová u holky nechala, já jsem v tomhle stará škola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
18.12.23 19:19

Ema nebo Evelin a David.
Jsem také stará konzerva, takže u dívky s -ová

Příspěvek upraven 18.12.23 v 19:24

• Citovat
  • Upravit
10921
18.12.23 19:23

David. Holčičí nevim, pulku bych vyradila a ta druha je silene proflakla ted. Dala bych asi Emu, s jednim m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
18.12.23 19:27

Máte hezký vkus na jména, k vašemu příjmení se hodí, nějaké vyberte, nešlápnete vedle ;)
Mně k tomu nejvíc sedí Isabella Hervert/ová a William Hervert. Mariana je zase mé oblíbené jméno.

• Citovat
  • Upravit
8302
18.12.23 19:33
@Violet792 píše:
Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápat :srdce: pro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína :srdce: a pro chlapečka Eliot, Elias, Will/William, Felix, Mathias, Nathaniel/Nathan, David, Viktor, Kryštof, Rio příjmení je Hervert tak asi nechci nic s R a ještě se chci zeptat jestli se vám líbí (ová) pro holčičku a nebo byste to nechali bez toho? Já si říkám že už tak je to dlouhé příjmení, ale zase nevím :nevim: díky moc za rady :srdce:

Mariana Hervertová a David Hervert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
18.12.23 19:39

Pokud ne s „r“ tak Evelin Hervert a William Hervert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
18.12.23 19:43

To příjmení je takový krkolomný, volila bych jednodušší jména typu Ela, Ema, David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.12.23 19:44

U holčičky bych určitě nechala to ová. Jsme v ČR. A vybrala bych u holčičky mezi Emma/Mia/Isabella a mezi klukem David/William/Kryštof

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.12.23 19:47

Evelin a David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Violet792
18.12.23 19:49

Ještě se manželovi líbí Boris a napadla nás Linda nebo Laura :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5889
18.12.23 19:50
@Violet792 píše:
Ještě se manželovi líbí Boris a napadla nás Linda nebo Laura :nevim:

Z tohoto jde ještě Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Violet792
18.12.23 19:58

U toho Williama si právě nejsme jistí, to jméno se nám líbí, ale to příjmení je dost dlouhé a 14 písmen je docela dost :nevim: já sama jich mám 18 a je to na nic :D tak nechci aby se podepisoval dlouho jak já :mrgreen: takže nás napadl jen Will, jmenují se tak 2 lidé s nebylo by to tak dlouhý :srdce: tak nevím co je lepší mně se i líbí ten Will :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5889
18.12.23 20:02
@Violet792 píše:
U toho Williama si právě nejsme jistí, to jméno se nám líbí, ale to příjmení je dost dlouhé a 14 písmen je docela dost :nevim: já sama jich mám 18 a je to na nic :D tak nechci aby se podepisoval dlouho jak já :mrgreen: takže nás napadl jen Will, jmenují se tak 2 lidé s nebylo by to tak dlouhý :srdce: tak nevím co je lepší mně se i líbí ten Will :nevim:

Will bych nedala, maximálně Viliam(existuje) nebk Vilém.

Příspěvek upraven 18.12.23 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
18.12.23 20:04

Linda Hervertová a David Hervert, to příjmení teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze