Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Violet792 píše:
Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápatpro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína
a pro chlapečka Eliot, Elias, Will/William, Felix, Mathias, Nathaniel/Nathan, David, Viktor, Kryštof, Rio příjmení je Hervert tak asi nechci nic s R a ještě se chci zeptat jestli se vám líbí (ová) pro holčičku a nebo byste to nechali bez toho? Já si říkám že už tak je to dlouhé příjmení, ale zase nevím
díky moc za rady
Třeba Jasmína a Eliáš, nebo Mathias. Každopádně bych ová u holky nechala, já jsem v tomhle stará škola ![]()
Ema nebo Evelin a David.
Jsem také stará konzerva, takže u dívky s -ová
Příspěvek upraven 18.12.23 v 19:24
David. Holčičí nevim, pulku bych vyradila a ta druha je silene proflakla ted. Dala bych asi Emu, s jednim m.
Máte hezký vkus na jména, k vašemu příjmení se hodí, nějaké vyberte, nešlápnete vedle ![]()
Mně k tomu nejvíc sedí Isabella Hervert/ová a William Hervert. Mariana je zase mé oblíbené jméno.
@Violet792 píše:
Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápatpro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína
a pro chlapečka Eliot, Elias, Will/William, Felix, Mathias, Nathaniel/Nathan, David, Viktor, Kryštof, Rio příjmení je Hervert tak asi nechci nic s R a ještě se chci zeptat jestli se vám líbí (ová) pro holčičku a nebo byste to nechali bez toho? Já si říkám že už tak je to dlouhé příjmení, ale zase nevím
díky moc za rady
Mariana Hervertová a David Hervert.
To příjmení je takový krkolomný, volila bych jednodušší jména typu Ela, Ema, David
U holčičky bych určitě nechala to ová. Jsme v ČR. A vybrala bych u holčičky mezi Emma/Mia/Isabella a mezi klukem David/William/Kryštof
Ještě se manželovi líbí Boris a napadla nás Linda nebo Laura ![]()
@Violet792 píše:
Ještě se manželovi líbí Boris a napadla nás Linda nebo Laura
Z tohoto jde ještě Linda.
U toho Williama si právě nejsme jistí, to jméno se nám líbí, ale to příjmení je dost dlouhé a 14 písmen je docela dost
já sama jich mám 18 a je to na nic
tak nechci aby se podepisoval dlouho jak já
takže nás napadl jen Will, jmenují se tak 2 lidé s nebylo by to tak dlouhý
tak nevím co je lepší mně se i líbí ten Will ![]()
@Violet792 píše:
U toho Williama si právě nejsme jistí, to jméno se nám líbí, ale to příjmení je dost dlouhé a 14 písmen je docela dostjá sama jich mám 18 a je to na nic
tak nechci aby se podepisoval dlouho jak já
takže nás napadl jen Will, jmenují se tak 2 lidé s nebylo by to tak dlouhý
tak nevím co je lepší mně se i líbí ten Will
Will bych nedala, maximálně Viliam(existuje) nebk Vilém.
Příspěvek upraven 18.12.23 v 20:14
Linda Hervertová a David Hervert, to příjmení teda nic moc.
Ahoj holky, už jsem zakládala diskuze na jména, tak jsem si z nich vybrala favority a tak se chci zeptat jaké z těchto jmen se vám líbí nejvíce. Chceme cizí jméno a opravdu prosím nepište jiná jména, protože už tak si nevíme rady a díky jiným tipům budeme ještě více tápat
pro holčičku se nám líbí Evelin, Daria, Mia, Ella, Emma, Ellena, Isabella, Ariana, Mariana/Mary a ještě docela Jasmína
díky moc za rady